Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Napi Nasi

15 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Biztosan mindenki gondolt már arra, hogy amikor végez a vasárnapi ebéddel, még valami kis rágcsálnivalót szívesen elfogyasztana. Hát, ez most nekem is eszembe jutott, úgyhogy próbáltam is keresni valami egyszerű, gyors nasit. Mivel a sajtot nagyon szeretem, és a zabpehely is finom,…..
Mindannyian tudjuk, hogy a reggeli a legfontosabb étkezés a nap során. Viszont sokan vagyunk úgy, hogy erre még sincs időnk otthon, vagy egyszerűen felkelés után nem vagyunk éhesek. Aztán elmegyünk munkába, iskolába, és tíz óra körül pedig már éhen akarunk halni. De ilyenkor…..
Az alábbi receptet egyik kedves, lelkes olvasónk, Árszintye Erika osztotta meg velünk! Fogadjátok szeretettel! :) A bejgli, hókifli, karácsonyi kekszek, mézeskalács és egyéb decemberhez köthető finomságok kihagyhatatlanok, ezért is gondoltam erre a receptre és rátok!"- írta…..
Pár nappal ezelőtt Instagram oldalunkon kérdeztünk meg Titeket arról, hogy szívesen fogadnátok-e egy újabb helyajánlót, ami a Fou Fou Fitt Cukrászda süteményeiből adna egy kis ízelítőt. A szavazás egyértelművé tette számunkra, hogy bizony ezt a helyet sem hagyhatjuk ki a listánkról. Ennek…..
Sziasztok! Legújabb rovatunk azért ezt a címet kapta, mert youtube videók alapján szeretnénk mi is elkészíteni azokat az egészséges nasikat, amiket magyar híres emberek már elkészítettek! Első kiválasztottunk Kiss Virág lett, aki youtube csatornájára töltötte fel, hogy hogyan elkészíti a…..
Napi Nasi Skinny Juice 2018.11.18 16:00:00
Egyre jobban hűl a levegő, elkél már a vastagabb kabát. Hála az égnek viszont, a borongós téli idő még nem érkezett meg, gyönyörű napsütésben tündökölhet mind vidék, mind város. Hajlamosak vagyunk azonban a kellemes napsütés miatt kissé alul öltözni, melynek meg is…..
Napi Nasi Diabetikus kekszcsalád 2018.11.16 16:00:00
Végre elérkezett a várva várt második kipróbáltuk bejegyzés a blogunkon! Az előzőhöz képest változás lesz, hogy most nem egy helyszínt próbáltam ki, hanem egy bizonyos termékcsaládot. November 14-én volt a Diabétesz világnapja, ezzel kapcsolatosan sok posztot láthattatok…..
    Az alábbi receptet egyik kedves, lelkes olvasónk, Farkas Bettina osztotta meg velünk! Fogadjátok szeretettel! :)     Hozzávalók (a mennyiségeket nyugodtan lehet variálni, akár duplázni): ·         500 gr túró ·         250 – 300 gr aprószemű zabpehely ·         3 tojás ·        …..
Napi Nasi Vegán Rafaello 2018.11.07 10:59:16
Vegán Rafaello Az alábbi receptet egyik kedves, lelkes olvasónk, Piróth Inez osztotta meg velünk! Fogadjátok szeretettel! :) Hozzávalók: 20 dkg édesítő 1,5 dl növényi tej 40 dkg kókuszreszelék 35 dkg tejpor/ 10 dkg növényitejpor 25 dkg margarin Elkészítés: Első lépésként a tejet…..
Napi Nasi Donut worry, be healthy 2018.11.04 20:05:00
Fánk evése bűntudat nélkül? Többé nem kell lemondanod vagy bűntudattal enned ezt a nasit, ugyanis hoztunk pár tippet ismét Nektek! Sziasztok! Legújabb blogunkban megosztjuk veletek, hogy miért lyukas a fánk, honnan is ered, és persze mi is kipróbáltunk egy szuper egészséges es finom…..
Napi Nasi Sütőtökös pite 2018.11.01 08:49:32
Az évnek ezt a szakaszát kifejezetten szeretem, mert szárnyalhat a fantáziám! Évről évre a különféle arcfestések mellett finomabbnál finomabb sütemények receptjét próbálom ki, s ez nem maradt el idén sem. A töklámpás faragás kemény munka, megéhezik az ember közben, így hát kitaláltam, hogy egy igazi…..
Napi Nasi Tiramisu 2018.10.28 16:00:00
Ha a sütemények készítésére gondolunk, ami elsőként az eszünkbe jut a sütő, sütőforma, tepsi, tészta, szénhidrát... Na de mi a helyzet akkor, ha a nassolnivalónk nem egy szokványos sütős süti, hanem valami hideg finomság? Az alábbiakban egy szénhidrátcsökkentett kávés…..
Megérkezett az első Kipróbáltuk! bejegyzés a blogra! Bizony, hiszen nálunk nem csak receptekről olvashattok, hanem ajánlásokat is. Főként budapesti egészséges nassoló helyeket fogunk meglátogatni, amikről megpróbálunk minél részletesebben beszámolni Nektek. Fogadjátok nagy szeretettel és nassolni…..
Kedves Olvasóink! Eheti receptajánlónkat ma „meghintjük” egy „csodazöldség” megismerésével. Ennek a csodazöldségnek rengeteg szuper hatása van, ezért választottuk mi is a mai receptünk fő alapanyagához. Sőt rendkívül érdekes, hiszen kívülről uborka, belülről viszont tök. Hogy mi is ez? Az…..
Napi Nasi Meggyes pite 2018.10.07 17:42:33
Habár már elmúlt a meggy szezon, ha ügyesek voltunk, sikerült beraktározni a fagyasztóba egy kis nyári gyümölcsöt. Az egész nyáron átívelő hőségben nekünk sem volt ám kedvünk belobbantani a sütőt, azonban mostanság már a lehűlt hőmérséklet is +1 indokot ad arra, hogy süssünk, azaz nassoljunk is…..