Regisztráció Blogot indítok
Adatok
A szingliket lelövik, ugye?

23 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Esetleg nem iszik, hanem sír, magára húzva a vécéajtót - ahogy arról számos fórumon olvashatunk. A tudatos gyermektelenségem általában elég durva stigma, alázott meg állásinterjún már műmacsó cégvezető azzal, hogy aki nem akar gyereket, az nem nő; és napi szinten kapja meg a teljes közösségünk,…..
Novák Katalin - mi is ő? Szaporodásügyi államtitkár? - no mindegy, lenyilatkozta, hogy a nőnap náluk otthon nem fontos ünnep, csak egy nap, mint a többi. Náluk az anyák napja érdemel virágcsokrot. Ezek után, a szokásos szaporodáscélú népnevelés mellett megténymegállapította azt is, hogy életüknek a…..
"A jó kislányok a mennybe mennek. A rosszak bárhová." Bár elképesztően sokan használják, idézik - még ruhadarabokon is szerepelt -, kevesen tudják, hogy a gondolat "szerzője" Helen Gurley Brown, aki 1965-től 32 éven át az amerikai Cosmopolitan Magazine főszerkesztője volt, majd haláláig (2012.…..
Vicces megközelítés helyett - amire itt már volt és lesz is még példa - most jöjjön a kicsit komolyabb lista. Szóval, miért hal el, hal be, hal meg a szex valójában? Különböző bioritmus A baglyok és pacsirták párkapcsolati krízise nem annak köszönhető, hogy míg az egyik még békésen szundikál, a…..
Nem épp romantikus, de legalább haszna van! Vannak, akiknek az együttélés sima ügy, boldogok attól, hogy együtt lehetnek jóban és rosszban, hóban és fosban, és nincsenek mindenféle rejtőzködő "szinglijellegű" magatartásformáik. Mások ezzel szemben, nehezen lépik meg az ilyesmit, vagy hiába…..
Mielőtt elkezded olvasni, tisztázzunk valamit: bőven elég, ha ezt az írást csak félig veszed komolyan, és a komolyabbik felébe is magadba préselsz (a tetszőleges testnyíláson keresztül) egy kis öniróniát. Olyan ez, mint a horoszkópos mémek, amik nyilván egy többé-kevésbé áltudományon alapulnak,…..
Az a helyzet, hogy az utóbbi években már rendesen kétségbe vagyok esve filmeket és könyveket illetően. Míg a 2000-es évek elejét a szingli-minglikultusz jellemezte, a női szexualitás végre-valahára egy nyitott, párbeszédekkel teli téma lett, amivel együtt megjelent a vamp nőtípus és életérzés,…..
A tudatos gyermektelenség téma időről-időre felmerül, és időről-időre ellentéteket, emberek közti konfliktusokat, heves indulatokat szül. Ugyanolyan tabu lett a nem-szülés, mint például melegnek lenni, pedig valójában egyiknek sem kéne tabunak lennie. Előbbi egy döntés: nem szülni is egy…..
Egy társadalom fejlettségi szintjének barométere az, hogy mennyire képes elfogadónak lenni, mennyire képes tiszteletben tartani az egyének szabad döntési jogát. Hiszen igába hajtott fejjel menni jóval egyszerűbb, mint hátralépni egyet, és azt mondani: igen, mindenki éljen, ahogyan akar, ésszerű…..
Nem, nem, nem vagyok szexuálpszichológus, szexológus, meg semmi hasonló sem, én kizárólag a saját és a barátaim szemszögéből, tapasztalatai alapján írok most arról, mit is keresünk mi pontosan... (És igen, tudom, lesz, aki haragszik majd. Legyen.) Nézzünk szembe a kategóriákkal. Mikropénisz: mi is…..
A Szex és New York óta tudjuk, hogy a Nyuszika miféle csodákra képes, és a nőket ez világszerte fel is bátorította a segédeszközök beszerzésére. Azóta persze, zömében vallásos, a szexualitást túllelkiző és -misztifikáló szakértők, illetve (a pornónézésről lelkesen megfeledkező) FÉRFIAK fordulnak a…..
Mindenkinek vannak az életében olyan hímegyedek, akiktől jobb megválni, csak ezt sokszor nem ismerjük fel... Vonatkozhat ez mind a párkapcsolatokra, mind a családi vagy munkahelyi viszonyokra. De azért, nagyrészt hű maradnék a blog témájához... (A most következő írás tapasztalatokra és véleményekre…..
Előfordul, hogy nem csak egyszer futunk neki egy kapcsolatnak. De miért próbáljuk meg újra, ha egyszer már csalódtunk? És van-e esély rá, hogy bármi jobbra forduljon? A motiváció itt is, mint mindig kulcskérdés. Sokszor bármiféle érzelmi alapot nélkülöz az újrakezdés, és pusztán gazdasági vagy…..
Minden lényeges ex-infó, pszichés háttértől a lekoptatásig.  1. A mártír Fellépés: Búbánatos arckifejezés, gyakran ismételt önszenvedtető mondatok, a másik fékezhetetlen hibáztatása. Például: "Én minden erőmmel össze akartam tartani ezt a kapcsolatot, de te meg se moccantál."  Nemek közti…..
Lehetsz szingli vagy lehetsz kapcsolatban, ezek a dolgok 100%, hogy hazavágják a prüttyögési kedvet - ideiglenesen legalábbis... (De néha örökre.) 1. Exekről vagy korábbi szexpartnerekről csevegés Ez olyasmi, ami ideális esetben nem dönti romba teljesen a vágyat, de az együttlét előtti másfél…..
Ha pasiként valamilyen perverz gondolat vezérelte okból keveredtél a cím alapján ide, még most jelzem: nem arról fog szólni a poszt, hogy mi, lányok mennyire értjük szó szerint a KEBELbarátság kifejezést, esetleg milyen fehérneműben párnacsatázunk, mikor ott találunk aludni egymásnál. A bejegyzés…..
Szex és Pest A valódi győztes 2018.10.21 14:30:13
Működhet-e egy olyan kapcsolat, amire nem vagyunk felkészülve? Előrebocsátom: fogalmam sincs. De mégis, mit lehet tenni, van-e mit tenni, amikor rájövünk, hogy egyikünk sem áll igazán készen? Kiszállni túl egyszerű, túl gyáva volna. A legtöbben persze ezt teszik. Az ember nagyon sokszor, sok…..
Szeretem a szabadságot, ezt szögezzük le. Szeretek szabad lenni. Egyedül lenni is szeretek, végtelenül tudok rajongani önnön társaságomért, és őszintén hiszek abban, hogy az ember akkor találkozik a valódi önmagával, amikor teljesen egyedül van. Amikor (egy kicsit) nincs se barátnőzés, se bulizás,…..
Miként alakult úgy az emberi gondolkodás, hogy csak párban tűnünk értékesnek? Egyáltalán miért van igényünk a PÁRkapcsolatra? És itt nem magáról a szerelem vagy szeretet érzéséről, hanem a kapcsolat tényéről beszélek. Miért csinálják azt például sokan a mai huszonévesek közül, hogy randizgatás,…..
...Ugye, mindenki ismeri a tanmesét a kutyáról, aki ül a szögben, és vonyít, de nem kel fel belőle? Hiszen, még nem fáj neki eléggé. Valahogy így van ezzel sok ember, lényegében mindenki, aki egy gáz munkahelyen, esetleg egy posványos vagy épp jégverem párkapcsolatban rekedt - meg persze, bárhol…..
Bennem már szinte soha nem merül fel, mi lehet az exeimmel, de eszembe jutott, mennyien szoktak nyomozni utánuk. Csekkolás Instán, csekkolás FB-on, tiltások esetén, esetleg LinkedIN-en. Nekem is van LinkedIN-huszár exem, aki ott „tart szemmel”, sőt, adott esetben még egy-egy gratulációt is hozzám…..
4,5 évre estem ki a randizás terepéről, eddig éltem ugyanis komoly kapcsolatban. Pont akkor szálltam ki a versenyből, amikor a Tinder tért kezdett hódítani kicsiny hazánkban - így érthető, hogy már csak próbából is, telepítettem ezt a mesés appot. Első nap persze rá se néztem, szó szerint úgy…..
Tele vannak a közösségi oldalak mindenféle önsegítést erőltető, motiváló, lélekápoló vagy épp farba billentő trénerrel, megmondóemberrel és show-arccal, neked pedig egy ilyen világban esélyed sincs, hogy szarul legyél - legalább egy kicsit. Mert, ha szakítottál, akkor örülnöd kell, hogy végre…..