Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zwumba

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tudjátok rólam, hogy mindenféle archívumban, videókban és újságokban is kutatni szoktam a régi játékok nyomai után. Volt egy TV műsor, amiben egy időben rendszeresen lehetett látni az akkori játékokat, noha maga a műsor nem volt éppen ízléses. Gyerekkorunkban havonta egyszer a hétvégéhez hozzá…..
Az „európai” Speeder Bike prototípus A vintage Star Wars játékoknál, -más játékokhoz hasonlóan- gyakran építettek olyan koncepciós modelleket és prototípusokat, amelyeket aztán a termékfejlesztési feladatokon túl katalógus fotózásokhoz is felhasználtak. Ez egyszerűen azért is történt így, mert…..
A mai videóban egy újabb játékvonallal a The Vintage Collection Star Wars figurákkal foglalkoztam. Először áttekintettem a széria történetét nagy vonalakban, majd öt, új figurát is bemutattam név szerint: Enfys Nest-et, Kylo Ren-t, a Hoth Rebel Soldier-t, az Imperial Assuault Tank Pilot-ot és…..
A mai adásban az eddig kimaradt Return of the Jedi-hez köthető alapfigurákat mutatom be, de a végén előkerül egy Last 17 darab is. Szerepelni fog ma Nien Numb, Squid Head, a Skiff Guard Lando, a Skiff guard Klaatu és Paploo...
Zwumba 2018.11.21 22:44:04
Ahogyan az lenni szokott a kiszivárgás után nem sokkal a hivatalos képek egyes részei is felkerültek a netre. Még nem minden dobozkép van meg, de az igazán lényeges készleteké már igen. Sajnos úgy tűnik, hogy az 50 elem eltérés ellenére az AT-AP szinte csak egy repack....a Droid Gunship egy kicsit…..
Zwumba 2018.11.21 21:50:58
A mai videóban hosszú idő után újra Rogue One figurákkal fogok foglalkozni. Princess Leia Organa, Sabine Wren, Admiral Raddus, Jakku Finn és a Phasma figurák fognak szerepelni.  ..
Zwumba 2018.10.24 21:25:04
@Anak: Véletlenül belefutottam egy mimban stormtrooperbe, meg is vettem mert jól nézett ki csomagolva. De! Nem javaslom a megvételét mert kibontva nagy csalódás! A fegyvert nem tartja meg, a puska leesik a válláról, olyan pózban áll csak meg a lábán hogy úgy néz ki mint aki belefosott a páncéljába! Az anyaghasználat is hagy kívánnivalót! Nagy csalódás!
Zwumba 2018.10.28 00:50:30
@Anak: Bocsi hogy elvettem a kedved, de a tény az tény! Ennyiért vettem én is, de sajnos nem érte meg, kár érte! Ha látod a januári végkiárusításban 1500-ért,azért szerintem gondold meg, de 4 ropi az sok érte.Mondom ezt úgy hogy én kibontom az összes figurát, bontatlanul lehet mások az opciók, de ehhez nem értek! Mint ha a hasbronál is hanyatlana a minőség. Mostanában nem ez az első amibe belefutok! Sajna!
B-Wing Fighter A mai járgányos cikk főszereplője a B-Wing fighter lesz, ami az egyik olyan eredeti trilógiában szereplő gép, ami méltatlanul keveset szerepelt az évek során mindenhol. A sorozat előző részét, amely az AT-ST Walker-ről szólt ITT OLVASHATOD A B-Wing fighter a Jedi Visszatérben…..
A 80-as évek akciófigura történelme leginkább a játékgyártók háborújáról szólt. A Star Wars figurák mindent megváltoztattak és az új helyzethez alkalmazkodva, a többi játékgyártó is megpróbálta lemásolni a Kenner sikerreceptjét vagy kialakítani egy teljesen sajátot. A fordulatos próbálkozások…..