Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SteveJobs

603 bejegyzést írt és 468 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Újabb szörnyű baleset világított rá a hétvégén, hogy ami a magyar utakon folyik, az tarthatatlan. Egészen elképesztő, hogy kurva nagy technológiai fejlesztéseket képesek elvégezni a nélkül, hogy a fő problémákat orvosolni próbálnák. Mert mi van most? Ugyanaz, mint már sok éve, nagyjából a…..
Ezt ő maga terjeszti "közéleti szereplőkkel" folytatott beszélgetéseiben. Legalábbis ezt állítja a Hetek egy hosszabb cikk egy eldugott mondatában. Meg azt is, hogy a Fideszben tartanak a dologtól...
– Előre elnézést a keresetlen őszinteségért. Az RTL Klub vezetői abból indulnak ki, hogy az intellektuális képességek sorrendje a világban nagyjából a következőképpen néz ki: Teremtő, Jézus Krisztus, RTL Klub-vezetők, majd utána jön a mindenki más, a világ összes…..
Amikor szerdán véletlenül megláttam Hajdú "nyálgép" Péter műsorában Norbit és Rékát, már beugrottak a korábbi hírek arról, hogy a legvisszataszítóbb sztárpárok versenyében örök dobogós Schoberték tőzsdére kívánják vinni részvényeiket. S valóban, csütörtökön…..
Nos B) ..
SteveJobs 2014.08.28 13:09:26
@hypergie: :DDDDDD Na elmentek a faszomba :D Távolkeleten még Hitleres étterem is létezhet, itt meg egy seriffcsillagos felsőt is kivonnak a forgalomból
Van az úgy, hogy két ember egymástól teljesen függetlenül pont ugyanazt a dolgot találja ki, nem kell összeesküvés-elméleteket gyártani az ilyesmihez. Ott van például Ganxsta Zoltán és zenekarának Helldorado című albuma, aminek pont az a címe, mint a WASP nevű zenekar szintén…..
Subba Megtorlás 2013.02.19 11:27:55
A livingstoni fiatalok megelégelték a bicikli tolvajlást és egy elég faszán összerakott meglepivel várták az elszánt lopógépet. A második éjszakán lecsaptak és profi filmes megoldásokkal, valamint paintball puskával és szerecsendió spray-vel kedveskedtek a fickónak. A végén…..
A 6502-es processzor a 80-as évek egyik legkedveltebb processzora volt. Nem csak a Commodore 64-ben használták fel az egyik változatát (a 6510-est), hanem egy sor más masina agya is ez CPU volt, olyanoké mint a : Commodore VIC20, Commodore PET, BBC Micro, Atari 2600, Atari 800XL, Apple II,…..
SteveJobs 2013.02.09 20:28:43
@DnP: Fasza lett!
Otthon, okosan...              Erdélyben számos túlméretezett romapalotával találkozhat a vétlen utazó.  A cirádás, bádogtetős épületek többsége mind a mai napig befejezetlen, ami nyilván az építtetők…..
törökgáborelemez 271. Quo vadis? 2010.10.28 02:02:00
Másfél nap telt el azóta, hogy Lázár János, a Fidesz frakcióvezetője bejelentette: pártja az Alkotmánybíróság hatásköreit korlátozó javaslatot kíván elfogadtatni a parlamentben. Miután az eljárás megítélésem szerint azon - szerencsére ritka - politikai események közé…..
Lázár János, a nagyobb kormánypárt frakcióvezetője úgy döntött, hogy „a rendszerváltás első időszakának lezárását” kezdeményezi – az általa benyújtott T/1445 törvényjavaslat általános indoklása szerint. Ennek eszközéül a törvényhozó hatalom jogállami kontrollja, az Alkotmánybíróság korlátozását…..
A szex általában örömszerző tevékenység, de néha sérülésekhez vezethet egy-egy heves szexcsata. A különféle helyszínek és pózok ugyanis számos veszélyt rejthetnek a párok számára. Nézzünk egy kis statisztikát: naponta 240 millió ember szeretkezik a Földön, átlagban egy…..
SteveJobs 2010.10.23 16:16:42
Valahogyan egy Ausztrál honlap hozzájutott Ridley Scott közelgő Alien előzményfilmjének forgatókönyvéhez, s majd minden részletet kiteregetett, míg nem a FOX stúdió közbelépett, s felszólította a honlap üzemeltetőit a spoiler-kavalkád levételére. Ám mint tudjuk, információ…..
SteveJobs 2010.10.23 14:25:41
SteveJobs 2010.10.23 14:26:56
@kyanzes: Amúgy ha az alienek dugnak akkor tudniuk kell(ene), hogy azonos nemüek nem igazán tudnak egymással...
A Warner Bros. felkarolta  Olatunde Osunsanmi (Negyedik típusú találkozások) új forgatókönyvét, a Dark Moont, s hamarosan kezdetét is veheti a forgatás Akiva Goldsman produceri közreműködésével. A történet szerint a Hold-programok nem álltak le az Apollo 17 misszióval…..
Jó, hát ez alapban persze nagyjából annyira meglepetés, mint hogy Angliában esett az eső. A számok (Torrentfreak.com-féle becslések, amiket eléggé bizonytalanná tesz, hogy a Blizzard digitális terjesztési csatornája is a Bittorrent protokollt használja) viszont roppant érdekesek.A…..
Tegnap arról volt szó, mekkora bunkóság belerúgni abba az autóba, amelyik nem adja meg kanyarodáskor az elsőbbséget a gyalogosnak. A kommentek számát nézve a téma alaposan megmozgatta a blog olvasótáborát, úgyhogy következzen egy alapjaiban hasonló, de sokkal vitathatóbb…..
Poligraf Beiktatás 2010.08.06 11:11:51
SteveJobs 2010.08.06 16:33:30
Anarki kipakolta a padlást és kincsre bukkant. Egy ősrégi Toshiba laptopra, mely a Syatellite Pro névre hallgat. Nagyon vastag, brutál nehéz, billentyűzete azonban még így, sok év után is meglepően kényemes és nem hiányzik az irányító pöcök sem. Sajnos nem tudtuk bekapcsolni, a…..
Nem tagadom, én kifejezetten rühellem Jimmy Jumpot. Legszívesebben Batmannek öltöznék, és akárhányszor le akarja varrni az asszonyt, beugranék az ablakán, és odapisálnék a hálószoba sarkába. Ebben ugyanis a világon semmi jó nincs senkinek. Nem vicces, nem érdekes, nem hasznos.…..
SteveJobs 2010.07.25 18:18:02
@Hasta la Vittoria Siempre: :DDDDDDDDDDDDD
és jogos. Jimmy Jump nagy arc :D
Tegnap a Váci úton kocsikáztam gyanútlanul, amikor a Duna Pláza előtt megfordult ez: Az első fotóból nehéz kivenni, hogy pontosan melyik típusról van szó, hátulról nézve azonban már látszik az S-felirat is az Audi TT-n, a szerencsés rendőr tehát a sportmodellt hajtotta. Hogy ez…..
Forintblog Két férfi, egy eset 2010.07.18 01:12:00
"- Nincs déja vu-je, Mrs. Lancaster?- Öööö... máris megnézem a konyhában."(Idétlen időkig)  Tegnap hazautazott "az IMF meg az EU", megelégelve a kormány és a nemzetközi szervek közötti álláspontok áthidalhatatlan különbségét. "Ne csinálj…..
SteveJobs 2010.07.18 14:26:53
@SzaGyu: Persze, hogy nem lát az orránál tovább mert mocskos szarházi ZSIDÓ!!!
OLVASÓI ROVATEgy neve elhallgatását kérő népszerű politikai blog (és lehet, hogy furcsa (vagy talán nem is az) nem baloldali) szerzője küldte az alábbi, ebből a cikkből kollázs technikával készített, (forrás) kiváló posztot. Köszönjük. A többi vendégkommentet alapvetően…..
SteveJobs 2010.07.01 17:15:26
A Trianon évforduló kapcsán a médiát telenyilatkozó megmondóemberek szövegében volt egy közös vonás: a politikai kérdést a pszichológia nyelvén próbáltak megoldani. Szerintük Trianon egy „trauma” ami nincs „feldolgozva”, „kibeszélve”, nem…..