Regisztráció Blogot indítok
Adatok
NagyMisu

6 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mint krónikás írok most nektek, mivel hivatásos krónikásunk túl van az Óperencián, így alkalmilag felveszem az ő szerepét. Azt még tudnotok kell, h nem szeretem a kronológiát, viszont szeretek elbújni a szöveg mögött.Képzeljetek el egy nagy családot, amint a tűz…..
 „Az ember semmit sem vehet, hanem ha a mennyből adatott néki.” Hatalmas Mennyei Atyánk, aki elhívtál, Megerősítesz és küldesz minket: A Te dicsőségedet hirdetjük!Hála érte, hogy a sokféleségünkből A Te vezetéseddel alakul a…..
A minap amint a Szent Péter téren sétálgatok és éppen visszaintegetek a pápának aki a lakosztályából köszöntött engem, a fejemre esik egy könyv. Furcsa volt, mert nem volt felettem senki, még egy pingvin sem. Kinyitottam, belenéztem és rögtön ez a mondat…..
   Kisgyermekként sokszor játszottunk olyat, hogy farkasszemet nézünk: Egy-kettő-háromra elkezdtük meredten bámulni egymás szemét, és aki előbb pislogott, az veszített.    Később, ahogy nőttünk fel, erről fokozatosan leszoktunk. Annyira, hogy ma már nem is…..
   Amikor kicsi voltam, édesanyám mindig azt mondta: „Akinek én köszönök, annak köszönj te is illedelmesen!”, és mikor boltba menet a szembe jövő néniknek köszönt, én is mindig elmotyogtam egy „kezitcsókolom”-ot. Ilyenkor a szembejövő nénik mindig…..
   Egészen kis koromban, amikor még volt televíziónk, láttam egy reklámot a hárompengés biztonsági borotva áldásos hatásairól.    A reklámban egy jóvágású bácsi borotválkozott. Először még mutatták az egész fejét, de aztán úgy…..
    A templomban mise előtt a kóruson, suttogva:     – Hú, de hideg van… Felveszem a kabátom.     – Aha. Én is.     – Mi ez a zaj?     – Melyik?     – Ez a…..
    –Szervusz, milyenek az érzéseid a versenyt illetően?     –Hát… ambivalensek.     –Az nem is olyan rossz.     –Egy szót nem találtam, ott kénytelen voltam költeni, de egyébként értettem a…..
(Írta: a jó Isten; lejegyezte: Nagy Mihály; lektorálta: Nagy Dávid)     Mindnyájan csukott szemmel ültek. Kezük a térdükön, két talpuk a földön. Lélegzetük egyenletes, és csendes, akárcsak ők maguk.     Így ültek egy kis körben. Úgy tizenöten…..