Regisztráció Blogot indítok
Adatok
neolvasshanemtudsz

6 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindenkinek van olyan ismerőse, akinek régen jól ment. M.nek hívták. M. sokat utazott, nagyvilági életet élt, szórta a pénzt, sok haverral járt a VIP bulikba, a társaság középpontjaként mindenkinek megmondta az atomfrankót. Azóta kevesebbet találkozunk M-mel, de ha néha összefutunk vele, akkor még…..
Közhely, hogy a XXI. századra a kommunikáció felgyorsult. Ha talpon akarsz maradni dübörgő világunkban ez az egyetlen út. Cégek, magánszemélyek életében lehet. De valóban ez a működő megoldás a modern politikában is? Az emberek a pillanatnak élnek, a politikus immár csak a pillanatot kell, hogy…..
Finkelstein és Habony megmutatta a Fidesznek, hogy a politikai közbeszéd tematizálása a ”politika csinálás” prioritása. Ha van téma, az emberek arról beszélnek. Amiről nem beszélnek, az nem létezik. Ezt a fontos tételt az elmúlt években parádésan hozza a Fidesz kommunikációs gyára, legyen szó…..
A minap volt szerencsém egy pesti külső kerületben egy állattenyésztéssel foglalkozó háznál látogatást tenni. A telken kb 20-25 sertést, pár lovat, csirkéket, nyulakat tartottak, gyerekkel ez egy ideális hétvégi program. Sajnos a tapasztalatok alapján inkább egy horrortúra, mint…..
Az első részben körbejártuk a pillanatnyilag legvalószínűbb forgatókönyvet: politikai pártok politikusokat próbálnak politikai hatalommal felruházni, de ezt ügyesebb politikusokra nem merik bízni, igy marad a politikai tehetség nélküli politikusok uralma az ellenzéki oldalon és…..
Mióta arcul csapta a körúton belüli embereket a harmadik kétharmad, megfigyelhető, hogy azok a pártok, szervezetek, amikben még április 8. előtt a reményt látta az egyszeri nem Orbánista szavazó, hirtelen nagyobb utálatnak örvendenek, mint személyesen Orbán Viktor. Ezek a szervezetek önhibájukon…..