Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Linda Zelenij

5 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ahhoz, hogy sikeresen vegyük fel a harcot a narancsbőr ellen tudnunk kell pontosan mi is az. Egyrészt ugye zsírszövet, ami jórészt úgy alakul ki, hogy a szervezetünk ebben a formában raktározza el a fel nem használt szénhidrátokat, másrészt pedig a cellulit egyik legfőbb oka a vér…..
Amikor elkezdünk rendszeresen sportolni és figyelni az étkezésünkre, lényegében azonnal szeretnénk látni - de legalábbis érezni - az eredményt. Persze mindannyian tudjuk, hogy ez nem ilyen egyszerű, hiszen akkor mindenki álomalakkal rendelkezne. No de mi van akkor ha mégse vagyunk türelmesek? Akkor…..
Linda Zelenij 2018.09.05 19:35:38
Szeretnél kondizni de nem mersz lemenni az edzőterembe, mert azt sem tudod melyik géphez hogyan közelíts? Többször vettél már terembérletet de mindig elvesztetted a lelkesedésed, mert azt sem tudod mit, miért csinálsz a teremben? Mindössze két óra alatt megismerheted az edzőteremben lévő gépeket,…..
Rendszeresen fáj a hátad és a nyakad? Egésznap ülsz a számítógéped előtt? Már te is érzed a tartásodon, hogy sokat görnyedsz? Ezzel a programmal visszafordíthatod a kezdődő hát- és nyakfájásodat, javíthatsz a rossz tartásodon vagy akár meg is előzheted ezeket a problémákat és a velük járó…..
Zelenij Linda Miért én? 2018.08.29 10:06:40
Emlékszem az általános iskolás tesi órákra, amik nekem is (mint szerintem a elég sok embernek) a rémálom kategóriába tartoztak. Nem elég, hogy iskolát váltottam 4ik elején, de az osztályban a legtöbb lány sportos volt és menő is volt jónak lenni torna órán. Én ellenben már az első körben hatalmasat…..