Regisztráció Blogot indítok
Adatok
paljoo

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt mondják, hogy az okos ember tudja, hogy az információk fele butaság, de az igazán zseniális ember azt is tudja, melyik felét hiheti el annak, amit hall. Vajon hihetünk-e egy orvos által írt, gyógyszertárakhoz köthető weboldalon megjelent cikknek? Jól tesszük-e, ha egyszerű és szimpatikus…..
paljoo 2018.08.05 12:46:50
@lentffy: Asztali gépen adja magát az információ, telefonon érdemes "teljes" nézetre váltani.
A ködpiszkáló névválasztásról:
kodpiszkalo.blog.hu/2014/05/09/mitakarunk
A cikk szerzője egyszerű nézetben is megtalálható a cím alatt, "teljes" nézetben a jobb oldali sávon valós névvel azonosítható - teljesen nyíltan.

Az írás műfajilag reagálás egy másik cikkre. Kb ugyan olyan számon kérni rajta a hatásos házi gyógymódot mint a BKK menetrendet vagy a palacsinta receptjét. - Nem ígérte egyiket sem és nincs is benne, ennyi.

kodpiszkalo.blog.hu/2014/05/09/kikvagyunk_115 -ön érhető el, hogy ha okosabbnak nem is, de miért képzelheti magát az adott szerző jogosan jártasabbnak magát a területen mint ön vagy én.

A biztonság kedvéért kiemelek egy nagyon egyszerű tanácsot, szerintem elmegy "helyes megoldásnak":
"Ha szokatlan vagy súlyos tüneteket észlelnek, nem éri meg először alternatív, nem bizonyított hatékonyságú gyógymódokat kipróbálni, mindenképpen forduljanak orvoshoz! "