Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Steve2006

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma a rabszolgatörvényhez kapcsolódóan éles ellenzéki tiltakozás folyat az Országgyűlés plenáris ülésén. Az MSZP vezette ellenzéki, több mint 2900 módosító indítványt terjesztett be, hogy ezzel akadályozzák a fideszes szavazóhenger munkáját. Miután a Fidesz úgy alakította, hogy erről a rengeteg…..
Steve2006 2018.12.10 22:47:18
@ColT: Jobb helyeken. :DDDDDDD Lipsi elftárska el vagy tévedve....

A kanadai parlament éppen a heves vitákat kiváltó orvosilag asszisztált öngyilkosságról szóló vitát zárta volna le, amikor dulakodás tört ki az Alsóházban. Nem túl szerencsés módon Justin Trudeau liberális kormányfő úgy döntött, hogy beavatkozik, de kimondottan rosszul sült el az intervenciója, amikor könyökével mellkasba vágta a baloldali Új Demokrata Párt egyik képviselőjét – Ruth Ellen Brosseau-t -, illetve megtépázta a konzervatív Gord Brown képviselőt. Az új demokrata Tracey Ramsey szerint Justin Trudeau nyomdafestéket nem tűrő szavakkal rontott oda a parlamenti padsorok között álló és állítólag a szavazást szándékosan halasztó ellenzéki képviselőkhöz.

“Ne álld el a kib*szott utamat!”–üvöltötte Trudeau, Ramsey elmondása szerint. A baloldali politikus szerint a kormányfő “erőszakosan” elkapta és szorongatni kezdte a konzervatív Brown karját.

A szocialista új demokraták és a konzervatívok ritkán értenek egyet, de az incidens után, szolidaritást vállaltak a két párt fizikailag “bántalmazott” képviselőivel.

De a legnagyobb felháborodást az váltotta ki, hogy a liberális kormányfő könyökével mellbe döfte Ruth Ellen Brosseau-t.

“Milyen férfi az, aki megkönyököl egy nőt?”–kérdezte Tom Mulcair, az új demokraták vezetője a kormányfőtől. “Maga egyszerűen szánalmas!”–üvöltötte Mulcair.
Nem mentem szavazni november 4-én a nemzeti tanácsi választáskor, pedig szavazhattam volna, hiszen szerepel a nevem a magyar választói névjegyzéken. A döntésem oka egyszerű: megbizonyosodtam róla, hogy mind a Vajdasági Magyar Szövetség (értsd: Magyar Összefogás), mind a Magyar Mozgalom ugyanazt az…..
Steve2006 2018.11.19 12:33:17
Tusványoson mindig történik valami váratlan. Ezúttal sem kellett csalódnunk a Fidesz erdélyi szabadegyetemében, hiszen a kormányfő éves nyári észosztását előkészítő fórumokon hirtelen kirajzolódtak a NER törésvonalai. Gazdasági kérdésekben példáig odáig mentek a vitapartnerek, hogy elkezdtek „elmúlt…..
Steve2006 2018.07.27 18:50:55
Már az ellenzékiség látszatát sem akarják fenntartani, nem a szavazók, hanem a Fidesz kedvét keresik...
Steve2006 2018.07.27 18:36:21