Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Social Essence

20 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
De igen! Sőt, most a legfontosabb az, hogy mindenről tájékoztasd a közösséged, így bár azt gondolhatod ideje leállítani a közösségi média felületeidet, de ezzel nagy hibát követnél el...
Sokaknak problémát okoz, hogyan tudja előre időzíteni az Instagram posztokat? Jó hír, hogy már elérhető a Facebook Creator Studio, amit az elmúlt hetekben én is teszteltem. Olvassátok el a beszámolót!..
Pár évvel ezelőtt itthon is nagyon trendi lett az Instagramot használni, több, mint 2 millió magyar felhasználó van jelen a felületen. Éppen ezért márkaként nem engedheted meg magadnak, hogy kihagyd azt a lehetőséget, hogy elérd őket és közösséget építs...
Az Instagram is egy folyamatosan változó felület, amihez a kommunikációnkat is igazítanunk kell, hogy hatékonyak legyünk. Most bemutatom, hogyan használhatod megfelelően a hasthageket, hogy neked dolgozzanak és a következő szintre emeljék a márkád...
Korábbi cikkemben olvashattátok, hogyan nem érdemes hirdetni a közösségi média felületeken. Azt gondolom, ha ezt olvassátok, akkor nem kimeríthetetlen a bankkártyátok, amiről minden hónapban levonja Mark Zuckerberg a hirdetési költségeket, így most elárulom, hogyan tudnál hatékonyabban hirdetni...
Bizonyára te is tapasztaltad, hogy sokszor hiába írod meg a legjobb bejegyzést, hiába készítesz hozzá egy szuper képet vagy hozol létre egy igazán érdekes eseményt, valahogy mégsem azok az eredmények jönnek, mint amit vártál. Kevés a like, a hozzászólás, az érdeklődő vagy a vásárló is. Ilyenkor…..
Vannak napok vagy hetek, amikor egyáltalán nem jön az ihlet és csak azt a kérdést ismételgetjük, hogy mit posztoljak ma?..
Mára a social media platformok teljes kommunikációs csatornává fejlődték ki magukat, több márka is ezekre a felületekre támaszkodik, hogy elérjék a célközönségüket...
Hiába tör előre megállíthatatlanul az Instagram, jelenleg még a Facebook a legnagyobb közösségi média platform. Olyan sokan vannak jelen, hogy egy vállalkozás számára hiba lenne kihagyni ennek a lehetőségeit...
Neked az Instagram követők vagy a bejegyzés kedvelések száma a fontos? Elárulom, ez egy trükkös kérdés. Ugyanis, ha több a követőd, akkor biztosan többen lájkolnak és szólnak hozzá a tartalmaidhoz. Azt viszont el kell árulnom, hogy én nem vagyok híve annak, hogy a…..
A social media felületek nem csak a csillogásról szólnak, néha előfordulnak fekete foltok is a felhasználók véleményétől. Ezért kell velük foglalkozni!..
Már csak két hónap van hátra karácsonyig, ami minden vállalkozó számára az év egyik legforgalmasabb időszaka. Ezért kell időben felkészülnöd rá és megtervezni a közösségi média kampányodat, hogy ne maradj le róla...
Mindenki ért a Facebook oldal kezeléséhez. Legalábbis ezt gondolják magukról. Hiszen a főnök asszisztense bármikor kirakhat egy képet. A kávét felszolgáló lánynak van ideje arra, hogy lefotózza a latte macchiato-t, mielőtt a vendég elé teszi és máris mehet fel a Story-ba.…..
Te is találkozol nap, mint nap az Instagramon nyereményjátékokkal? Úgy gondolod a vállalkozásodnak is segítene, ha a rajongóidat megajándékozhatnád ilyen formában? Akkor azt javaslom, hogy csináld szabályosan! Ehhez adok néhány olyan tippet, amivel sikeresen bonyolíthatod le a…..
A tökéletes közösségi média üzenetet szeretnéd elkészíteni? A változó algoritmusok, a versenytársak aktív jelenléte, a tudatosabb felhasználók világában ez nem mindig könnyű feladat. Éppen ezért nagyon át kell gondolni, milyen tartalmakat teszel ki, hogy a felhasználók…..
Ismerős az az érzés, amikor létrehozol egy terméket, de nem tudod, hogyan mutasd meg a célközönségednek? Nem tudod, merre indulj és hogyan kezd el értékesíteni és reklámozni a szolgáltatásaidat?  Erre nagyon jó módszer lehet a közösségi média oldalak használata!..
Szinte minden nap találkozom egy újabb üzenőfali játékkal. Sajnos szinte mindegyik szabálytalan promóció a Facebook szabályzata szerint. Az, hogy mit szabad és mit nem, gyakorlatoilag szájról szájra terjedt el a felületen, így ha máshol látnak egy mechanizmust, azonnal azt gondolják, hogy megfelelő…..
Több mint 5 éve foglalkozom közösségi médiával, de néha még ma is rácsodálkoznak a szakmámra. Nem értik, miért lehet ez egy főállású munka, mit csinálok én egész nap? Hiszen a Facebook és Instagram oldalra elég csak úgy posztolgatni, nem kell hozzá semmilyen tudás, bárki meg tudja csinálni. Ezért…..
Mindenki olyan Facebook és Instagram kampányt szeretne, amit a rajongók szeretnek, kommentelnek hozzá és megosztanak másokkal. Azonban néha hiába érezzük azt, hogy a szövegek és a képek is rendben vannak, mégsem érkezik a várt eredmény. Ha te is érezted már ezt, akkor nézd meg, hogy az alábbi 8…..
Mindenki szeretne jelen lenni a Facebook oldalon vállalkozásával, hogy minél többen tudjanak róla, minél többen megismerjék. Azonban nem mindegy, hogyan csinálod. Nagyon sokszor hallottam már, hogy elég “posztolgatni”, hiszen erről szól a közösségi média. Ennél több dolgot szükséges figyelembe venni…..