Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ázsia sorozatok, filmek oldala.

404 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Műfaj: romantikus / családi / drámaRészek száma: 56 Időtartam: 45 percVetítési időszak: 2017. márciusVetítette: Hunan TVOrszág: KínaNyelv: mandarin Történet:A történet a 90-es évek végén, a száz éves tradicionális Aranyfonál Hímzőműhelyben kezdődik, amely a Jin család tulajdona. Az idős…..
A filmet fordította Shaolin Bunny. A felirat letöltési lehetősége: ITT    ..
Eredeti cím: 죽어도 좋아 / Jukeodo JoaAlternatív címek: Happy If You Died / Happy To Die / Can Die Happy? / Love Over DeathSugárzás: 2018.11.07.-2018.12.27. között (KBS2), szerda/csütörtökMűfaj: misztikus, romantikus vígjátéksorozatRészek száma: 32 (napi 2 x 35 perc)Forgatókönyvet írta: Im Seo Ra (Gold…..
  Röviden a történetről: Lee Yul a gondtalan gyermekek életét éli, azonban édesapja, aki a királyi vérvonal leszármazottja lázadást szervez, s elorozza fivére trónját, így válik Lee Yul Csoszon koronahercegévé. A történelmi doramák nézői jól tudják, hogy a királyi család élete egy kicsit sem…..
Miért nem találom a szerelmet?Epizódok száma: 10 Fuji tv 2011Három szingli lány története, akik összeköltöznek egy házba az egyik lány, Mako jóvoltából.Emi koncerteken világítástechnikus. Mivel folyton férfiak között van, maga is fiúsan viselkedik, és a többiek is aként bánnak vele.Saki, aki mindent…..
Sorozat: Miss Pilot   A filmet fordította: Bekka Letöltési lehetőség ITT   Film: My love, my bride   Műfaja: romantikusIsmertető: A történet egy frissen házasodott párról szól és arról, mi történik, ha elmúlik a mézeshetek időszaka. A filmet fordította HaNeul A felirat letöltési…..
  Műfaj: romantikus / komédia / iskolaiRészek száma: 30 Időtartam: 25 percVetítési időszak: 2018. augusztusVetítette: Tencent, Mango TVOrszág: KínaNyelv: mandarin Történet:Qing Qing, egy gazdag fiatal lány, megszökik otthonról, és beiratkozik arra a főiskolára, ahol a szülei is…..
Eredeti cím: 설렘주의보 / Seolremjoouibo Alternatív címek: Love Watch / Love AlertSugárzás: 2018.10.31.-2018.12.20. között (MBN), szerda/csütörtökMűfaj: romantikus vígjátéksorozatRészek száma: 16Írta: Kim Shin HyeRendezte: Joo Chang Wan Rövid leírás: Ismert színésznő és  népszerű bőrgyógyász botrányba…..
  Műfaja: romantikus, fantasyIsmertető: Woo Jin minden nap más emberré változva ébred fel. Hol nőként, hol férfiként, hol idős emberként, hol gyermekként. Egy napon beleszeret Yi Soo-ba...de vajon hogyan fog reagálni Yi Soo Woo Jin titkára?   A filmet fordította HaNeul A felirat letöltési…..
  Műfaja: romantikusIsmertető: A történet egy frissen házasodott párról szól és arról, mi történik, ha elmúlik a mézeshetek időszaka. A filmet fordította HaNeul A felirat letöltési lehetősége ITT..
  Műfaja: háborús, romantikus, melodrámaIsmertető: A történet 1969-ben játszódik, miután Kim Jin Pyung (Song Seung Hun) visszatér a vietnámi háborúból. De a háború nyomot hagyott rajta. Feleségétől is elhidegült. Ezt követően ismerkedik meg új beosztottja fiatal és csinos feleségével...ha tudni…..
  Műfaja: dráma, vígjátékIsmertető: A történet három barátnő párkapcsolatáról és azok viszontagságairól szól, kicsit szex és NewYork-os beütéssel.   A filmet fordította HaNeul A felirat letöltési lehetősége ITT..
  Műfaja: bűnügyiIsmertető: A filmben három főszereplő van, akiket a következő színészek játszanak: Ji Sung, Lee Kwang Soo és Joo Ji Hoon. És hármuk barátságáról szól ez a történet. Mennyi viszontagságot él át barátságuk és milyen apró hibák képesek teljesen tönkretenni az életünket.   A filmet…..
  Részek száma: 16 Műfaja: Romantikus, háborús Ismertető: A történet Yoo Shi Jin századosról, a különleges alakulattól és Kang Mo Yeon doktornő szerelméről szól, mely egy másik országban való tartózkodásuk közben bontakozik ki, ahol egy ENSZ békefenntartó csapat keretein belül dolgoznak…..
  Részek száma: 10Műfaja: DrámaIsmertető: Shiratori Sakuto egy 5 éves gyermek szintjén áll gyerekora óta. Anyja állandó szidása miatt sokat tanul, mert nem akar buta gyermek lenni. Nagy álmokat dédelget, mégpedig, hogy egyszer okos lesz és anyja majd büszke lesz rá. Aláveti magát egy kísérleti…..
  Közös fordítás a Kawaii-fansubbalRészek száma: 10Műfaja: Romantikus, vígjátékIsmertető: Sakuraba Junko nagy álmokat dédelget. Cége New York-i központjába szeretne bekerülni, mint angol tanár. Évek óta dédelgeti ezt az álmát, amelyet eddig nem sikerült valóra váltania. Eközben különös és…..
  Fordítás befejezése (7.-8.rész)(Az első 6 részt a Romeosub fordította!)Műfaja: Fantasztikus,Melodráma,RomantikusRészek száma: 8Ismertető: A történet egy Gumihoról (9 farkú rókáról) szól. Az ő neve Gu Mi Jin. 1000 férfi máját kell megennie ahhoz, hogy emberré válhasson. De nem lehet csak úgy simán…..
  Fordítás befejezése (6-10.rész)(Az első 5 részt az Otomeholic fordította, a felirataikat csupán átidőzítettem a videókhoz)Műfaja: Romantikus, vígjátékRészek száma: 10Ismertető: Shio nappal egy masszázs szalont üzemeltet, éjszaka azonban a "Csíkos Bárányok," egy olyan szolgáltatás tulajdonosa, ami…..
  Fordítás befejezése (15-16.rész + 4-14ig lektorálás, javítás!)Műfaja: Dráma, iskolás, romantikusRészek száma: 16Ismertető: -A videók az AT-n megtalálható 10.5 gigás verzióhoz vannak időzítve.   Az utolsó két részt fordította HaNeul A felirat letöltési lehetősége ITT..
  Az első 4 részt a TamaHana fansub fordította. Ismertető: Egy különös lány, Yuiko Kotou átjelentkezik az iskolába, melyben Mutoi Ayami tanít. Yuiko Kotou-nak különleges képessége van, miszerint látja mások rémálmát, amely a későbbiekben valóra válik és mindig katasztrófa lesz belőle. Mutoi…..
  Közös fordítás a Colette-tel! Műfaja: romantikusRészek száma: 16Ismertető:Oh Ha Na és Choi Won mindketten 34 évesek. És már 17 éve barátok. Oh Ha Na egy őszinte és magabiztos karrierista nővé vált, míg Choi Won asszisztensként dolgozik egy repülőtársaságnál. Mindketten egyedülállóak. 17 éves…..
  Közös fordítás Hayako-val! Műfaja: orvosi, romantikus, fantasztikusRészek száma: 20Ismertető: A dráma egy Park Ji Sang (Ahn Jae Hyun) nevű vámpírról szól, aki egy kórházban dolgozik orvosként. Yoo Ri Ta (Goo Hye Sun) a kórház igazi sztárdokija, aki egyúttal a kórház elnökének unokahúga.…..
  Ismertető: Baek Nam Bong Dr. Frost-ként vált ismertté.Fiatalon vált pszichologiai professzorrá.Nagyon éleseszű, de nehezen barátkozik másokkal egy gyerekkori homloklebeny sérülés miatt. Jelenleg tanácsadóként dolgozik nappal az egyetemen és éjjel pedig pultosként. Baek Nam Bong ezt követően kezd…..
  Közös fordítás a kawaii fansub-bal! Cím: Boku no ita jikan Más cím: The hours of my life (Az életem órái) Műfaj: dráma Részek száma: 11 Ismertető: Sawada Takuto negyed éves egyetemi hallgató. Nehéz időket él át, nem jön össze neki a munkakeresés. Ő az idősebb fiú, családjának nagy elvárásai…..
Műfaja: Dráma, thrillerRészek száma: 10Ismertető: A történet Cha Woo Jin ügyészről és az ő emlékeinek felidézéséről szól, miközben sorra halnak meg az emberek körülötte, e mellé még Jo Eun Bi is feltűnik a színen, aki Cha Woo Jin első szerelmének (aki öngyilkos lett) a tökéletes mása, és minden…..