Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Peter Porker

114 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok! Jason Aaron és Esad Ribic Thor képregénye szerintem a legjobb Marvel képregény. Lehet velem vitatkozni, mindenkinek más a kedvence. De szerintem abban nincs vita, hogy tényleg egy nagyon jó történetről van szó, kiváló rajzokkal. Az isten-hóhér történetének monumentalitásával szerintem…..
Sziasztok! A Holdkelte Stúdió tavaly itthon elkezdte kiadogatni az amerikai IDW kiadó-féle képregényeket, amik közül már sokat elhoztam nektek. Voltak ugye a Teknőcök itt, és Dreddről is esett már pár szó. Ma ennek a sorozatnak a 4. és 5. kötetét hoztam el nektek. Ezek a Dreddek másmilyenek, mint…..
Sziasztok! A Pentagon 2010-ben Conplan 8888-11 fedőnéven egy dokumentumot dolgozott ki, ami az esetleges zombitámadás elleni védelmi stratégiát tartalmazta. De nehogy azt gondoljátok, hogy ez csak egy céltalan tréfa lett volna. A védelmi minisztérium fő célja az volt ezzel, hogy a védelmi tervek…..
"A gózai Dakuul vagyok, a Kuthaal küldött. Tájékoztatlak benneteket, hogy az inváziónk a küszöbön áll. Nem kívánunk ártani nektek. Ha meghajoltok akaratom előtt, elkerülhető az összecsapás. Határozottan javaslom ezt a cselekvési irányt." (részlet a képregényből, írta: Robert Kirkman, ford.…..
Sziasztok! 2015-ben a 2000AD magazinban jelent meg a címben szereplő történet először 12 részben. A Dark Justice a magazinon felül megszerezhető fantasztikus album formájában, kemény borítóval, irtó szexis megjelenésben. Ezt hoztam el nektek ma. A képregény megjelenése szerintem tökéletes. A…..
Sziasztok! A múlt héten frissen ropogósan elolvastam a Spawn 21. és eddig legjobb kötetét. Viszont az előfizetői csomagban ott lapult még az Ivadék Átka 2. is. Egy igazán elborult gore-horror kötet is. Az Ivadék Átka válogatáskötetek történetei valamilyen módon kapcsolódnak Spawn univerzumához,…..
Sziasztok! A héten kézhez kapták a Spawn előfizetői a magyar keménykötéses szexi Spawn 21. részét és az Ivadék Átka második kötetét. Áldassék az Infinity Kiadó és mindenki kedvenc Lászlójának neve. Köszönjük Laci. Az ivadék e kötete a Spawn 150-164 számait, név szerint az Armageddon sztorit…..
Peter Porker 2021.03.24 10:23:53
@doggfather: elfogult vagyok, mert nekem ez a kedvenc sorozatom. A kötetek nagyon igényesek, eddig a történet kifogástalan. A rajzok szintúgy. A mellékszálak is fantasztikusak, gondolok itt a hellspawn és az ivadék átka köteteire. Nagyon szép formátum, kemény kötés, digitálisan felújított borítók, és minden kötetben extrák
Sziasztok kedves Olvasók! A héten megérkezett a Bubi Boltos rendelésem. A frissen megjelent Dragonero 9. része, és a Dragonero Legendák volt a csomagban, utóbbit foglalom kicsit össze ebben a bejegyzésben. A Dragonero sorozatot már többször bemutattam nektek. Egy fordulatos, izgalmas fantasy…..
Sziasztok! Először is boldog nőnapot kívánok minden női olvasómnak. Nőnap alkalmából a Dredd bíró: Ítéletnap képregényt mutatom be nektek, ha akarjátok, ha nem. :D De biztos akarjátok, mert rákattintottatok a bejegyzésre és ezt köszönöm nektek. A képregény zseniális neveket vonultat fel. Garth…..
Sziasztok kedves olvasók! Az utóbbi időben felfigyeltem rá, hogy naponta egy-egy órában megugrik a blog nézettsége. És sajnos beigazolódott a félelmem. Különböző kamu oldalak a blogomról, és más képregényes oldalakról lopott képekkel próbálnak nyerészkedni. Itt szeretném felhívni a figyelmeteket,…..
Sziasztok! 2021-ben folytatódik tovább a Rai 2019-ben indult sora. Írója Dan Abnett, a rajzokért Juan José Ryp felelős. A Rai első könyvében egy negyedik évezredben játszódó történetbe csöppenhettünk. Az a helyzet, a negyedik évezred nagyon magával ragadó, és ez nincs másként a második kötet…..
Sziasztok! Tudjátok eléggé Star Wars fan vagyok. A Marvel korszak képregényei közül volt, ami tetszett, és volt, ami kevésbé. Most ne hánytorgassuk fel a múltat, tekintsünk előre. 1997-2012 között jelent meg a Dark Horse Comics gondozásában a Vérvörös Birodalom sorozat. A három önálló, de…..
Peter Porker 2021.02.24 11:18:57
@doggfather: megfogadom a tanácsod. a Marvel-féle SW képregényektől már herótom volt, viszont ez tényleg hozza azt a régi vágású SW hangulatot.
Sziasztok! Nem is olyan régen mutattam be itt a blogon Robert Kirkman Oblivion Song című képregényének bemutatóját. Akkor még csak az első két könyvet olvastam el. Ma sorra került a folytatás. A korábbi bejegyzést az alábbi linken érhetitek el: https://tinyurl.com/gwj4g8eo Na de akkor térjünk rá…..
Sziasztok, Kedves Olvasók! Habár a blog témája képregény, a mai bejegyzésem egy olyan könyvről fog szólni, ami nem képregény, de képeskönyv. :D Ez Simon Stalenhag: Mesék a Hurokból című könyve (Agave, 2020.) Stalenhagot a digitális rajzai, festményei tették híressé, nekem pedig az első itthon…..
Sziasztok! Nem gondoltam, volna, hogy a karácsony előtt beszerzett, hírből sem ismert képregény, a Fumax Kiadó gondozásában megjelent Transmetropolitan lesz 2020. legérdekesebb, legmegbotránkoztatóbb és legviccesebb megjelenése. Warren Ellis képregénye meghökkentő világot épít fel, a cyberpunkra…..
"Holnap lesz a 10 éves évfordulója az átvitelnek. Folytatjuk díjnyertes dokumentum-film sorozatunkat, ma este keleti idő szerint 8 órakor: "Itt, aztán máshol". Egy olyan esemény volt, ami mindent megváltoztatott. Most, tíz évvel később az átvitel még mindig az életünk része. Megkérdezünk túlélőket,…..
Boldog új évet kívánok minden kedves olvasónak! Aki követi a blogot, az tudja, hogy Valiant mániás lettem. Vegyük mindjárt a Quantum és Woody történeteket, vagy a Rai negyedik évezredben játszódó robotninjás sztoriját. Most a sort az X-O Manowar című történet bemutatásával folytatom, amit angolul…..
Sziasztok! Biztosan hallottatok róla, hogy a Holdkelte Stúdió idén elkezdte a 2011-es IDW-féle TMNT sorozatot. Ha eddig nem, akkor most hallottatok róla. Ha engem kérdeztek: szép a Teknőc, nincsen párja, minden rajongónak ajánlom. De itt még nincs vége. Spoileres bemutató következik. A Tini…..
Sziasztok! Még mindig elég sok mindent olvasok párhuzamosan, viszont az idén utoljára érkezett külföldi cucc hozzám, és nem tudtam kihagyni az elolvasását. Ez a 2000AD Kiadó Hope… for the Future című kötete. A képregény hátoldala sok finomságot ígér: remény a pokolban. Egy alternatív háború utáni…..
Sziasztok! Az a baj, ha az ember egyszerre több képregényt olvas párhuzamosan, elveszik a részletekben, és egyiknek sem ér a végére, így cikk sem születhet belőlük. Most viszont a nálunk tiszavirág életet élt Outcastet sikerült gyorsan végigolvasni. A Frike Comics jóvoltából ugyanis nagyon akciósan…..
Kedves olvasóim!  Az elmúlt egy hónapban nem jelentkeztem, viszont a munka nem állt meg. :) Időközben megérkezett a Hellspawn Luxus kiadása, ami az Infinity kiadó biztosan legszebb, ha nem az egész magyar képregényipar legszebb kiadványa. A videó a Relic Hunter facebook oldalán is megjelent.…..
Sziasztok! Ma egy olyan képregényt hozok nektek, ami nem olyan rég jelent meg, és tisztára 2020. Legalábbis ami a hangulatát, őrültségét illeti. A Sam és Twitch második kötete ráver az első kötetre egy nagyot. Brian Michael Bendis (író) és Alex Maleev (rajz) egy király páros voltak eddig is…..
Sziasztok Kedves Olvasók! Anno lemaradtam a 300 című képregény első kiadásáról. 2019-ben viszont a Szukits Kiadó tett róla, hogy ne maradjon senki Spártaiak nélkül, aki vágyik rájuk. Most - egy akciónak hála - nekem is sikerült beszereznem az ismét lassan beszerezhetetlenné váló gyönyörű…..
"- Üdvözzzzlet! Halál bíró sssszolgálatotokra!!- Ez nem maszk Murph!- Dögölj meg Te szörnyszülött!- Esssztelenek! Nem tudjátok megölni, ami nem isss él! Gyertek, meghozztam az ítéletet!- Dögölj már meg!- Bűnösssnek találtalak! A bűnöd, azz élet! És az ítélet haláááál!"(részlet a Batman/Dredd…..
Sziasztok Haverok! A hétvégén elolvastam nektek a Quantum és Woody képregény 2. és 3. TPB-jét. A képen a Quantum & Woody #6 számának borítója (2014.) látható, és szerintem a legmenőbb a képregény borítói közül. A képregény második része a klónszigeten történtek után játszódik. Igazából Eric…..