Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Peter Porker

46 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok! Mai nap a Nagy Marvel Képregénygyűjtemény 43. és 44. számában megjelent Garth Ennis-féle Megrorlót vesézem ki. Ezúttal spoileresen. Örültem, amikor a Megtorló került a kezembe, mert Garth Ennis írásaiba szerettem volna betekintést nyerni, mert a Prédikátort egy általam meg nem nevezett…..
Sziasztok! A héten megérkezett a Spawn csomag. Ennek kapcsán kerül bemutatásra a Sam és Twitch Teljes Gyűjtemény 1. kötet, ugyanis ez olyan cím volt, amit nem hagyhattam egy percig sem porosodni a polcon. Az ivadék 15. és 16. kötete is a csomagban volt, ők a következők a sorban.  A kötetre tavaly…..
Sziasztok! Legutóbbi bejegyzésem óta eltelt majd' egy hónap, mert éppen a King imádatnak hódolva elolvastam a Talizmánt, de ahogy letettem, belekezdtem egy gyöngyszembe, ami a poszt címében írt Repeta. Amikor a facebookon a képregényekről szabadon csoportban említették, hogy megjelenik egy újabb…..
Sziasztok! Mai nap a Locke&Key 2. kötetét veszem górcső alá, spoilermentesen. Ismételten egy gyönyörű munkát adott ki a kezéből a Fumax kiadó, keménytáblás, védőborítós kiadványról van szó, szép domború fényes felirattal és kulccsal az elején és a hátoldalán is. Aki vett már kézbe "fumaxos"…..
Sziasztok! Először rendeltem a Blackwells.com oldalról, és a héten meg is érkezett a rendelésem, szép masszív csomagolásban, kb. 3 hét elteltével. A postásbácsi jó fej volt, és még a kötet gerince sem ferdült. A csomag az Edge of Spider-Geddon TPB-t tartalmazta. Sok Spiderverse történetet olvastam…..
Sziasztok! A mai nap (és tegnap) sikerült elolvasni a V mint vérbosszú című képregényt. Tudom, hogy 2018-es kiadás, biztosan sokan is olvastátok, így sokaknak a cselekmény lehet nem újdonság, de úgy tartom helyesnek, ha kiírom a spoiler veszélyt, mert nem tudok spoilermentesen írni erről a…..
Sziasztok! Mára sikerült elolvasni a Dragonero 5., eddigi utolsó kötetét is. A sorozat korábbi részeivel is meg voltam elégedve, de ez most feltette a Bonellire a pontot. (Bocs). Már az elején magával ragadt a Dragonero története, és minden alkalommal jó visszatérni a világába. Ezért is örültem,…..
Sziasztok! Ma az NMK eddig utolsóként megjelent kötetét vesézem ki, spoileresen. Thor most megjelent történetét Walt Simonson írta és rajzolta, nekem nagyon tetszettek a kötet klasszikus kinézetű rajzai, amik a képen is láthatóak. Kicsit furcsa érzésem támadt, amikor befejeztem ezt a kötetet, mert…..
Sziasztok! Ma a Tarot Café manwha sorozat első 5 részét vesézném ki, szigorúan olvasói szemmel. A legutóbbi Fumax kiadós rendelésemnél ajándékként a Tarot Café sorozat első 5 részét kértem, gondoltam kapok 5 füzetet és jóvan. Amikor kibontottam a csomagot elfelejtettem ánbokszing videjót csinálni,…..
Sziasztok! Sokszor előfordult már velem, hogy egy bizonyos történet, legyen az film, képregény, regény főgonoszának jobban szurkolok, hogy elérje a célját, mint a jóknak kikiáltott főszereplőknek. A Marvel filmek koronájának nevezett Végjáték, vagy előtte a Végtelen háború esetén is így volt ez,…..
Peter Porker képregényei Loki 2019.05.26 14:44:15
Sziasztok!  Ma a Fumax nagy Marvel képregénygyűjteményének egy darabját fogom bemutatni, ha már megkaptam nevem napjára anno, és végre sorra kerülhetett az olvasási listámon. A Loki az, amint a cím és a kép mutatja. Megjegyzem, hogy spoileres leírás, bár a képregény már nem mai csirke. A…..
Sziasztok! A nagy Bosszúállók őrület mellett azért szakítottam időt Spawnra. Egy hónap sem telt el, már el is olvastam a négy új kötetet, letehetetlen kalandot kaptunk ismét, erről írnék kis szösszenetet, viszont nem tudok róla spoilermentesen írni, szóval aki még nem olvasta, és zavarja a…..
Sziasztok!  A mai bejegyzésem témája a Hellboy lesz, a képregények közül eddig két kötetet olvastam el (magyar TPB), no meg persze pár szót ejtek a most megjelent Hellboy filmről is, mert én is feljogosítva érzem magam az internetnek hála, hogy blogot írjak, és egy visszafogott véleményt. Tudom,…..
Sziasztok! A mai nap témája egy céltalan képregény, ami nálam elérte a célját. Persze, csak ha az alkotóknak az volt a célja, hogy elgondolkoztassanak. Sok ilyen eredeti alkotásra lenne szükség a magyar piacon. A céltalan történet egy látszólag céltalan mészárlás, de felettébb szórakoztató dolog.…..
Sziasztok! A mai nap kezembe vettem a Star Wars hatodik kötetét, avagy a Csillagok Közöttet, és örökre elvette a kedvem az SW képrejtvényektől. Ez az első olyan képregény, amit félbe hagytam, annyira zavart a kinézete. Igen. Jobban, mint Crain öregfejű csecsemője, és csecses férfiarcú fekete…..
Sziasztok! Ma (a múlt héten hirdetett nyereményjáték eredményhirdetése mellett) egy rövid bemutatóval jelentkezem. Ezúttal Stan Lee és Moebius közös munkája került sorra. A Fumax Kiadó eddigi képregényes kiadványait ismerők már tudják, milyen minőséget képvisel egy-egy ilyen könyv. Szép…..
Sziasztok! Régen jelentkeztem már, majdnem egy hónapja, gondolom senkinek nem hiányoztam. Belevetettem magam a Spawn után egy kis Spiderverse-be, Spider-Gwen kötetet és Spider-men kötetet olvastam, mindkettő elég jó kis olvasmány volt, érdekes kavartyolás a pókverzumban. Emellett elolvastam a…..
Sziasztok! Végére értem a Spawn Kezdetek sorozat itthon eddig megjelent köteteinek, szám szerint 10 darabról van szó, így veszem a bátorságot, hogy az élményeimről beszámoljak. Korábban Spawnnal kapcsolatban a Hellspawn 1-2. kötetéről már írtam egy ajánlót, ezen a linken olvashatjátok. Spawnt,…..
Sziasztok! Ma a Dragonero 3. és 4. kötete kerül sorra. Mielőtt elkezdenétek, itt a korábbi bejegyzés linkje, ahol az első két kötetet veséztem ki: https://tinyurl.com/ybr9cqa2 Az a helyzet, hogy a korábbi álláspontomhoz képest még jobban megszerettem a Dragonero képregényt. Ez a két kötet most…..
Sziasztok! Ma a Blacksad sorozatot veszem górcső alá, ha már megjelent az ötödik, egyben (máig) az utolsó rész, kérdés ne legyen, teljesen amatőr szemmel. Az első találkozásom Blacksaddel egy könyvesboltban volt, majd akárhányszor arra jártam, kézbe vettem a fekete borítós első részt, annyira…..
Sziasztok! Idén először jelentkezem a bloggal, sajnos az év eleji hajtás engem is beszippantott. Új képregényt nem is igazán vettem, helyette a Spawn sorozatot olvasom az elejétől. Spawn annyira nem aktuális, aki olvassa, az amúgy is tudja, hogy mennyire király formátumban jelenik meg, majd ha…..
Sziasztok! Szerkesztettem egy kis alap videót a 2018-as legemlékezetesebb olvasmányaimról, nem hiánytalan képgyűjtemény, nem is akartam hosszú videót. Mi is volt idén? Hát összeomlott a pénztárca. Jöttek az NMK képregénygyűjtemény részei párosával, pow! bögrével, wham! táskával és ipaz majd zap!…..
Sziasztok! Jó pár hónapja volt egy előrendelés a Szukits kiadónál (meg másoknál) a Teljes Maus kiadványra. Akkor az egyik facebookos képregény csoportban eléggé teleszarták az üzenőfalat ezzel a megjelenéssel, korábban két-három hetente lehetett találkozni az adásvételi csoportban olyan reménytelen…..
Sziasztok!Anno az első posztomban írtam, hogy szeretném, ha az idők folyamán megismernétek, ennek kapcsán szeretnék egy képregényekhez kapcsolódó történetet elmesélni.Gyerekként kezdtem el képregényt gyűjteni, és az Újvilág Pókemberrel [Csodálatos Pókember, vagy ha tetszik (Cspv2) Adoc-Semic…..
Sziasztok! A mostani alanyom a Fumax kiadó Jessica Jones kötete, ami ahogy a képre írtam, karcos, füstös, nem ezt várnád egy Marvel univerzumban játszódó szuperhősképregénytől. A Fumax kötet az Alias 1-9. számait tartalmazza, a kötetre a szókimondó tartalom matrica is rákerült, szerintem max 12-es…..