Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lehetmenniapba

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Reflektor Je suis zöldséges 2018.06.27 17:57:01
Azt írja a 444.hu, hogy „Hollik István volt KDNP-s parlamenti képviselő – aki idén azért nem jutott be a Parlamentbe, mert kikapott egy LMP-s zöldségestől”...
lehetmenniapba 2018.07.05 16:25:15
@CsipkeRózsa: Ez minden kicsit is értelmes embernek elég nyilvánvaló, de ugye ebből így nem lehetne posztot írni.

Lássuk azért be, a Fidesz kollaboráns LMP bértollnokainak azért nincs könnyű dolguk. A vak is látja már, hogy ők hozták össze - szándékosan - a Fidesz kétharmadot, napnál is világosabb, hogy Hadházy kivételével az egész LMP a Fideszt szolgálja, így elég nehéz jó témát találni. A Fideszt ugyebár nem kritizálhatják, mert mégiscsak a gazdájuk, meg eleve miért is akarnák kritizálni azokat, akiket ők segítettek győzelemre, a Red Bull Air race meg már lefutott, így hát muszáj az élő fába is belekötni, hogy legalább a megmaradt néhány agymosott hívükben azt a látszatot keltsék, mintha csinálnának valamit Orbán Viktor talpának intenzív nyaldosásán kívül is.

El kell ismerni, hogy Lőrinc minden fillérért keményen megdolgozott ezzel a poszttal, ekkora csúsztatáscunamit összehozni ritka kemény meló.

Aztán hazamegy, belenéz a tükörbe és elégedetten sóhajt, hogy ma is megtette amit megkövetelt a haza(elárulása).

Újabb szép nap a NER-ben.
lehetmenniapba 2018.07.05 19:49:15
@aaabbbccc:

Kik a ballibek?

Én egy politikust ismerek, aki nyíltan ballibként definiálta magát, ez a politikus pedig Orbán Viktor:

"A hozzám legközelebb állók, Kövér László és Fodor Gábor velem együtt egyfajta szociálliberális meggyőződésűek. A Századvég című lapunknál ugyanakkor dolgoznak olyan reformkommunista szerkesztők is, mint Stumpf István és Wéber Attila."

Bár azt is mondta, hogy "Ennek az országnak a sorsát csak egy polgári középerőkből álló kormány tudja megnyugtatóan rendezni. Olyan polgári liberális kormány, amely nem enged sem egy jobb-, sem egy baloldali etatista gazdaságpolitika csábításának." szóval lehet, hogy Orbán simán csak libsi.

Meg az is lehet, hogy csak egy elvtelen, hataloméhes törpehitler, aki mindig azt mondja, amitől az adott pillanatban több szavazatot remél az agymosott híveitől. Ha kell ballib, ha kell libsi, ha kell polgári konzervatív, ha kell plebejus, ha kell neonáci.

Viszont ez a ballibezés az LMP-hez sehogyse passzol, mivel az LMP a Fidesz fiókpártja, így nekik még annyira sincsenek elveik mint Orbánnak. Az LMP-seknek csak egy elvük van: Orbánnak minden választáson biztosítani a kétharmadot, bármi áron.
Szóval te aztán semmiképp ne szidd őket, mert nélkülük Orbán már rég nem lenne szabadlábon, nemhogy kétharmaddal építsen diktatúrát.