Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Slinger Benjamin

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ti megszoktátok már a VÉDA kapukat az utakon? Hogy jövet-menet figyelik mindent jól csináltok-e, nem telefonáltok, nem érintitek a záróvonalat, és azonnal megálltok, ha sárgára vált a jelzőlámpa? Hogy éjszaka sincs nyugalom, mert a vöröslő szemeikkel akkor is figyelnek? A "szupertrafipaxok" tavaszi…..
Slinger Benjamin 2018.06.25 13:43:57
@BGuz: Eddig sajnos nem jutottam el a kijelzos verzioval :( Nem jelent meg a muholdas logo ,csak a sotet hatter. Tobb fele Oledes.bin fajlt toltottem fel,amit talaltam itt megosztva, de sajnos sikertelenul. GPS modul nem volt rakotve a feltoltes alatt.
Slinger Benjamin 2018.06.26 15:00:30
@BGuz:
- Okes,de ha lesz egy kis idod
akkor orulnek annak bovebb leirasnak amit meg akartal osztani velem :) ( hatha valami otlettel gazdagodok altalad :) )

- V.KEL TTL tipusu GPS-t rendeltem hozza amit linkeltel, hatha az elozoekkel volt a gond ( soros porti sebesség/beállítás stb. )
Amint erkeznek a modulok ujra tesztelem oket es irok.
Koszonom, szep napot.Udv
Slinger Benjamin 2018.08.08 10:47:07
@Fehér Tibor:

Szia.Esetleg tudnal segiteni nekem, mivel te mar tobbet megepitettel sikeresen.Bovebb leirast tudnal kuldeni,hogy mit kell figyelembe venni stb.Valoszinuleg a software feltoltes utjan keletkezik a problema, vagy rosszatat toltok fel. benji1985@freemail.hu , erre a cimre kuldhetnel egy kis okositast :) Koszonom szepen.Udv