Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nyílt Sisak

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A magyar kormányfő az európai jobboldali populisták, valamint a szélsőjobbosok példaképe;  Orbán csak a magyarok egy részét tudta behülyíteni a migrációval, az európaiak nagy részét komolyabb gondok kötik le, semmint az állítólagos újabb népvándorlás rémképe; A magyarok már a divatlapokban sem…..
Kis túlzással húsz éve kezdtem a vendéglátást, akkoriban a szakmai ártalom még az ital volt. Olyan szinten kéz a kézben járt a pincérek és a szakácsok munkahelyi alkoholizálása, mint ahogy az átlagember a culágerekre gondol.  A vendéglátás sosem volt egy könnyű terep, légy akár placcon, akár…..
Nyílt Sisak 2018.06.24 03:29:39
@Herr Géza: nem tudsz érvelni rendesen? Mi ez a stílus?
Nyílt Sisak 2018.06.24 03:55:23
@Quercus a favágó: Ez tényleg igaz? A lányod Brüsszelben él? Oh, hát nem az apjára ütött akkor. Nehéz lehet ezt neked feldolgozni, nem csoda a frusztrációd. Ès pont Brüsszelbe? A kis hazaáruló. Neki is szoktad mondani, hogy hazátlan?
Nyílt Sisak 2018.06.24 16:51:30
@látlelet: nahát, új nick? Nem semmi. Új blogod is van? Borzasztóan bánt a dolog, úgy látom. Ekkora feszültség, tesó, azért nem piskóta. Érzem, hogy szétvet az ideg, pont Brüsszel? Húú. Ennél már csak a lator állam lenne nagyobb pofon neked.
Amúgy sok sikert a fosblogos senkik üldözéséhez, jól fújd ki az orrukat minden blogon, tudod, ôk a gyáva szarok, akik elbújnak az ovónénibe, nem mernek elôjönni, igy mindenféle blogokon kell idiótát csinálnod magadból, pedig te már nem is foglalkozol ezzel, nem is érdekel es a többi.
Szóval hajrá, jó röhögni rajtad te szerencsétlen. Na válaszolj valami frappánsat, aztán másold be a tesóhoz, lássa mindenki, milyen ügyes vagy.