Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gudea enszi

163 bejegyzést írt és 1116 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves olvasóink! Összenőtt ami összetartozik, és szétvált, ami nem annyira tartozik össze.Minden továbbit ITT tudhattok meg...
…olvastuk ezt megannyi elvtelen idegenrajongótól itt a Gyűlölt Ellenségeinken, amikor már esélyük sem volt megcáfolni az adott kedvenckéiket kínos helyzetben leleplező állításokat. A népek megváltozásának okait és körülményeit persze rendre elmulasztották közölni velünk,…..
Gyűlölt Ellenségeink Az ukránok 2015.09.12 11:00:00
A szlovákok minden tekintetben komoly vetélytársat kaptak. Valójában persze lehetetlen kideríteni, hogy ki kapott vetélytársat, mert a nem létező népeknél képtelenség megállapítani, hogy melyikük szeretne előbb lenni volna. Tény viszont, hogy a szlovákok és a macedónok mellett…..
Gudea enszi 2015.09.12 13:35:19
@tiboru: Csikatilo X polgártársról szép anyagunk van, amelyet (sok-sok más, a posztokban nem megjelent anyag kíséretében) abban a könyvben tervezünk nyilvánosságra hozni, amely a csillagok szerencsés együttállása esetén, jövőre odakerülhet az alkalmazott nemzetkarakterológia iránt érdeklődők polcaira.

@Rich.mond: Sőt, nemcsak Lwównak, hanem Lembergnek is hívták, de hát ha minden apróságot beleírtunk volna, akkor kétszer ilyen hosszú lenne az amúgy sem rövid poszt. Lwów/Lemberg/Lvov/Lvivről egyébként szintén ígérhetünk imádnivaló részeket. A hitvány cigi vég nélküli csempészete remek felvetés.

@Thyhor: A ruszinok sajnos szintén nem fértek be, de nem felejtettük el őket sem.
December 1-jén igazán van okunk ünnepelni. Na, nem azt, hogy Medgyessy Péter ezen a napon önfeledten koccintott újdonsült barátainkkal, a románokkal. 71 éve ekkor ért véget a teheráni konferencia, amelyen végleg eldőlt, hogy a nácizmus vereséget fog szenvedni, és mi, az ezután…..
Az Egyesült Államok nagyszerűségét hosszasan méltattuk már korábban is blogunkon. Az általánosságokon túl több külön részben emlékeztünk meg parádés és roppant ízléses városépítészetükről. Ezeken felbuzdulva pedig hasonló logikával következzék behatóbban a méltán…..
Gudea enszi 2014.09.27 20:24:43
@Miniszterelnökúr:
A halról ugyanúgy leszoktatták a magyarokat, mint az elmúlt 70 évben előbb a fűszerekről, majd a marháról, aztán az antibiotikum- és hormonmentes húsokról, manapság pedig már a tejtartalmú tejtermékekről és a búzából készült kenyérről is kezd leszokni a nép. A középkorban, amíg szét nem kúrtak itt mindent a folyamatos háborúk, fél Európát mi etettük hallal, és nem ám tengeri, hanem folyami halakkal. Megvan erre a gazdálkodási mód, amelyben kis túlzással tényleg két rész hal és egy rész víz folyik a folyókban. Egy-egy rendes halászcsárdában vagy folyómenti halsütödében viszont ma is sokféle helyi halat megkaphatsz, és mindegyik oda-vissza veri a takonyállagú és íztelen vegyipangasiust, meg a száraz és íztelen vegyihekket. Igaz, hogy a finom helyi halakban vannak szálkák, úgyhogy a proli inkább eszi a szálkamentes ipari moslékot.
A marhához meg csak jó legelő kell, és finomabb lesz bármilyen takarmányozott marhánál. Az ország közepén vannak ilyen legelők, csak marha kéne rájuk.

@maxval a bircaman:
Ez sajnos Magyarországra is igaz, nemcsak Amerikára.
A labdarúgó-világbajnokság alkalmával sok honfitársunk beteges kényszert érez idegen nemzetek válogatottjaival szimpatizálni, s ez a szimpatizálás idővel és eredménnyel párosulva beteges azonosulássá fajulhat. Ennek megelőzésére illetve gyógyítására lássunk egy gyors…..
Gyűlölt Ellenségeink Az írek 2010.03.17 12:00:00
Az ír népet a magyarok miatt teremtette az Isten. Önbizalom-fejlesztőnek sem utolsók, de valódi szerepük szerint ők mutatják meg nekünk, hogy milyenek lennénk, ha az összes rossz tulajdonságunk mégrosszabb lenne. Ha sokkal alkoholistábbak, forrófejűbbek, megosztottabbak,…..
Gudea enszi 2010.03.18 02:11:20
@genny: Ha érted, az már valami. Amikor majd nem érzed tétnek, és jóízűen fogsz tudni röhögni a neked kedves népek bántásán, nem pedig duzzogni, az egy következő szint lesz. Mi is ezt tesszük. Ezek azok, a szövegekben csak a tapasztalt gyűlölködők számára elrejtett sorközi utalások, amelyekkel olyanokon is röhögünk, akik a címben nem szerepelnek. Aki ezeket az elrejtett csavarokat észreveszi, az még mindig nem ért feltétlenül mindent, de vélhetően már elég jól érzi magát nálunk.

Érdemes figyelmesen olvasni a kommenteket, mert nagy örömmel látjuk, h némelyek teljesen tisztában vannak az üzenetekkel.
Gudea enszi 2014.03.07 22:18:34
@Fazekas Alajos:
Na lássuk csak! A zászlószínezéssel kapcsolatos öncélú kötözködésedben nekem egy dolog ütötte meg a szemem. Thomas Francis Meagher. Milyen név ez? Nálunk talán Ludwig Koschut és Berthold Semere vezették az osztrák elnyomás elleni magyar ellenállást? A zászlót lengető ifjak meg Alexander Petöfi, Paul Waschwari és Michael Tompa voltak? Ne röhögtesd már ki magad a szerencsétlen írek kedvéért!

Ami a smaragdzöld füvet illeti, összekevered azt a kis sárszigetet Új-Zélanddal. Utóbbira mentek, a világ végére a Xenát forgatni, pedig ha tudták volna, hogy sokkal közelebb is van párját ritkító smaragdzöld... Hallod, neked kapcsolatba kéne lépned Hollywooddal, rengeteg pénzt spórolhatnál nekik a hatalmas tájékozottságoddal. Egyébként a ködnek milyen színe van? Csak mert az ír szigetet -- legyen is az akármilyen színű, sajnos mindig az lepi.

Itt az alkalom, villanthatsz a tudásodból. Áruld már el, mi az összefüggés a lakosság pénzkezelési képességei és az ország GDP-je között!
Gyűlölt Ellenségeink A szerbek 2009.07.29 05:09:00
Igen, tudjuk, hogy nagyon vártátok már őket, és hát ki más is következhetne az albánok után, mint a Balkán fekete báránya kecskéje, a szerb nép. Csakhogy tudjuk, ilyen nép nincs. Mi is unjuk már, hogy minden népnek kétségbe vonjuk a létét, de továbbra sem engedünk az…..
Gudea enszi 2013.05.04 03:00:13
@Kurtz ezredes: @Lázár Káplán:
Nem beszélve arról, hogy aki kétszer is háborúba állt Hitler mellett, az valami egészen különleges képesség birtokában van. Ez, az idő rövidsége okán még a románoknak sem sikerült.
Gudea enszi 2014.01.13 06:19:59
@Lázár Sajn:
Szlovákul jeleň a szarvas. Nem unjátok még ezeket az együgyű próbálkozásokat?

Nem mindent fogunk a germánokra, csak Magyarország sorozatos megszállásait (1526, 1606, 1620, 1670, 1687, 1711, 1849, 1944).

A magyar tudósokat és egyéb kiválóságokat pedig nem a magyar vérvonal, hanem a magyar szellem és lelkiség adta a világnak. Miért jönnek mindig a vérséggel a nemzeti oldalt kritizálók? Ennyire hisztek a vérségben, ti kis nácik?
Gudea enszi 2014.02.04 02:41:50
@Lázár Sajn:
Az, hogy nem érsz fel valamit magyar nyelven, nem jelenti, hogy az a valami hülye és agresszív. Ha neked az agresszív, amit itt olvasol, akkor gondolom, az 1944-45-ös szerb magyarirtásra még szerbül sem találsz szavakat.

@Kurtz ezredes:
Ne basztasd már szegényt ilyenekkel, amit sok magyar se tud! Szerb létére magyarul beszél a kedvünkért, én ezt a tisztelet jelének veszem. Mindazonáltal sajnos semmi keresnivalója itt, ahol magas szintű magyar nyelvtudás nélkül legfeljebb kontárkodni tud. Neki sajnos akkora lemaradása van ilyen téren, hogy érdemesebb lenne a Harry Potter magyar kiadásával vagy Tóth Gabi dalszövegekkel gyakorolnia, mielőtt a népfrusztráció-tudományhoz próbál tartalmasan hozzászólni.
„Igenis ne sírva vigadjon a magyar! A magyarban, az igazi magyarban, aki a jövő Magyarországát megalkotja majd, életerő van. Sírhat vérkönnyeket, ha oka van rá. De be kell látnia: azzal semmire sem megy.” (Kodály Zoltán)       Nem élhetek muzsikaszó nélkül, piros…..
Gudea enszi 2013.10.21 15:36:30
@Tocvarek:
Ajánlom figyelmedbe a tizenötéves háború 1596-1606 közötti szakaszának háttértörténetét, valamint a vasvári békét.
Az osztrákok 1596-ig tényleg fel akarták szabadítani Magyarországot, de aztán úgy döntöttek, hogy túl nehéz és túl költséges, úgyhogy inkább szarnak bele. Végül 1683-ban felismerték, hogy ez a Török Birodalom már nagyon nem ugyanaz, mint egykor volt, és simán valagba lehet rúgni. Ha valaki valamit tényleg akar, akkor úgy is próbálkozik vele, ha nehéz.
Gyűlölt Ellenségeink A norvégok 2011.02.21 17:50:00
Skandináv kirakójátékunk utolsó darabjaként végre méltó helyére kerül ez a velejéig beteg népség. Sötét, fagy, sziklák, köd, hal, szél, sötét, fagy, sötét, sarkkutatók és pulóverminta. A közhelyeken kívül semmit sem tudtunk erről a páratlanul csodálatos, gazdag, és…..
Gudea enszi 2011.02.22 09:29:11
@brownie58:
Meg még arra a másik 60-ra is kurva irigyek vagyunk, akit már megírtunk, ugye?
Nem lehetséges, hogy esetleg valóban jobb sorsunk van mindannyiuknál?
Gudea enszi 2013.10.21 04:55:50
@Északifény74:
Ó, egy Hátárátkelő-rajongó Skandináciából! Külföldimádóként teljesen elfogulatlan lehetsz ott Norvégiában a norvégokkal szemben, akik valójában melegszívű, közvetlen, életvidám és legkevésbé sem anyagias emberek. Norvégia pedig egy kellemes éghajlatú, napsütéses hely, kiemelkedően finom ételekkel. Igazad van, le is vesszük ezt a csupa alaptalan hazugságot tartalmazó cikket.
Gudea enszi 2013.12.09 22:31:29
@Tamás Sajó:
"mindig egy rakat élelmiszert (kenyér, zöldség, gyümölcs) ingyen..."

Hazai termés, vagy import?
A Nemzetközi Olimpiai Bizottság közismerten elkötelezett a tiszta, emberközeli, élménygazdag sportélet, valamint a hagyományok iránt. Ennek szellemében állítja össze az olimpiai versenyszámok sorát, mi meg csak nézünk értetlenül, mint Joseph Fritzl a rendőrökre. Nem maradhatunk…..
Gudea enszi 2012.08.30 23:06:47
@Styxx:
Köszönjük, de keveselljük azt a 95%-ot. Szerintem számold át újra! :)

@sussudio:
Mivel a vívónők nem "erős" nők és nem is erős "nők", ellenben a férfi vívók mellett sem hatnak röhejesnek, minden bizonnyal az ügyes nők közé tartoznak.
A multimilliomos focisták sem járnak az olimpiára, hanem a zöldfülűek játszanak. Akkor Kobe Bryant és Roger Federer se szaladgáljon ott! Vagy ne legyenek egyszerű sportolók multimilliomosok!
Az úszásra és a kajak-kenura is utaltam, a kerékpárnál szerintem némileg torzabb a helyzet, de mint láthatod, ott sem a pályakerékpár az igazi ellenség.

@isail:
Pont erről szól a cikk, hogy a komoly fizikai kihívás nem egyenlő a sporttal. Komoly fizikai kihívás a hegymászás és a részegen hazajutás is, mégsem olimpiai sportágak. Ennek ellenére a vitorlázással sincs okvetlenül baj.

@KürtiT (Tromb74):
Igazat kell adnom, és az ötlet is remek, csak az érmek tekintetében vagy indokolatlanul jóindulatú. A javaslatom:

A: arany, ezüst, bronz
B: bronz, vas, alumínium
C: fa, gipsz, papír
D: bakelit, PVC, hungarocell
Gudea enszi 2013.11.25 19:45:15
@omron:
Idézheted, és még jobb, ha a cikket is linkeled mellé. :)
Október 6. Magyar nemzeti gyásznap, amelyre a cseh és szlovák köznyelv is megemlékezik: Világoš. • Magyarországon nem ismert, hogy a szlovák és a cseh nyelvben bevett szó • Szlovákiában nem ismert, hogy Magyarországon ez egy fájó történelmi…..
Gudea enszi 2013.10.10 16:07:27
@Csehszlovák Kém:
Ha felszökő pulzussal, minden téged idegesítő hozzászólóban engem fogsz látni, és letiltod őket, úgy jársz, mint a választott néped, amely tíz szlovákot megfoszt Kárpáti Sclavinia állampolgárságától, mire egy magyart is sikerül neki. ;)
Gyűlölt Ellenségeink Az olaszok 2009.05.12 01:43:00
Ismét visszatérünk az Unió hazai vizeire, és egyik leggyűlöltebb ellenségünket vesszük szemügyre, amelynek indokolatlanul nagy rajongótábora van itthon, legyen szó ételről, autókról, fociról vagy akár pasikról. Szerintük az olaszokat szeretni, az olaszoknak drukkolni menő. Nem…..
Gudea enszi 2010.12.13 23:56:16
@gattolini:
Te jó ég, egy napra kiteszem a lábam, és kimaradok a legjobb röhögnivalóból.

Figyelj te olajos hajú kis fasztarisznya! Te most 40 évesen így kapuzárási pánikból baszod el itt a napjaidat, miközben mi szépen beosztunk, és közben egyéb hasznos dolgokat is csinálunk? Netán kikúrtak a munkahelyedről, és ebben a korban a te gyatra végzettségeddel már nem találsz semmit?

Ha valakik leszarnak téged, az valóban jelenthetné azt, hogy az érveid súlya elől futamodtak meg. Ez azonban valószínűtlen egy olyan ostoba tályog esetében (ez vagy te), aki nem tudja, hogy ki volt Eger kapitánya a vár elvesztésekor (Nyári Pál), nem tudja, hogy melyik mongol nagykán halt meg a tatárjárás idején (Ögödej), és ki volt Walter E. Kurtz (Apokalipiszis most, fsz.: Marlon Brando). Elképesztően egysíkú és unalmas vagy, ezenfelül ostoba, műveletlen és erőszakos, igazi született csürhe. Így ne csodálkozz, hogy az értelmesebbje magasról leszar téged!

Ide többezer ember jár vissza rendszeresen szórakozva tanulni. Ők olvassák ezt, mert kíváncsiak rá. Téged hányan olvasnak rendszeresen az érdekfeszítő mondandód miatt? Na ugye! Egy érdektelen száraz pöcs vagy. És ez már nem is valószínű, hogy meg fog változni a hátralévő idődben.

Aztán ha majd megjelent a Gyűlölt Ellenségeink könyv, járd végig a könyvesboltokat, és habzó szájjal tépd szét az összes példányt! Ugye kezded már érteni, hogy túl kis pont vagy te hozzánk képest...? ;)
Gudea enszi 2011.01.19 23:07:44
@kígyóubulka:
Ó, egy újabb dísznáci érkezett köreinkbe. A metapédiás kameradjaid küldtek ide keménykedni? Tudom én mi fáj nektek. Igazából már az is meglepő, hogy elláttok idáig a németek segglyukából, ti hatalmas ungárok.

Azzal, hogy megtanultam írni, pedig máris túlszárnyalom a magyarok többségét, nem is beszélve a hozzád hasonló agyatlan furkó nácikról. Titeket nem is merlek magyarnak nevezni, mert ez számotokra csak kényszermegoldás, mivel nem lehettek németek.

Aki nem képes teljes mellszélességgel, büszkén magyar lenni, az alsóbbrendű. Ez az igazság. Sajnálom.

Egy faszt sajnálom. Nem értek annyit.
Gudea enszi 2013.09.13 13:35:11
@Gibson Adolf Mel:
Esetleg még azt oszd meg velünk, hogy minket melyik zsidó kategóriába soroltál, hadd nevessünk! Mondjuk attól tartok, ennél többet érteni úgyse fogsz. A metapédiás gyerekek máig nem értik, hogy mi van, pedig még jóhiszeműen meg is próbáltuk elmagyarázni nekik.
Megannyi kevéssé ismert történelmi és civilizációs tény megírása, néplélek feltárása és népnek hazudott izé leleplezése után joggal kérdeznétek: ha ez nincs, akkor mi van? Itt az ideje, hogy ne csak úgy mutassuk be a világot, amilyennek nem kéne lennie, hanem úgy is,…..
Gudea enszi 2012.05.15 22:49:00
A cikkben világosan leírtuk, hogy a nyelv volt az elsődleges szempont. Ezen kívül még játszik pár dolog, mint pl. a domborzat és a hagyomány is. A domborzat miatt nem egy ország lesz pl. Dél-Amerika, mivel egy kurva magas hegygerincet csak a románok képesek az ország tengelyeként hirdetni, minden épeszű ember számára viszont határt jelent. Tisztán nyelvi alapon felmerült a katalánok, okszitánok, provánsziak és a lombardok egymáshoz rakása is, de túl hülyén nézett volna ki.
Cornwall és Bretagne viszont remek ötletnek tűnik, bizonyára az angolok és a franciák is imádnák. És ha ők örülnek, akkor mi is. :)

@Justinianus_Magnus:
Málta - ha jobban megfigyeled - ugyanolyan szürke, mint a belógó, Európán kívüli arab terület. Ez csak egyet jelenthet.
Vatikánt Magyarország kapta meg, Bartus László kedvéért.
A finnugor felvetéseddel ugyancsak rokonszenvezek, de az már inkább Ázsiára tartozik. Ha engem kérdezel, ott államra se lenne szükség. Rénszarvasokat terelgetni és a jég alatt halászni kormányzat nélkül is lehet. Azt pedig, amit az oroszok bányászat címén végeznek arrafelé, már most is késő lenne abbahagyni, úgyhogy oroszokra még annyira sincs ott szükség, mint kormányzatra.
Az oroszkérdés: vagonkérdés.

@Kullancs1983:
Nem vagyunk mi germánok, hogy bárkit rabszolgásítsunk. Mivel ilyen igazságos határrendezés háború nélkül sajnos kizárt, a háború pedig reményeink szerint Ausztria, és azon belül is főleg Bécs és Prága maradéktalan felperzselését hozza majd magával.
Gudea enszi 2012.05.18 19:50:53
@Kisinyovi Goro:
A bolgárok irányában mérsékelt rokonszenvet táplálunk, mégiscsak a féltestvéreink. Egyszerűen nem volt szívünk odadobni őket a muszkáknak. A szerbekkel minden további nélkül megtennénk ezt. De belegondoltál már, hogy mi lenne az Ukrajnát és a Balkánt birtokló szovjetek rövid távú külpolitikai célja? Megint Budapestnél és a Visztulánál akarnának randevúzni a felrobbanó germán-bombával.

@tiboru:
A virágzó Dnyeszteren Túli Köztársaságot Oroszországnak dobtuk oda. Úgy határoztunk, hogy az erdélytelen és tengertelen Románia társadalmi, műveltségi és gazdasági fejlettségét tekintve is kitöltené azt az űrt, ami a DTK megszűnésével keletkezne a lelkünkben.
Gudea enszi 2013.09.05 01:10:11
@rr7:
A hollandokért hogyhogy nem sírsz? Sajnos a portugálok nem állják ki az önálló nyelv próbáját, az önálló nyelvet ugyanis sem szóban, sem írásban nem értik egy másik önálló nyelv beszélői. Az észteknél ugyancsak kevés lesz az önállóság igazolására, hogy rövidebben ejtik a finnekével azonos szavaik végén lévő, azonos magánhangzókat. A litvánok és lettek viszonylatában sajnos már a megkülönböztető megnevezésre sem tellett. Lietuva, Lietvija, Latvija, Latuva... túl sovány lesz ez. A horvátokkal viszont engedékenyek vagyunk, cserébe az 1848-as árulásukért: ha akarnak, hozzánk is csatlakozhatnak a szerbek helyett.
Rendkívül igényes, hosszú (nyolc A4-es oldal terjedelmű) egy nyelvészeti tanulmánynak is beillő cikket küldött Doncsecz Ákos olvasónk a szlovén nyelv múltjáról és jelenéről, különös tekintettel a magyarországi szlovének helyzetére. E minőségi tartalom nem száraz…..
Nehéz hivatás utódállamnak lenni. Gombóc a torokban, szűnni nem bíró rettegés, nyirkos hátú ébredések, mert a rablott szajrén mindenütt ott virít az eredeti tulajdonos névjegye. Nem elég ledönteni a kultúrtáj megépítői által állított szobrokat, emlékműveket, hiszen a…..
Gyűlölt Ellenségeink A nők 2010.03.08 17:30:00
A Nemzetközi Nőnap alkalmából szeretnénk mi is felköszönteni a környezet- és egyébtudatos, érzékeny nőket, akik kedvéért fokozottan védett virágok százezreit tépik ki ilyenkor a földből. Mi, heteroszexuális férfiak tökéletesek, nemesek, nagylelkűek, bátrak, erősek,…..
Gudea enszi 2013.06.06 14:30:11
@pillangószárnyú csincsilla:
Nagyon élvezetes ez a kis diskurzus itt kettőtök között, és nem állom meg, hogy hozzászóljak. Mivel Kurtz pajtásom láthatóan leszarja az érzéseidet, hadd válaszoljak én! Mindenekelőtt azt a női tévhitet oszlatnám el, hogy a férfiak materialisták, és csak a hideg ész vezérli őket! Elég csak ezen a blogon körülnézned, és máris tapasztalhatod, hogy gazdag és meglehetősen erős érzelemvilágot tükröz. A férfiak legfelsőbb céljait ugyanis kivétel nélkül az érzelmeik határozzák meg. A céljaik megvalósításához pedig gyakorlatiasan, hideg ésszel látnak hozzá. Ezzel szemben a nők nemhogy nem tudják megválasztani az érzelem, illetve az értelem megfelelő idejét és helyét, hanem gyakorta mégcsak különbséget sem képesek tenni a kettő között. Ezért van az, hogy a világot megváltoztató férfiak elérik a céljaikat, világot megváltoztató nő pedig még nem élt. Ha volt is némely nőkben efféle ambíció, vélhetően már a pontos, határozott, őszinte célkitűzés fázisában bukták a dolgot.

A férfinak egészen különleges, mondhatnám teremtett képessége van arra, hogy meg tudja választani nem csak az érzelem és az értelem alkalmas helyét és idejét, hanem a felhőtlen játékét, valamint az ideiglenesen ösztönlénnyé válásét is. A nők, akik feminista felajzottságtól vezérelve, képtelenek ezt átlátni és elfogadni, ahelyett, hogy a saját helyükre és feladatukra összpontosítanának, szidják a férfit. Szidják, amikor hidegen érzelemmentes, szidják amikor túláradnak az érzései, szidják, amikor gyerekesen játszik, szidják amikor ösztönlény. És amíg a nő ezeken szorong, addig a férfi érez, kigondol, megvalósít, valamint vígan játszik és vígan kefél.

Még Kleopátrát is az alkalmas helyen és időben ösztönlénnyé váló Caesar kefélte, majd ugyanez a Caesar simán odadobta őt, amikor a birodalma, népe, egyszóval a legmagasabb céljai úgy kívánták. A "taktikai zseni", "világmegváltó" Kleopátra pedig öntudatlan szerelemtől megittasulva asszisztált mindehhez.
Gudea enszi 2013.06.06 16:15:46
@pillangószárnyú csincsilla:
Hm, seggfej! Ez igen! Micsoda lenyűgöző érvelés! Ha nincs igazad, és érved sem maradt, mindig azzal vágod ki magad, hogy a másik seggfej? Ezt a módszert azért már az alsó tagozaton sem mindig tolerálják ám, hát még a felnőttek között. Hozzáteszem, aki kettőnk közül minősítette a másikat, az te voltál, úgyhogy a sértegetést talán nem kéne felemlegetned, mert félő, hogy komolytalanná válsz.

Jó szívvel tanácsolom, hogy ha legközelebb a férfi-női viszonyok bármelyik szakértőjével állsz le vitázni, előtte a mostaninál sokkal alaposabban készülj fel, mert így csak fölösleges pofonokba fogsz belefutni, amitől tovább fog nőni az igazi (értsd: határozott, döntésképes, megingathatatlan, őszinte, stb.) férfiak iránti dühödt ellenszenved.

És mivel feltűnően nem értetted meg, amit írtam (attól tartok, nem sikerült különválasztanod az érzelmeidet az értelmedtől), megmutatom képen.

kep.index.hu/1/0/435/4353/43532/4353294_5b8b1e7ed7c74462dff2e862e1950adf_wm.jpg

Vádolhatnánk őt könnyelműséggel, lustasággal, vagy akár gyerekességgel is. De tudod, miért fekszik ott ilyen görcsmentesen ez a férfi katona? Egyrészt mert kedve van hozzá, másrészt mert pontosan felmérte, hogy ott és akkor ezt megteheti.
Gudea enszi 2013.06.26 01:54:38
@pillangószárnyú csincsilla:
pillangószárnyú csincsilla 2013.06.06-án 15:27:40-kor ezt írta:
ezt a vitát ezen a ponton mindenképpen félbe kell szakítanunk

aztán pillangószárnyú csincsilla 2013.06.22-án 19:49:39-kor, bő két heti hyatus után nem bírta tovább, és állásfoglalása dacára, mégis újra megszólalt:
Bennünk, nőkben rengeteg olyan erény megtalálható, ami a férfiakból részlegesen vagy teljesen hiányzik. [...] bármilyen megalkuvásra való alkati képtelenség

Ugye te is érzed a megalkuvó önellentmondást?

Többi érdeklődő olvasónk kedvéért fordítok csincsillából magyarra:
kemény akarat=hisztis követelőzés, illetve személyeskedés
jellembeli szilárdság=önmagának is letagadja, hogy rendszeresen, életmódszerűen hazudozik
lankadásra és bármilyen megalkuvásra való alkati képtelenség=a személyeskedéshez , illetve a hazugságaihoz való ragaszkodás azután is, hogy azokat észérvekkel megcáfolták
elszántság, kitartás=hiszti, dühroham, érzelmi sokk által kiváltott véleményhez való beteges ragaszkodás, hosszú időn át
szorgalom=a képzelt ellenség elleni gyűlöletspirál folyamatos szítása, fantomokkal való kitartó hadakozás
motiváltság=vallásos meggyőződés a hiszti, a személyeskedés jogosságáról, valamint a hazugságai igazságáról

"A férfiak marionettek, amelyeket, láthatatlan szálakon, a női szépség és ügyesség táncoltat."

Ennek letesztelésére végezetül ajánlok egy jó módszert. Küldesz magadról egy hiteles bikinis képet és egy hiteles fb-profilt. Utána személyesen is találkozunk, és ha igaz, akkor láthatatlan női damilszálaidon játszi könnyedséggel fogsz velünk cikket íratni a férfiakról.
Modorosblog A szendvicsevő 2013.06.15 07:00:00
A látszólag valamilyen tevékenységre irányuló, ám valójában semmi érdemlegeset létre nem hozó fantommunkák elszaporodása életre hívta állandó kísérőiket is. Az értekezletek, gyűlések, elnökségi ülések – legyen szó vállalatról, irodai közösségről, civil…..
Igen, kétségtelen, hogy a korábban iszonyatosan röhejes szlovák téma tényleg kezd unalmas lenni. Körülbelül annyira izgalmas, újszerű és vicces, mint a Csíííz home videós bakiparádéi a műsor megszűnése előtti néhány évben. Most mégis úgy döntöttünk, hogy ez a téma…..
Zseniális videót találtunk a manna.ro-n, amiben a nyíltan meleg humorista, Paul De Leeuw élő délutáni talkshow-jában a szoptatás fontosságát saját példáján mutatja be. A humorista vendégei olyan anyák voltak, akik elajándékozzák a felesleges anyatejet, egyikük pedig…..
Gudea enszi 2013.05.24 15:08:14
@dennisthemenace:
Szóval az intolerancia, a maradiság, az álszemérmesség, a suttyóság nálad a Turulhoz és a Szent Korona-tanhoz kapcsolódik. Súlyos műveltségi hézagaid vannak öregem, és lövésed sincs se a Turulról, se a Szent Korona-tanról, csak hőbörögsz rájuk, mert valakiktől így láttad, hogy ez menő és kúl.
És ezzel meg is érkeztünk a másik témádhoz. A magyar ugyanis sajnálatosan nagy mértékben az a nép, akinek csak nagy pofája van, és önmagát leszólja, pocskondiázza. Nézz magadra! Rólad beszélek.
Jobb is, ha ezek az emberek elszivárognak innen, ékezetek nélküli Határátkelő népbutítást olvasni, mert csak lehúznák a színvonalat. Egy olyan ország színvonalát, amely büszke a múltjára és felújítja műemlékeit; amely az oktalan külföldimádat helyett ismét araszolgat önmaga megbecsülése felé (ami minden siker alapja); amely támogatja a sportolóit; amely a szétvert oktatásügye és az ellehetetlenített mezőgazdasága után talpra állva, megtette az első lépéseket a minőségi oktatás és az önellátó élelmiszer-termelés felé; amely az EU-tagsága kezdete óta először kikerül a túlzottdeficit-eljárás alól; amely egyre kevésbé óhajt rászorulni a befektetésekért cserébe, innét többszörös pénzt kilapátoló külföldi nagytőkére; amely többé nem akar öngyilkos módon kölcsönökből dorbézolni; amelyben a magadfajták állandó gyalázkodásai ellenére is az inflációt meghaladó mértékben növekszenek a nettó bérek. Sorolhatnám tovább, de most megint te következel valami fröcsögős, magyar öngyűlölettel. ;)
Gudea enszi 2013.05.27 17:23:46
@dennisthemenace:
Azt igazán megértem, hogy csak röhögni tudsz - kínodban. Cáfolni ugyanis semmit se vagy képes azok közül, amiket írtam. Elővetted hát az ostoba csőcselék örök mentsvárát, a fajankó módjára hőzöngést. Szóval Merkelékben bízol? Tudod, ők ám az idegenek, a magyarok meg a te néped. Du bist ein großes Arschloch, öngyűlölőkém!
Gudea enszi 2013.05.31 13:35:24
@dennisthemenace:
Cáfolatot, érvet továbbra sem láttunk tőled, de igazad van: a cigányozás még nem volt, és én is elfeledkeztem róla, hogy ezt is elő szoktátok húzni, amikor esélyetek sincs megnyerni egy vitát.
Orbán Viktor zseniális politikus, ennek legfrissebb bizonyítéka az ország kikerülése a túlzottdeficit-eljárás alól. Nagy kár, hogy undorítóan zseniális. Amit tud, nem az ország érdekében kamatoztatja, hanem a leghánytatóbb eszközöktől sem visszariadva rendel alá mindent…..
Gudea enszi 2013.05.31 11:24:23
Hakapeszi Miki, te fajankó! Ugye tudod, hogy az írásod egy rasszista, antimagyar hőbörgés, amivel kiírtad magad a demokratikus közbeszédből? Esetleg próbálj meg írni egy cikket a hülye átlagzsidóról is, várd meg a reakciókat, aztán rájössz, miért!

@Miazmás:
Úgy tűnik, a szabadon rajzó félműveltek egyre szívesebben mossák el a gyarmattartó és a szövetséges fogalma közti jelentékeny különbséget. A kommentelés lehetősége és a liberalizmus kapcsolatával sem vagy nyomon pajtás. Szerinted a konzervativizmus arról szól, hogy mindenki kussoljon? Ha igen, akkor te a konzervativizmust is kevered a kőkemény fasizmussal. Egyáltalán van olyan politikai fogalom, amivel tisztában vagy?

@fehérfarkas:
A profitból veszteség lesz, és bezár a kisbolt. Megszakad a szívem. Arról elfelejtettél írni, hogy ez az amúgy külföldi "kisbolt" a privatizáció során felvásárolta a magyar kisboltot, és a hazaáruló kormányok (Horn, Medgyessy, Gyurcsány, Bajnai) segítségével monopol helyzetbe tornászta magát (lásd: az E.ON 2006-os nagybevásárlása a magyar földgáziparban). Így aztán annyi pénzt szedhetett a szolgáltatásaiért, amennyit nem szégyellt, és talicskával hordta ki a magyarok pénzét külföldre, nyereség címke alatt. Persze mindezt a már említett, hazaáruló kormányok által megépített, törvényi bástyáktól védve. És ennek most vége lesz. Azon meg kár aggódni, hogy nem lesz, aki megoldja a "kisbolt" szolgáltatását, a privatizáció előtt sem volt fennakadás.
Az, hogy a magyarok pénzét kitalicskázó külföldi "kisboltért" aggódtok, és hangosan drukkoltok neki a magyarok törvényes kormányával szemben, leplezetlenül megmutatja, hogy kinek az oldalán álltok valójában. Most már akkora bajban vagytok Bajnaistul, Gyurcsányostul, Szanyikapitányostul, hogy leplezni sincs erőtök és kedvetek mindezt. És ennek mi, a jók, őszintén örülünk.
Mindenki tudja, hogy az angolok a futball tanítómesterei. Ez afféle szépségtapasz, vigaszdíj. Hokinemzet helyett a kanadaiakat is a hoki tanítómestereinek hívnák, ha soha az életben nem nyernének semmit. Olyan ez, mint a tiszteletbeli elnöki cím bárhol: köszönjük, hogy…..
Gyűlölt Ellenségeink A thaiok 2011.04.15 12:00:00
Mai népismertetőnk nagyon érzékletesen fogja igazolni azt a szabályt, hogy az írónál csak egy perverzebb ember van a világon: az olvasó. Még a szerkesztés utolsó fázisában sem tudtuk eldönteni, hogy ez most akkor pornóparódia, alternatív úti beszámoló, vagy egy nagyon…..
Gudea enszi 2011.05.20 23:50:07
@IP-címvadászok kedvence:
Ez a szöveged után nyilvánvaló, hogy hazudtál azzal, hogy hónapokig ajánlgattad ezt a blogot az ismerőseidnek. Vagy csak simán ennyire rettenetesen hülye vagy.
A nőkkel minden oké, és nem fogod elhinni, de nekik sincs kifogásuk az ilyen szövegek ellen, miután megismerik az összefüggések rendszerét.

Egyébként őszintén fáj nekünk, amit írtál. Te vagy az első olyan általunk is ismert olvasónk, aki állítólag élvezte a blogot, majd menet közben megtrollult. Minden bizonnyal protestánsok, zsidók és örmények szellemi befolyása alá kerültél. A jövőben a saját érdekedben próbáld jobban megválogatni a barátaidat!

És ugye emlékszel, hogy múltkor mellőzést ígértem neked? Hát persze, hogyne emlékeznél! Na, az innentől kezdődik.
Ég veled!
Gudea enszi 2011.07.26 11:53:42
@al kotmány aláiro álamfö:
Megnéztük a saját blogodat, és igazán király! Biztosan mi, vagy valamelyik olvasónk linkelte egy kiváló tartalmadat, úgy keletkezett az a bizonyos hivatkozó.
Gudea enszi 2013.05.22 15:00:43
@Hunnenkoenig:
Mert egy furkó vagy, aki bőven megelégszik a világról kapott félinformációkkal. Nem érdekel több, nem is vágysz többre, mint amit a magad kis beszűkült, sekélyes, fejlődésképtelen posványában megkaphatsz. Elégedetten beledagonyázol, aztán kidugod belőle a sáros fejed, és köpsz egyet felénk. Szerinted ez meghat itt bárkit? Ugyan kérlek, ne viccelj!
Százharminc évvel Uhorszkó (Hungária) megalapítása előtt, a 9. századból származó szláv feliratot találtak magyar régészek. A szlovákok számára is felbecsülhetetlen lelet a morvák hitének megerősítésére rendelt két szerzetes Cirill és Metód idejéből…..
Gudea enszi 2013.05.12 16:02:08
@Csehszlovák Kém:
Közismert tény, csak éppen egyetlen ezt igazoló bizonyíték sem bukkant még elő. Olyan ez a szlávoktól a magyarok irányába történő, tömeges szóátadás, mint a "nagymorvák" megszakítás nélküli, kárpát-medencei továbbélése a 9. sz. után. Szép mese, jól hangzik, akár még igaz is lehet, csak éppen nagyon jól jönne már valami forrás, amely az íróasztal mögötti elmélkedés erején túl, igazolja is a dolgot. A szóátadás már csak olyan kegyetlen dolog, hogy legalább két irányú lehet. Amíg pedig a "lapát" szavunkat szláv átvételnek mondják, míg a "lap" szót finnugornak, addig sajnos elég hiteltelenek a magyarokat, a szlávokkal való találkozásig, szinte csak ugatásra képes félvadaknak sugalló vélemények.

GERI87-et annyiban kell kijavítanom, hogy a 9. században nem csak a szlovákok, hanem a nyugati szlávok teljes mezőnye bizonyára egyetlen nyelvi egységet képezett, legfeljebb nyelvjárás szintű eltérésekkel. Ha a nyugati szlávok (lengyelek, kasubok, szorbok, csehek, morvák, szlovákok, szlovienek /východňárok/) ma, a nyelvek külön-külön kodifikációján átesve is simán értik egymást, nincs okunk feltételezni, hogy 1200 évvel ezelőtt ne értették volna egymást még a mainál is simábban. Ennek megfelelően, valószínűleg hasonlóan voltak ezzel a korabeli magyar törzsszövetség tagjai.

Az ősmagyarok keresztény hitvilággal és szertartásokkal való viszonya tisztázatlan, és akár meglepetést is szolgáltathatna, ha találnánk rá forrást. Mindenesetre az életfával együtt ábrázolt kereszt azért figyelemre méltó. Ezek szerint pedig egyáltalán nem tartod gáznak, hogy az evangélikusok által felébresztett, de mára katolikus szlovákság nagy elánnal rajongja körül egy ortodox kultúra emlékét, amellyel nyelvi rokonságban van, leszármazásiban viszont már egyáltalán nem biztos (már megint az a fránya forráshiány). Erről a Gyűlölt Ellenségeink egyik nagyon találó, szlovákokra tett megállapítása jut eszembe: Mindegy kié, csak történelem legyen!
Az a baj, hogy a "vadász, vadász"-ozás sem helyettesíti a "szlovák történelem" 18. század előtti, állítólagos szakaszának kínzó forráshiányát. :(
Gudea enszi 2013.05.14 02:46:31
@Csehszlovák Kém:
Nyelvészeten az olyan sérülékeny lelkű janicsárokat képezték ki, mint te, esetemben a történelemre gondolhattál. Egyébként szórakoztató ez a sulinetes tájékoztató, amit adtál, az általad is vallott nyelvészeti iskola komolyságát éppen az ilyen debil állítások (gy.k.: bullshitek) jelzik: "A régi magyarok, mint nomád nép, sátorban laktak".

Ami az életfát és a keresztet illeti, azok egy tarsolylemezen szerepelnek együtt, a tarsolyban pedig a szakrális jelentőséggel bíró tűz meggyújtásához használatos szerszámokat tartották. Szóval, ha egy tarsolylemezre felkerült az életfával ötvözve a kereszt, az nem csak dekoráció, mint a pozsonyi várban a római legionáriusok, hanem valószínűleg komoly jelentőséggel bírt.

"Ami pedig a szlovák történelem állítólagos forráshiányát illeti, köszi, de megvagyunk, pont ugyanazok a források vonatkoznak ránk, mint Uhorsko minden más népéhez, így a mai magyarokra is."

Nagyvonalúan eltekintek tőle, hogy annyi bratyiszlavai és prahai tartózkodás után már nyeigye a magyarszký ragozovanie, mert amit mondani próbáltál, az még ennél is viccesebb. Valóban, Bíborbanszületett Konstantin, vagy akár a német és az arab források gyakran említik a szlovákokat, nem szólva a szlovákok cselekedeteit taglaló krónikákról! Most csak így magunk közt szólva... Tényleg ennyire nyominger, a forrásismeretet és a forráskritikát hírből sem ismerő, retardált injekciósokat engednek ki a Pázmány kapuján? Ez szomorúvá tesz, remélem, Miniszterelnök Úr hamarosan ezügyben is intézkedni méltóztatik! És hopp, már intézkedett is! ;)
Gudea enszi 2013.05.16 07:54:28
@Csehszlovák Kém:
Látom, szükségét szenveded, úgyhogy megajándékozlak egy röpke gyorstalpalóval. Szóval hát... kapaszkodj! A nomád magyarok csak nyáron laktak jurtában, télen viszont hazamentek a házaikba. Őrület, hogy cáfol ez a sulinetes cucc. Esetleg Glatz Ferenc írta?

A Turul-szobor és Árpád része annak az ezer éves társadalmi, jogi és szellemi folytonosságnak, aminek a mai magyarság. Ez a mai szlovákok és a római legionáriusok összefüggésében háromból semmi. Mindegy kié, csak történelem legyen, igaz? ;)

A kereszténység jelen volt a pogánysággal együtt. De nem értem, hogy jön ehhez az Augsburg utáni katonai paradigmaváltás. Nem baj, te sem. A nomád népeknél a vezető törzs adta az állam nevét - ennyi idősen már ezt is tudhatnád. A Megyer/Magyar név nemzetséget, törzset és törzsszövetségi államot is jelentett egyszerre. Nagy mákod volt, kisöreg, a középkor szigorlaton, ha Szent Istvánt húzod, fél évvel később kezded a prágai füvezést.

Felcsillant a remény, hogy mégis érted a forrásismeret és forráskritika szavakat. Ennek örülök. Elismerem, e téren hiányos a műveltségem, úgyhogy megkérnélek, mondj már nekem 9-10. századi írásokat, amelyekben a szlovákokat említik!