Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mate4182

0 bejegyzést írt és 253 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hétfőtől megint van Fear The Walking Dead, a The Walking Dead testvérsorozata, ami annak idején másnak indult, mint az anyasorozat, és nekem be is jött legalábbis a harmadik évad végéig, ameddig az eredeti szereplők közül még nem nyírtak ki mindenkit, Aztán meg kicsit szarni ment minden, a The…..
Eljött ez is, vége a negyedik évadnak, és amint olvashattátok egy múlt heti posztban, se cliffhanger, se semmi, de abból cserébe volt bőven. Nyilván nem dőltünk be annak, hogy Al kicsekkolt, a tősgyökeres TWD fanok egyébként is tudják hogy amíg nem láttad a holttestét, ne higyj…..
Na, gyors összefoglaló az eddigiekről: Morgan átjött ide az anyasorozatból, menekülés, lövöldözés, menjetek innen, nemmegyünk, mindenki keres valakit, John újszereplő pl Laurát, Laura/Naomi megkerült, de igazából June a becses neve, árulás, Lucianat is ide ette a fene megint…..
Mivel az előző epizódnak köszönhetően megismertük Laura, azaz Naomi eredettörténetét, úgy most is róla lesz szó. De nem is akárhogy, hanem váratlan fordulatokkal megsépkelve. Az időbe visszaugorván, amikor a Fear világban még nem borult rá egy sötétítő függöny a…..
Mate4182 2019.10.19 17:44:52
@szinkrobi: nem, csak a HV iras , az epizod jo volt, intenziv es porgos
Egy igen rövid mondatban össze lehet foglalni ezt a részt: a cowboy faszi megismerkedése Laurával, akit nem is biztos, hogy Laurának hívnak. Ez egy ilyen epizód volt, egy amolyan filler, egy lényegében sehova se tartó, egy helyben tipródó sztori - volt már ilyenre példa a sétáló,…..
Mate4182 2019.10.19 17:42:05
@Serrin: ha megnezed ezt a reszt (nem ugy mint az iro aki valszeg imdb tartalmat masolt at) akkor kiderul hogy nem volt azert annyire filler resz a mult ossze volt mosva a jelennel cask ugy mint az elozo meg az ezutani reszekben.
Két rész után sikerült az afro nindzsát, a cowboyt és az elrabolva-lány trióját összeboronálni Nickék Alisonmentes kis csapatával, akikre az előző évad végén rárobbant egy komplett gát, de hogy onnan hogyan is jutottak el odáig, hogy egy stadionban kezdtek el kicsibe városépítőset játszani, azt…..
Nick zombifejeket gyűjt egy bevásárlókocsiban, mintha ez lenne a világ legtermészetesebb dolga. Persze nem csak öncélú szórakoztatásból csinája ezt, hanem mert az Apokalipszis Pláza drog pápájának szállítja őket, aki ezeket a fejeket gondosan megskalpolva kézzel kiműti azt a…..
De tényleg, miután Strand kivásárlásával befuccsolt a hót egyszerűnek igérkező vizes üzlet, így nem volt más választásuk Madisonéknak, kalandos kalamajkába kellett keveredniük komájuknak köszönhetően. Ott sokkolódtak először, amikor meglátták egy táblán, hogy Tijuana…..
Tegnap a világ egy pillanatra ismét Magyarország felé fordította arcát és csak ránk figyelt, hiszen fontos kérdésben döntöttünk. Azonban nyert az igazság, és vele az igaz szerelem is, és 3 szem krumpli nélkül a zsebünkben is meg tudtuk hozni döntésünket, vagyis hogy ki nyerje a Love Islandet. Persze…..
Mate4182 2019.10.19 12:56:41
@ConantheBarbarian: bar a lelkesedes 5os, mielott nekiallnal kamerakat meg mikroportokat rendelni ebayrol par dolgot csekkolj at parszor :D

azert egy realityt elinditani nem 1 misi...

kellenek kamerak (sok) es kellenek mikroportok
kell egy helyszin aminek kurvasok mindennek meg kell felelnie (az meg cask az egyik hogy tele kell legyen tukornek alcazott leselkedo nyilasokkal)
kell egy stab akinek a fele ejszaka van ott a masik fele nappal (nem lehet oket egy percre se magukra hagyni) ebbe a stabba kell orvos, biztonsagi stb stb
kell egy felulet ahol sugarzod es ez kb mindenkepp tv kell hogy legyen mashogy nem jut el az emberekhez (ez nem usa itt nincs youtube red meg ilyenek)
kell hozza egy csapat hulye akiket ra kell venni hogy megerje nekik belevagni

szoval hidd el hogy ez nem cask a fodij osszekalapozasan mulik
Ez is eljött, az utolsó lovi bejegyzést hogyvoltozom ma, el is morzsoltam egy könnyet.  Karola falja a lépcsőfokokat dühödten, úgy ront be, mint egy különösen izgatott kamion. Ékszer egyből rá is startol és felölti a fogadatlan tyúkprókátor gúnyát. Mert Ő úgy ismeri Eriket mint a tenyerét és…..
Mate4182 2019.10.12 12:43:19
@Hatsumomo21: nem en pont a kitartott kategoriara gondoltam mert pl Karcsit Niat Andikat pont ilyennek tartom akik ezt varjak el
Haljak meg, megfogadtam, hogy ma nem tolok ki a lassú neten tengődőkkel, és nem fogom telebaszni gifekkel a posztot, erre nem telik el az adásból 10 másodperc, már reflexből kaptam elő a giphy ablakot a tálcáról, amikor megláttam Norbit az elegánsan felhelyezett szemellenzőjében, hát ennyit a…..
Mate4182 2019.10.10 17:13:44
@Zb74: nem konkretan a kotelmaszas volt a feladat, cask volt vmi ilyen reszlet benne es emlekszem fel se tudta huzni magat, aztan itt ki is lett vesezve hogy nem olyan igaziak azok az izmok :D
Mate4182 2019.10.10 18:07:28
@Mindjártkarácsony: tartsd ki a taviranyitot egyenes karral 15 percig :D

en sem vagyok szemelyi edzo de a falmaszasnal megtanultam hogy szoritassal tartani valami sulyat igencsak megterhelo tud lenni

@Nethooligan: baszki itt megjobban nez ki mint amugy :O
Drága feleim, hát itt vagyunk. Bicegve bár, de befordultunk az utolsó kanyarba, innen már látszik a célegyenes felirat, ha nyálunkat a földön csigaként végigcsorgatva, kezek nélkül fókában kúszva is, de be fogunk érni. Mennyi szerelem csírázott ki az elmúlt 37 napban, és mennyinek taposta le első…..
Bele is csöppenünk Zsófi és TC békülésébe. Nyilván ennyi pénzért Zsófi el tudja viselni a bocsánatkérést. Az egész jelenségből a legizgibb rész ez az alul kabrió top:..
Mate4182 2019.10.04 20:32:18
@MissMothMyth: szerintem szarkazmus volt
Ma kéne edzenem - szól Helga, hogy Tibi figyelmét magára vonja - ma fogok edzeni - javítja magát azonnal érezve a rosszalló levegővételt. Ettől Tibi kap is egy érzelmi flow-t, amitől ilyeneket bír mondani, hogy vibrál, meg hogy oficális pár. Lényeg a lényeg, nagyon kajli lett Helgába, aki ezt…..
Mate4182 2019.10.04 11:33:35
@innovation: a hotelben ahol dolgozom OPERAT hasznalunk a benti rendszer miatt (ez ilyen hotel operacios rendszer a legtobb hotelben angliaban ezt hasznaljak) es ez a fos csakis es kizarolag IE-n fut...

szoval sajnos nem az en dontesem de megcsak nem is a hotel vezetosege pedig higyjetek el kampanyoltam mar nem egyszer az IE ellen
Mate4182 2019.10.04 12:39:34
@hereverő heverő: van rajta chrome, most is azt hasznalom. irtam is hogy ilyenkor csak a chrome segithet, viszont mivel az IE-nek muszaj megnyitva lennie ha mar a chrome is megy, a gep haldoklik.

kepzelheted milyen geprol van szo ha kotelezo rajta az IE ... :D
Ezúttal nagyon furcsa epizód jutott nekem. Az adás fele egy vihar a biliben jellegű kavarás nagyon hosszú és fájdalmas kibontakozásával telt (aminek azért voltak tanulságai), a másik fele meg a hozzátartózók üzenetivel, amik helyenként kicsit megbolygatták az állóvizet. Viszont végre voltak valódi…..
Harry Potter magyar hagnja már 29 napja narrálja ezt a fost műsort, de még mindig nem tudja megunni a hajnali napsütésben teraszon pucsító párkereső punettik látványát. Ezt ő maga mondja így, jó, nem pont ezekkel a szavakkal. Mindegy, nézzük is meg, de veszettül hirtelen, hogy milyen nagy szerelmek…..
Mate4182 2019.10.01 15:27:16
@Jack stereo: szerintem a musor elott kemeny felevvel az osszes szereplo bekoltozott egy gymbe ahol van szoli is es gondolom mikor Karoka kiesett, visszatert az eredeti eletmodjahoz, hagyma reggelire meg hasonlok, aztan gondolom varatlanul erte hogy megint vissza kell menni es szexinek kell lenni. gondolom gyorsan belehuzott egy kis kondiba de mar nem volt eleg ideje megint kipattintania magat
Mate4182 2019.10.01 15:46:13
@Rugdoll: par eve fogadasbol kockasra gyurtam a hasam 3 het alatt (errol szolt a fogadas hogy lehetseges e ennyi ido alatt) azt hittem meghulyulok. normalis esetben ez par honap munkat jelent.

elmentem nyaralni spanyolba par hetre es konkretan kevesebb mint 2 het alatt megszuntek a kockak.

az ember konnyen elpunyul ha nem sportol, nem edz es a kajalasra se figyel

de okoskodok ezekrol ugy hogy kozom nincs a testepiteshez vagy gyurashoz szoval barki nalam okosabb nyugodtan szoljon ram ha tul sok faszsagot irok ! :D
Szeretnék a legfrissebb adás hogyvoltozása előtt 2 perc türelmi időt kérni, amíg kidühöngöm magam. Tudom, hogy nem újdonság, és csak én kapcsolódtam be későn ebbe a műsorba, de beszéljünk csak róla, hogy mi a lónak a bánatos fasza volt ez a csütörtöki párválasztás?! Gondolom, ez az eredeti…..
Mate4182 2019.09.30 13:29:16
@SLayLord: az a baj hogy nekem Helgarol nem pozitiv a velemenyem. es mint kiderult ha nem pozitiv akkor illik megtartani magamnak hiszen miert akarnam barkinek megvaltoztatni a velemenyet rajongasa targyarol.

nincs harag, kulturaltan jutottunk a kozos megegyezesre: inkabb cask olvasok mostantol es a velemenyemet megtartom magamnak
Mate4182 2019.09.30 14:18:04
@hereverő heverő: szerintem szemelyeskedes akkor lenne ha valakinek ak ommentjere reagolok vagy ha beleirok nevet. atfutottam az osszes kommentet es beleutkoztem olyan mondatokba amiket egyszeruen nem tudtam szo nelkul hagyni.
de vettem tiszta sor. bocs ha megbantottam barkit.
Mate4182 2019.09.30 14:44:51
@Nethooligan: éjjel-nappal buda... szidhatod. ezen agyaltam vagy 5 mpig mire leesett :D :D :D

nem, alairom tenyleg hulyen fogalmaztam meg a mondandomat, ezert elnezest!
szeretem ezt a kommentszekciot es utalnam ha en szitanam a tuzet valamiert (mert en is ruhelltem egy ido utan hogy a vv posztok cask a zsu fanok es a nemzsufanok kozotti harcrol szol)
A reggelt máris Rajmi és Andika bimbódzásának szenteljük, Erik visszafogottan örül a galambok boldogságának. Helga szerint Rajmi az első adandó alkalommal átbassza majd Andikát, aki szerint nem lesz itt baj, mert ez most közte és Rajmi között real love, nem valami taktikai masterplan egy…..
4.00-kor nem esett jól az ébresztő hangja, de aztán nagyon megörültem, amikor megláttam, hogy éppen a 23. rész megírása jutott nekem osztályrészül, mert ez a szerencseszámom. Nem azért, mert ezen a napon születtem (nem a lófaszt nem), és még csak nem is azért, mert ez volt Michael Jordan mezszáma a…..
Mate4182 2019.09.24 20:35:57
@Berborosz: ebben lehetne valami mert valoban utalom. de azert ennyire el tudok vonatkoztatni ettol :D ha tenyleg 512nek hallanam eskuszom bevallanam, de a tobbseg nyomasa nekem sosem eleg indok. foleg amig nem vagyok egyedul :D de elengedem mert a tobbseg 512t hallott
attol meg helga egy gyoker :D
Mate4182 2019.09.25 13:01:24
en Helgat cask azert tartottam kulonlegesnek az elejen mert volt 3-4 sablon lany meg volt O.
ez tetszett.
kulsore nalam semmikepp sem uti meg a mercet hogy jo nonek titulaljam de rondanak sem mondanam. erdektelen szamomra. ami siman valtozhatott volna pozitiv iranyba.

viszont amit en eszre vettem az o valtozasain: az elejen nagyon kis szereny visszahuzodo volt amit szerintem az magyarazott hogy ugy erezte nem egy szint a tobbi bent levo csajjal (ezt mindenki dontse el maga) aztan ahogy telt az ido egyre tobb pasi ot nevezte meg jo csajnak, ot kerte hogy vezesse korbe, ot emlitette hogy a legjobb segg stb stb.
ez kb 2 het alatt elegge a fejebe szallt ahoz hogy a mar fennt emlitett mostani mentalitasat megkapjuk. magyarul verge kimutatta a foga feherjet.
furcsa ahogy vonaglik meg a seggevel probal mindenkit elcsabitani? rossz hir. ez az igazi enje.

ahogy andikanak is az az igazi enje aki szorakozik egy sraccal egy hetig aztan osszejon egy masikkal de kozben is az elso sracot figyeli a szeme sarkabol es elvezkedik hogy az milyen feltekeny. (cask nekem tunt fel hogy az elso 3 oranyi kozos idejet Rajmival azzal toltotte hogy Eriket leste meg fikazta?)

az uj sracok furcsak. aki elsore bejott jol beszopta mert o volt az uj srac egy oraig aztan megjott Mr Bringa es azota konkretan telibe van szarva.
a bringas csavo nekem kamunak tunik. aki hivatas szeruen taker egy bringat annak vastagabb a laba mint egy evopalcika... (amugy meg a Baratok Koztos Gergore emlekeztet :D)
Helgara visszaterve: lehet hogy okos, lehet hogy kozgazos meg o tartassal biro felnott no, de van ra egy table csokim hogy 48 oran belul beveti a tangas segg razos, tusolos trukkoket hogy megkapja a sracot (akit aztan 2 nap utan mar kevesellni fog es fikazni)
Mate4182 2019.09.25 15:00:21
@Thats What She Said!: nem hiszem hogy 22 evesen botoxozna. nem is ugy nez ki.
Luna megérkezése volt a  nullás lisztbe való reccsenős belefingás: a titkosnak szánt, majd hangosan felolvasott üzenetekből kiderült, hogy Tícián szeme csillogni kezdett, amikor Pumped Gabo volt nője betoppant. Véletlen? esetleg hirtelen kijött allergiás reakció? Aligha, ez itt olyan csillogás, ami…..
Mate4182 2019.09.24 15:55:37
@MOUTHFEEL.: de legyunk oszintek ha az rtlrol kiderul hogy mint oly sokszor maskor, most is kihagyta a content 90%at es fingunk nincs mi folyik neha koztuk, senki sem fog nagyon meglepodni.
mert en nagyon birom TC-t es bar Zsofit tartom a legjobb nonek bennt, teny es valo hogy amit most latunk beloluk az nagyon nem stimmel. senki se erti miert idegbeteg Zsofi, o meg nem tudhatja hogy a nezok mit lattak es mit nem. fura erzes lehet, foleg ha sejted hogy nem minden kerul bele az esti ofibe, aztan egy jo izmos vita utan agyalhatsz hogy most a vagok teged hoznak ki seggfejnek a balhebol vagy a masikat.
Üdv mindenkinek, aki még nem adta fel, hogy az Éden Hotelre egy kicsit is emlékeztető hangulatot csípjen el az eddig elég unalmas mederben, megfejthetetlen szabályok mentén csordogáló Love Islandben, beszállok én is a hogyvoltozásba. Igyekszem felzárkózni a csapathoz, de amikor nyaralás után…..
Istenem gyerekek, ha nekem mégegyszer végig kell hallgatnom Lalit, hogy mostmár ne szavazzak arra hogy Ákos vagy Máté mellizma nagyobb-e, akkor jó eséllyel törnek felszínre különböző önpusztító mechanizmusaim, de minimum nagyon szeretném egy jól irányzott maflással leütni Lali fejéről azt a kurva…..
Mate4182 2019.09.18 20:13:08
@RockKéró: lehet megkert valakit hogy idonkent nyomjon kontentet neki. ha tenyleg annyira instamanias hogy az a remalma hogy elveszti a kovetoit akkor valoszinuleg veszi annyira komolyan hogy ne ferjen bele 1/2-20 het szunet
Álmomban a Love Islanden voltam, és marhára izgultam, hogy a gyerekeket ki viszi oviba, és vajon megmossák-e este a fogukat, és persze reméltem, hogy a férjem megérti, nekem most itt a helyem, és én nem a szerelmet keresem, csak úgy idecsöppentem, mert azért pihenésre mindenkinek szüksége van. A…..
Mate4182 2019.09.17 17:03:28
@Nethooligan: szerintem azert az SMS mert ha mindenkihez odament volna kb ezek lettek volna a reakciok:

- fontos? a szakitaS? mar tudjuk ...
- ember most nyomom a negyszazadik szeriat .. ennel semi sem fontosabb most

az sms miatt volt vmi hivatalos hangulata :D meg siman elhiszem hogy tenyleg azt hittek paran hogy feladni akarja a jatekot