Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kanyarulat

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A jobboldali média hónapok óta nyomat egy hazugságot az "SZDSZ adósságáról". Az SZDSZ ugyanis egy törvény alapján a Fideszhez hasonlóan hitelre vette meg az államtól addig kedvezményesen bérelt irodáit. Amikor a párt tavaly befejezte a működését az összes megvásárolt…..
kanyarulat 2014.02.22 17:27:06
@Buta belpesti balliberális biboldó barmok!: Más oldalakon is ilyen hülye vagy, persze ez a dolgod! Nem ennyit tudsz! Javasolnám tanulmányozd a korábbi Fidesznek kínos választási eredményeket és pl. azt az ellentmondást, hogy miközben a Fidesz támogatóinak a száma az eget verdesi, addig a felmérések szerint egyre többen tudják elképzelni az ellenzék győzelmét. Na erre köss csomót, hülye gyerek!
Vitéz budapesti Bencsik András ismét nagyot alkotott a haza védelmében. Nyílt levelet fogalmazott, amelyet alá is íratott számos ismert jobboldali-konzervatív értelmiségivel, Bayer Zsolttól Huth Gergelyen át nem tudom, hogy meddig, a csuda fogja végigolvasni.  Ezt a nyílt…..
kanyarulat 2013.04.14 18:01:49
@Vértes László:

Tudom a "bankok tönkreteszik az országot"! Az igazság az, hogy a Fidesz hatalomra kerülése óta a CHF 180Ft-ról 250Ft-ra emelkedett. "A külföldiek kiviszik az országból a profitot". Az igazság az, hogy a globalizált világban mindenütt kiviszik.A kérdés az, hogy miért nem hozzák be!"Rabszolgák vagyunk!" Inkább vagyok európai rabszolga, mint ázsiai szabad! Amennyiben vitázni akar velem próbáljon érvelni és cáfolni!