Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Józsi Józsi

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hat évvel a szigetországba költözés után Puhacica a saját vidéki házából („a világ egyik legszebb helyéről”) írta ezt a posztot. Csak örülni lehet a boldogságuknak, hiszen megdolgoztak érte és nem kevés nehézségen kellett átmenniük. (A képekért külön köszönet neki!)..
Józsi Józsi 2021.11.24 00:00:40
@puhacica: Igen, igazad van. "Bank ház" nem létezik. :-) Sok örömet és boldog éveket kívánok a saját házikótokban! Tudom mekkora öröm ez, jómagam (feleségemmel) hosszú éveket töltöttünk (dolgoztunk) a sziget másik végén, fent északon. Gondolkodtunk mi is egy ilyen projekten, de végül nem vágtunk bele. Élvezzétek a cornwalli countryside minden örömét és mindig legyen cornish pay az asztal! :-)
Józsi Józsi 2021.11.24 00:00:42
@P.Elliot: Jól van na.... nem kekeckedek. :-)
Két fontos változást tapasztaltunk az elmúlt időszakban a budapesti reptéren: az elmúlt időszakban sokszor nehezen birkózott a tömeggel már nem csak a biztonsági, hanem az útlevélellenőrzés is, de legalább a Wizz a GH-botrány végén egyértelműsítette: igenis elfogadják a kapunál a telefonon pdf-ben…..
Józsi Józsi 2019.09.30 11:42:08
@liberalnazi dickheads: Jól látod, egy rakás szemétdomb az a reptér. Lehúzás, szopatás felsőfokon ... szolgáltatás semmi.