Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Valjan

0 bejegyzést írt és 85 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Egészségügyi Engedélyezési és Közigazgatási Hivatal nyilvántartása szerint a legtöbb orvos 2011-ben, a legtöbb ápoló pedig 2013-ban hagyta el Magyarországot, és vállalt külföldön munkát. Az alábbi ábra azt mutatja, mennyien kértek hatósági bizonyítványt ahhoz, hogy külföldön vállalhassanak…..
Valjan 2016.02.29 17:00:09
Csak egy rovid megjegyzes:A Kozalkalmazotti bertablaval kapcsolatban annyit,hogy A MINDENKORI KORMANYZAT:MDF,MSZ/m/P-SZDSZ-,FIDESZ-KDNP nagyon is tisztaban vannak a KJT bertabla altal indikalt feszultseggel,csakhogy mindegyik a nagy magyar valosaggal le is SZARJA,mivel nem erdek kozel 100 ezer alkalmazott fiztetset megemelni!
De ez sokaig nem megy... lassan mar nem lesz "kinek" bert emelni,hiszen nem lesz Szakdolgozo...!!
En Vadolom a Mindenkori Magyar Allami Adminisztraciot,lmegyen teljesen mindegy Part szinezetu!Ebben benne van Kadar,Grosz,Nemeth,Antall,Horn,Orban,Meddgyessy,Gyurcsany,Bajnai,Orban... es a jovo,mivel mindegyik ugyan olyan TOLVAJ ES KIZSAKMANYOLO,MINT BARMELY RABSZOLGATARTO!!!
A Buntetes formaja mindegyiknek HAZAARULAS ES A MAGYARNEP ELLENI BUNTETT!!!
A Buntetesek kiszabasa..egyenileg eltero,de szignifikansan novekvo az eltelt evek alapjan.
Kezdjuk Kadarral...az 1985-os atlag keresethez kepest jofizetese volt egy Egeszsegugy szakdolgozonak:atlag 3800-6000Ft/Ho NETTO! A Grosz,Nemeth Kormany nem nyult hozza es vasarlo ertekben valoban JO kerestenek minosult!
Jott az Antall kormany aki rosszul-szandekosan megfogalmazta a KJT 1992-es torvenyt,hiszen "csak azt nem irtak bele,hogy az A fizetesi osztaly 1-es fokozata legyen a mindenkori minimal ber!!!"
Tehat ezt a Joghezagot kihasznalva 1990-11994-ig a Horn kormany regnalasaig siman kizsigereltek 100 ezer embert... gyalazat!!
Hornek ezt lattak,bar Ok sem igen kaptak ossze magukat.. :) immel-ammal emeltek...
DE,a TORVENYI SZOVEGEZEST ok sem valtoztattak meg-megjegyzem EGYIK PART SEM A MAI NAPIG...
2016.02.29-ig!!-A FIDESZ-KDNP 2010-ben nyert valasztasokat ja es 2014-ben is :)
Erdemleges esemeny 2001-ben tortent amikor a minimalber 25000ft-volt..A Fidesz Kisgazda-Kdnp koalicio a valasztasok elott megemelte a mindenkori minimalbert 50.000Ft-ra :)
Ezzel akkora berfeszultseget okozott a Kozszferaban,hogy az szinte robbant...
de a valasztasokat az Msz/m/P nyerte a Medgyessy D209-es kormany...
OK legalabb a problemat felismertek,hogy a kozszfera.. a seged es szakdolgozoi kor az 50.000Ft-os minimalberen van... ezert KORRIGALTAK ! NEM TORTEN BEREMELES,csak BERKORREKCIO!! A BEREMELES AZT JELENTI,HOGY EMELNEK A KOTELEZO ES INFLACIO FELETTI BEREN,FIZETESEN!
A Mai Bertabla azt mutatja,hogy pl En -OKJ Apolo-HID,+Klinikai Szakapolo, +25 ev Szakmai gyakorlattal a jelenlegi bertabla szerinti fizetesem 129.000Ft brutto+agymelleti potlek+esetleg muszakpotlek..
NINCS CAFETERIA,NINCS ERZSEBET utalvany,nincs udulesi csekk... ezt kinalja a KJT!
Nincs Vasarnapi munkavegzesre jaro potlek!!
Tehat akkor miert dolgozzak a Magyar Egeszsegugynek,Allamnak???
Nincs miert,bocs!
Amig a felteteleket nem rendezik,addig azt mondom,hogy kapja be a faxomat az osszes torvenyhozo es rabszolgatarto...!
Mindenekelőtt mindenkinek boldog új évet, a világ bármely pontján olvassa is e sorokat! Ráadásul furcsa módon úgy jött ki a lépés, hogy a mai a blog történetének 500. posztja, úgyhogy tulajdonképpen dupla az ünnep – remélem, a következő 500 is olyan érdekes írás lesz, mint…..
"Kimegyek külföldre mosogatni, és királyul fogok élni!" Úgy tűnik, hazánkat is elérte a "kivándorlási láz", azaz egyre többen fontolgatják, hogy külföldön keresik boldogulásukat kis országunk helyett. Ez a folyamat amúgy nem egyedi, pl. a lengyeleknél vagy a románoknál már…..
A kék/fehér ledfüzérekkel feldíszített karácsonyi UV idén nem csak a 2-es vonalán, a turistákkal zsúfolt Dunakorzón közlekedett, hanem kedden és péntekenként átmerészkedett Budára is, a 19-es vonalára is. AZso néhány óra alatt híressé vált Szellemvillamosa padorjan fotói…..
Valjan 2010.12.26 12:16:48
Forgatod a szemeidet mikor a kollegád variál? Akkor nézd meg ezt a videót! Apró nézeteltérés más szakmákban is előfordul, viszont ezt Kovi bácsi pár perc alatt elrendezi. Csendet!   ..
A turizmus világméretű pangásának idején mi sem logikusabb, mint a fizető utasokkal parasztkodni. Nincs Megadva vérfagyasztó római kalandjai alant.Állunk egy barátommal vasárnap este a Wizz Air légi társaság Rómából Budapestre tartó járatán, várjuk, hogy Élelmes apuka és…..
Valjan 2009.01.13 16:02:49
Wiccair.. ;)Hat csak akkor megyek veluk,ha nagyon szar van a palacsintaban,kulonben messze kerulom oket.Ez 1 nagy szar,nem fapados tarsasag!Ha sokat repulsz/mar pedig sajnos,vagy Hala Istennek sokat repulok/akkor rajossz,hogy nem eppen a Wiccair a legolcsobb!Soxor a kiralyi flotta korrektebb.Persze naluk is van boven hiba...De!Korrektebbek.A Stuwik is "normalisabbak"
Fapados jaratnal leven szo,santak-benak-vakok terhesnok,gyerekesek elore.....Meg a qrva anyatokat!Ha van lehetoseg helyfoglalasra akkor nem erdekel,mert a helyem ok,amit kifizettem.Akkor leszarom,hogy ki szall be a gepbe elso 100-kent!csakhogy volt olyan sztorim,hogy kifizettem a helyemet es lass csodat a barom elfoglalja a rokonsagaval.Stuwi odarendel es magyarazkodik,hogy fapados a gep,hehehe../meg a jo qrva anyad/uljek mashova..fizettem erte bocs,Nem?!Akkor tan a a t.utas tartsa tiszteletben.Az szarik ra..En meg azon vagyok hogy szivesen bemazolnek neki 1-2 atyait.Ok feladom a harcot.Stuwi zsir paraszt modon kozli,hogy nem kotelezo a Wiccairel utazni.Ujabb qrva anyad,de ez mar hallhato az elottem 2-3 sorban is!reagalas nincs.
Ok!lezarom a magam modjan..
Ferhigy 1!Kint "bekesen" megvarva a problema eloidezojet,finom megfogva a vallat hatalmas p.csanrugassal honoraltam a vesztesegemet,ugyelve arra,hogy a leheto legkevesebb tanuja legyen a barati figyelmeztetesnek.!
utana reklamacio a Wiccairnek..akik nagy ivben leszarjak az esemenyeket es penzt nem teritenek vissza.
Szoval inkabb megyek kiralyi flottakkal,mint szaros kessben levo utol magat nemtudo semmit mondo szarhazi gepekkel,kiv..ha nagyon muszaj!Sok internetes ceg foglalkozik jegy eladassal es a Malev is olcsobb itt.Pl.:Par-BudMalev jegy ar oda-vissza 3012 eur.Ugyanez a jegy az opodo.fr-en 110 eur.ja es Napi 5 jarat van nem heti 3!!!!!!!!!!
Az utasok is soxor bunkok,de a szemelyzet is az!
Ferhigyi tranzit utan
Valjan 2009.01.13 19:13:45
@gyz: Minek hazudjak?!Tobb lesz a lovem?!
sajnos a "megroszabb" verzio az igaz!
Egyszer mar vegre Tanuljon meg a Magyar UTAZNI,a Wiccair pedig utaztatni!
A százas zsepi köddé vált, mint a 2 decis tejföl, a 20 szálas cigi vagy a fél literes korsó sör. A Homár megnézte az itthoni adagot és valóban: az eddigi nagy 100-as felirat helyett csak a termékleírásnál szerepel, hogy a csomagban valójában csak 90 db zsebkendő van.Úgy…..
A címben szereplő mondat az eladó szájából hangzott el, miután kiscsillag egy varráshiba miatt panaszt tett. Háromnegyegy órás huzavona után ugyan visszakapta a pénzét, de valószínű, hogy ezt a jótanácsot örökre megjegyezte. Pénteken vettem két felsőt a gas-ban. Az…..
Rémálom blog Segítségkérés 2008.10.01 11:12:00
Az alábbi levél kommentben érkezett, nem változtattam rajta semmit, csak tördeltem a könnyebb olvashatóság érdekében. Kérlek benneteket, segítsünk a hozzászólónak, adjunk tanácsot, bár a szcientológusok mentalitását ismerve tudom, hogy ez sokszor süket fülekre talál. A…..
Móki, aki ellenőrökkel száll szembe hogy védtelen nőked védjen, tettével bloggerek fejét csavarja el és egy fél ország ismeri a bal alkarját, most az egyik legszebben kezdődő levelet írta nekünk, amit meg is mutatunk: "Kedves Eszter! Itt ülök Balatonalmádi buszpályaudvarán…..
Valjan 2008.08.19 16:46:36
MAV... :))Ez egy akkora b*zi ceg,hogy az osszes vezetojet aki felmarkolja a millios es tobb szazezres fizujat,ugy tennem oket a kaptarba,ahogy illik!Velem is eljatszottak mar ezt a kesest,nem a mi hibank stb..Panaszt is tettem es kuldtek egy igen hangzatos semmit mondo levelet-olyan nyilas dumasat-!!
Conclusio:
Tobbet nem veszek vonatjegyet,csak akkor ha valoban a vallalt menetidot betartva a celallomasig utaztam es a vonat nem kesik.persze a csiribiri kallerek nyoszorognek de nincs mas valasztasuk.
Hat meg azok a droidok akik a karamnal allnak aztan kerik a
jegyeket...Lof@szt nekik felmutatni.
SENKINSEM kotelezo felmutatni a jegyet vagy egyeb mas utazasi igazolvanyat,mert NINCS joga ellenorizni.
Holnap majd a BKV is a buszmegallokban fog allni a az orkokkal es csak akkor szallhatsz fel majd a buszra,ha van jegyed..
Ez egy orulet ami Ma Magyarorszagon folyik..A sok barom es hulye...egy rakason.
Szerintem veget kellene mar vetni ennek az orult amokfutasnak.
Harmadik kör Zoli online jegyvásárlásos szotrijában (előzmények itt és itt), reményei szerint az utolsó. A MÁV Start leszögezi hogy a rendszer nem tesztrendszer, angol nyelvű visszaigazolás pedig azoknak jár, akiknek nem .hu végződésű az e-mail címe. Logikus. Tisztelt Utasunk!…..
ElColmo írta a Homárnak, hogy egy újabb próbaperrel kóstolja be kedvenc parkolótársaságainkat, ami talán segítségére lehet másoknak is később:A 40.P. 874.07/2008 ügyszámon egy peres eljárás van folyamatban a Pesti Központi Kerületi Bíróságon a BÖP Kft ellen. Ez egy ún.…..
OV elmúlt héten leadott TV2 interjújából a Zugügyvédet igazából az a kijelentés ragadta meg, hogy az „igazságszolgáltatás képviselőivel egyezséget kell kötni”. Az egyezségkötést természetesen a következő kormánynak kell megkötnie, többek között a…..
Az utóbbi napokban-hetekben egymás után kerültek elő Wizz Air-szapuló levelek. Ebben persze nincs semmi rendkívüli: ha valaki megírja egy adott céggel kapcsolatos élményét, a többieknek is nagyobb kedvük lesz hozzátenni a magukét. A Wizz Air bashing fő témái a római járaton…..
Valjan 2008.06.09 16:50:38
Az szep,hogy a wizzair legalabb valszt dobott...
Ez kotelezo lenne a reszukrol,mivel az emberek penzebol tartjak fent magukat.
Csakhogy...
Ez
l@fasz es nem valasz.
Ez egy pitianer sablon duma,amit altalaban a kormanyszovivok szoktak leadni.Mondtak valamit es semmit!
Javaslom az utazoknak,hogy alaposan jarjak korbe repulos cegeket,mert sokszor wiccair dragabb,mint egy kiralyi.Ha valaki nem akarja,hogy lesz@passak akkor ne a rozsaszin ceget valassza,vagy ha megis, utana aztan sirhat a penze utan...
Ez egy Tescos ceg,jol es szepen becsomagoljak a sz@rt,azt nyakadba sozzak,ha tudjak.
Malev nem olyan rossz,ha valaki utana szamol egy kicsit es nem akar bosszankodni.................
Ahogy ígértük, a gazdasági rovatot ráuszítottuk arra a témára, hogy vajon törvénytelen, vagy simán pofátlan dolog emeltdíjas telefontarifát kérni az ügyfélszolgálati hívásokért. A Fogyasztóvédelmi Főfelügyelőségen azt mondták, a dolog nem sért törvényt. Tehát…..