Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tiainen

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Telt múlt az idő, közeledett a tavasz vége és elkezdett beérni a farmon a júliusban vetett káposzta. Az eredeti tervek szerint ezt a Shoprite-nak, a legnagyobb afrikai kereskedelmi láncnak kellett volna megvennie, de Bureknek, Pisti dél-afrikai kollégájának nem sikerült eddig leszerződnie velük.…..
Tiainen 2018.12.26 19:20:50
Számítottam valami olyasmire, hogy az írók itt hagynak minket a cliffhangerrel minimum a 2x12 részig, olyan „mindeközben” jelenetekkel húzva az időt hogy mi történik Kanadában, vagy Türkiz hazajött, a ház ura lebukott és kitört a pánik a Waterford-kúrián, esetleg Nick…..
Tiainen 2018.07.05 10:06:48
@Prof. William: Nem emlékszem pontosan, hogy ezt konkrétan kimondták-e a sorozatban, de a könyvben olvastam, hogy semmilyen tükröződő felület nem lehet a közelükben, pontosan a hiúság miatt. És nem lehet semmilyük sem, amivel egy picit is javíthatnának a külsejükön, pl. kézkrém, fogkefe.
Elöljáróban annyit, hogy ez a valaha volt legjobb részként vonul be szerintem a sorozat történelmébe, már a címe is sokat sejtet. Évadzárónak is tökéletes lett volna, de a tavalyi évaddal ellentétben a második nem 10, hanem 13 részes. Alig bírom ki hogy ne a végéről kezdjem a…..
Tiainen 2018.06.29 09:24:14
@agika88: igen, orgazmus miatt is beindulhatna a szülés (ha ugye lenne), meg elvileg a spermának is van burokrepesztő hatása, vagy valami ilyesmi.
June egy furgon aljában elrejtve érkezik meg a szabadságba, más kérdés hogy a „szabad” szó rögtön kevésbé lesz magasztos, ha egy poros, töksötét raktárhelységben vakációzhatunk full egyedül. Mindeközben Emilyék a sugárfertőzött gyarmatokon kapálnak, megmutatva hogy van…..
Tiainen 2018.05.10 12:38:05
@Prof. William: a könyv szerint (de szerintem a sorozatban is említették ezt), ha egy szülőképes nő nagyon rossz hatással van a többiekre, nagy bűnt követ el, akkor ez felülírja a szülést és elküldik a gyarmatokra. Emily, ha jól emlékszem, a csonkítás után egy autóval széttrancsírozott pár katonát, szóval szerintem ezért került oda. Janine-t is halálra ítélték a gyerek veszélyeztetése miatt, szóval gondolom ugyanezért került oda.
Elvileg Moira is szülőképes lett volna, de ugye megszökött és így büntetésből csináltak belőle prostit, hogy ne legyen rossz hatással a többi szolgálólányra.