Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TechMester

50 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tech Book Mi is az a mobilfizetés? 2019.05.15 06:10:27
A mobilfizetés már annyira új keletű dolog, az okostelefonunk segítségével szinte bárhol bármit megtudunk vásárolni, ma már a telefonunkat a bankkártyánk helyett is használhatjuk a benzinkutakon, az éttermekben. A mobilfizetéssel kapcsolatban sok emberben vannak még kérdések, ezekre próbálunk meg…..
1986-ban már létezett a fitness trackerek elődje, a Puma már ekkor kísérletezett az "okoscipővel" amelyet limitált számban le is gyártott...
Az Intel folyamatosan a fejlesztéseken dolgozik, most a szerverekhez készített új processzor családot mutatták be, amely összesen 48 maggal képes együtt dolgozni a feladatokon. Az Intel bemutatta a Xeon Cascade Lake nevű processzor családját, ami az eddigi processzoroknál a leggyorsabbnak ígéri a…..
Idén úgy látszik, hogy a Facebookra rendesen rá jár a rúd, legalább is biztonsági területen. Most úgy tűnik, hogy legalább 80 ezer felhasználó adatai kerültek rossz kezekbe. A BBC orosz részlegének kb 120 millió facbebook fiók meghackeléséről számoltak be az elkövetők, ezt a számot független…..
Chrome böngészőt használ a gépén? A böngésző decembertől az internet legidegesítőbb jelenségének vet véget.   A Google már januártól üldözi azokat a weblapokat, amelyek átverős tartalmakkal irányítják át a látogatókat másik webhelyre. Decembertől zéró tolerancia lesz érvényben. Az idén…..
A Samsung nem rég jelentette ba a Galaxy Book 2-t, amely járható alternatívának tűnik a Microsoft Surface Pro 6 és a HP Spectre Folio mellett.   A Galaxy Book második generációja egy kettő-az-egyben készülék, amelyen Windows fut, és amely erősen hasonlít a Surface-re. A Galaxy…..
Az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) hétfői közleménye szerint a támogatás alapesetben előfinanszírozás, amely tisztán elektromos hajtású személygépkocsik, legfeljebb 3,5 tonna össztömegű tehergépkocsik és L7e-CU kategóriájú, áruszállításra tervezett nehéz, emelt teljesítményű kvadok…..
Az HBO híres a explicit szexjeleneteket felvonultató sorozatairól, a csatorna felelősséget fog vállalni, hogy a színészek az intim jelenetek forgatása közben ne érezzék magukat kényelmetlenül. Az új szabályozás egy panasz bejelentése után alakult ki, a panaszt a Fülledt utcák színésznőjétől…..
A Tesla a Model 3-mal kapcsolatban hamis gyártási információkat közölhetet, ezzel félrevezethette a befektetőket. Az FBI az üggyel kapcsolatban nyomozást indított, a vizsgálatok mér 2017 eleje óta tarthatnak. Az elmúlt hetekben a vizsgálat intenzívebbé vált, amelyet a San Francisco-i ügyészség…..
A Facebook olyan eszköz megalkotásán szorgoskodik amely kamerával van felszerelve, ez részben webkameraként működne, részben TV nézésre alkalmas set-top box lenne. Egyes források a Cheddarnak nyilatkoztak, hogy a fejlesztés a televíziókon csücsülne majd, a TV pedig kijelzőként…..
Liam Neeson újabb bosszúfilmjének első előzetese már izzítja a nézőket A színész aki nem fárad bele a harcba Liam Neeson mindenkinél jobban ért a bosszúálláshoz: a 66 éves színész karrierjét az elmúlt időszakban olyan filmek elkészítésére fűzte fel, ahol a hánytatott sorsú, sebzett szívű…..
Nincs filmkészítés bakik nélkül, sőt néha ezek a bakik tesznek egy-egy jelenetet szerethetőbbé :)   A galaxis őrzői A rendező, James Gunn szerint az, ahogy Chris Pratt leejti a Végtelen gömböt csakis a véletlennek és Chris bénázásának köszönhető. De mivel ez illett a karakterhez és a sármos…..
A mobiltelefon gyártás során korábban az volt a divat, hogy minél kisebb méretű készülékkel rukkoljanak elő a gyártók. Ma már minden gyártó arra törekszik, hogy a lehető legnagyobb kijelzővel lással el a készülékeit. A legtöbb gyártó zászlós készüléke 6" fölött jár kijelző méretben, a Huawei Mate…..
A szemünket nem úgy tervezték, hogy állandóan egy okostelefont/képernyőt nézzen. Az eszközökből ügynevezett kék fény árad, ez pedig szemkárosodást, fejfájást és alvási nehézségeket is okozhat   Túl sokat nézzük a képernyőt    Ma több száz millióan használnak napi szinten valamilyen digitális…..
A Microsoft nemrég jelentette be, hogy megszünteti a TLS biztonsági protokoll 1.0-as és 1.1-es verziójának támogatását a böngészőiből– azért erre igen sokat kell várni még. A TLS titkosítási technológia 20 éve lett kifejlesztve, ebből könnyen kiderül, hogy a mai világban korántsem mondható…..
Készülj fel, hogy mostantól sokkal jobban fogod szeretni a YouTube-ot mind eddig. A következő tanácsokhoz még videót sem kell megnézned, csak olvasd el és már is birtokosa lehetsz néhány olyan funkciónak amivel sokkal élvezetesebb lesz az internetes videónézés...
Az új iPhone-ok nem csak az áraikkal okoznak meghökkentést a vásárlók köreiben, hanem a telefonhoz tartozó kiegészítőket és a mobilhoz tartozó szolgáltatásokat szereti a gyártó úgy mond prémium kategóriába sorolni. A készülékek javítása sem marad alul az árazásban, bár…..
Az autógyártásban is egyre nagyobb népszerűségnek örvend a mesterséges intelligencia. Egyre több gyártó használ mesterséges intelligencia-alapú segédeket járműveibe, így már nem csak az Amazon és a Google-höz hasonló cégek termékeinél találkozhatunk mesterséges intelligenciát használó…..
Hivatalosan is megismerhette a nagy közönség az Apple idei csúcsmobiljait. Az iPhone XS névre keresztelt telefon a tavaly bemutatott iPhone X tovább gondolt változata. A készülék minden eddiginél erősebb és strapabíróbb üveget kapott, a háza acélból készült és nemcsak víz, de teljes mértékben…..
A Google Chrome fejlesztői olyan újításokon dolgoznak, amelyekkel sokkal gyorsabban böngészhetünk majd...
Nincs annál bosszantóbb dolog mint amikor a telefonunk lemerül és épp nincs nálunk töltő. Talán a másik legbosszantóbb dolog az, hogy van épp kéznél egy töltő csak épp nem kompatibilis a készülékünkkel. A gyártók részéről nem egyszer fordult már elő, hogy saját szabványú töltő kábellel adják az új…..
Retro Verda Ford Mustang 1965 2018.08.20 08:53:02
Retro Verda Chevrolet retro verda 2018.08.17 10:09:44