Regisztráció Blogot indítok
Adatok
deathcrew

6 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Periscope @ DeathCrew fesztivál2018. Augusztus 16. (csütörtök) 21.00-21.40 Biztosan sokaknak feltűnt, hogy a nulladik napi programban volt egy kérdőjeles fellépő. Arra az időpontra egy vadonatúj nyírbátori zenekar fellépése volt betervezve ex-Annewhybee és ex-Drow tagokkal, azonban a…..
Idén is lesz DeathCrew fesztivál póló! Ha szeretnétek belőle, kedd estig küldjétek el nekünk vásárlási szándékotokat privát üzenetben, vagy e-mailben. Címünk: deathcrewfestival@gmail.com Fontos! Idén csak előrendelésben tudtok pólót venni. A fesztiválon csupán a korábbi pólókból…..
A "PROGRAM" menüpontban az összes fellépőnk bemutatója elérhető! Készüljetek, mert csupán 3 hét maradt az V. DeathCrew fesztiválig!..
Az Orient Fall sajnos lemondani kényszerült az idei fellépését, azonban a hasonló stílusban mozgó ASPECTS zenekar vállalta a bulit helyettük.  Készüljetek:Aspects @ DeathCrew fesztivál /// Augusztus 17. (péntek) 23.00-23.40..
Itt az ideje lerántani a leplet a teljes programunkról! Az eddigi fellépőkhöz csatlakoznak:GUSTAVE TIGER /// ORIENT FALL /// ANCHORLESS BODIES /// ORION DAWN /// GYILKOS /// WITCH BONE GARDEN /// CHASING SOUNDS (AT) /// A-DYK (AT) /// STYLE WARS CREW Napi bontás: 0. NAP /// AUGUSZTUS 16.…..
Sziasztok!Régi tervünk, hogy a DeathCrew fesztiválnak honlapot készítünk, most Blog.hu-s formában megvalósult. Az oldallal az a célunk, hogy átláthatóbb legyen a program és minden, ami a fesztiválhoz kapcsolódik. - A "Rólunk" menüpontban megismerhetitek a DeathCrew fesztivál történetét a…..