Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PipacsKutya

19 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Képzeljétek, a Jószagú megint ott hagyott a Rossz Szagú Házban... Az úgy volt, hogy valami megint elkezdett nagyon fáááááááájni, uuuúúúúúúúúúúúú... Először csak egyet-kettőt sikítottam, aztán már sokat. Én se értettem, meg a Jószagú se, hogy megint mi történhetett. De a Jószagú nagyon megijedt -…..
Sok rossz történt velem mostanában... Pedig én olyan jókutya voltam, hogy nem is érdemeltem meg. Meg sok jó is történt szerencsére. De előbb volt a sok rossz... Sikítottam. Nem is egyszer. Sokszor. Valami fájt, de nem tudtam mi. Jöttem-mentem, szagolgattam, majd egyszercsak hirtelen…..
Huhhhh, hát ezen is túl vagyunk. Megvolt a Borzasztóan Utálom Éjszaka, Köszi... Ezek a hülyék nem hagytak pisilni. Pedig majdnem bepisiltem már, de hát ki tud akkor, mikor éppen menekülni kell? Pedig a Jószagú már délben elkezdte a felkészülést, elvitt a Hajógyárira, hogy jól kifutkossam magam,…..
Pipacs Boldog szülinapot, Pipacs! 2021.11.25 20:16:30
Kezdhetném onnan is a dolgokat, hogy szégyelld magad Jószagú... Pedig amúgy jó sokat vakargatta a fülem tövét, merthogy itthon dolgozott, de valahogy pont arra sose jutott ideje, hogy lepötyögje a kis piros pötyögőn, amiket én mondok neki. És sokszor egyáltalán nem tudtam az ölébe fészkelni magamat,…..
Ma hajnal fél háromkor arra ugrottunk ki az ágyból, hogy eszeveszetten sípol a kedvenc gumikrokodilom a kertben! Jószagú először megrémült, hogy kint felejtett engem és azért szól a gumikroki, mert így jelzem, hogy be akarok menni... Aztán meglátta, amint éppen borzas-álmos fejjel bambán bújok ki a…..
PipacsKutya 2019.08.13 17:59:57
Pipacs Kutyameleg van! 2019.06.15 19:21:20
Vau! Jószagú velem együtt liheg, annyira meleg van. Néha már úgy sajnáljuk egymást, hogy Jószagú például vizes törülközőt terít az okos fejemre, nehogy megzápuljon az agyam. Nem állítom, hogy ez a legelőnyösebb fotó, ami valaha készült rólam, de inkább legyek kukucs-buta-kutya minthogy megfőjek a…..
Sissi királyné fejét csodás uralkodói és hajkorona ékesítette - fogait azonban a féktelen édességzabálás alaposan leharcolta. "Szakmai karrierjét" még hibátlan fogsorral alapozta meg, nagyon fiatalon lett Ferenc József jegyese. Ha ma élne, Sissi a szépészeti ipar méregdrága influenszere lehetne: …..
PipacsKutya 2018.12.24 12:47:33
@Bonneville: Igen, viszont mindezek ellenére imádta az édességet. Ez is genetika... Van aki hízik a kajától, van aki nem.
Pipacs A hókutya az jókutya? 2018.12.23 19:43:49
Sziasztok! Tudom, jó rég nem jártam itt, lécci ne haragudjatok, nagyon sok dolgunk volt Jószagúval! Például elkezdtünk kutyasuliba járni, mert Jószagú azt mondja, nagggyon okos kiskutyája vagyok neki. De a Jószagú berágott, mert az a kétlábú, aki a kör közepén állt, beszélés közben sokat cigizett.…..
Pipacs Az anyukám egy kacsa volt? 2018.10.02 23:38:25
Amióta odakerültem, Jószagú azon agyalt, vajon mitől lettem én ilyen szép, meg okos, meg kedves, meg... Na jó, egyszóval csodálatos vagyok. A szálkás tacskó nem kérdés, nézzétek csak meg a pofácskámat. Meg a természetem se egyszerű, amit én kitalálok, annak úgy kell lenni. Ha nem ma szedem ki a kis…..
Jószagúnak bezzeg elvei voltak: kutyát a vetett ágyba soha! Kutyát nem is! De én a Pipacs vagyok... ;) Amikor olyan jó  a puha plédbe odavackolni és hanyatt fekve eltűrni, hogy Jószagú stresszlabdának használ és vakarássza a pocakomat, nem igaz? Tehetek én arról, hogy közben elalszom? Persze…..
Pipacs labda, labda, almalabda... 2018.10.02 22:40:20
Rég hallottam felőletek, nagyon eltüntetek! :) Nyár van, nyár, röpke lepke száll virágra, zümmög száz bogááááááár... Ja? Hogy már eltelt a nyár? Úgy elröppent, észre se vettük Jószagúval. Ide-oda csavarogtunk, legtöbbet a Jószagú szépnagyvizénél jártunk. Közben kiderült, hogy én is majdnem…..
Pipacs Csajos napot tartottam! 2018.07.10 20:41:00
Nagyon sok dolgom volt mostanában. Például szépülnöm kellett. Elvégre lassan igazi csaj leszek! Olivérnek eddig is tetszettem, de Jószagú úgy gondolta, ideje egy kicsit rendbe rakni a tollamat. Illetve a szőrömet. Meg a mancsomat. Meg mindent. A kádban eddig is többször megcsobbantam, de a kozmetika…..
Jószagú elvitt a Balatonhoz! Természetesen a tóban nem fürödtem - leginkább azért, mert Jószagú szerint nekem az még hideg. Ő bezzeg már pancsolhatott! Tiszta igazságtalanság. Meg a strandbejáratnál át voltam húzva pirossal: kis fekete kutya piros övvel. Nekem is piros nyakörvem van! De ez sajnos…..
Pipacs Cipőkönyvet olvastam... 2018.05.16 15:03:19
Jujj, nem szeretem mikor Jószagú a helyemre zavar, meg amikor nem Pipacskámnak szólít, hanem Rosszkutyának. Először azt hittem, nem hozzám szól, de mostanában mintha ez lenne az új nevem. Pedig én a Pipacskámat sokkal jobban szeretem... Okos vagyok, összeraktam a képet: a rosszkutyázás akkor van,…..
Megböktek. Ez tűrhetetlen! Mégis csöndben tűrtem. Aztán mégse hagyhattam annyiban, hogy a Jószagú azt higgye, velem bármit meg lehet tenni! Csak azért mert kicsike vagyok és nem harapok! Aludtam rá egy nagyot, közben megálmodtam a remek bosszút! Egy napon át, ha csak közelített a popimhoz a kezével,…..
Pipacs Erdő, mező réme... 2018.05.09 12:35:47
Úgy döntöttem, Jószagúnak sok sétára van szüksége, ezért minden nap hosszan röptetem őt a póráz végén... Csak úgy lobog utánam a madzagon, mert én mindig nagyon sietek, hogy odaérjek! Hova? Hát oda! Bárhova! Annyi izgalmas, hívogató illat van a levegőben - muszáj rohannom, ezt igazán megérthetitek!…..
PipacsKutya 2018.05.09 22:41:42
:-)
Hazahoztál. Itt meleg van. És kapok enni. Végre van egy kis vackom, ahol nyugodtan alhatok. Köszönöm Neked! Mégis, minden egyes ajtónyitásnál azt várom, hátha eljön értem a Gazdi és hazavisz. Vagy hogy meglátom a Mamát, mert több kutya hangját is hallom. De egyik sem a Mama... Szomorú vagyok, pedig…..
Pipacs Kicsi kutya a nagy úton... 2018.05.02 18:18:12
A Gazdi elment, de biztos visszajön értem! Vagy talán bújócskázik velem, mint én a tesóimmal? Ez az! Ez csak játéééééék! Juhééééé! A játékot nagyon szeretem! Megkeresem a Gazdit! Nyomás, ki a bokorból, úgyis böki az orromat. Bátran, a Gazdi vár! Jaj, mi ez a sok fényes szaladgáló? Félek, mert…..
Pipacs Hol vagyok? Ki vagyok? 2018.04.29 13:21:01
Már jó helyen vagyok és boldog vagyok. De ez nem volt mindig így. Elmesélem nektek, hogyan kezdődött... Először csak a sötét volt. És düb-düb-düb - valami megnyugtató lágy hang és finom melegség ölelt körbe. Majd vakkk- vakító fényesség lett, bár én ebből még nem láttam semmit, csak hirtelen hideg…..
Pipacs Vakkkk! Megjöttem! 2018.04.29 11:40:24
Szia! Pipacskutya vagyok! Hát te ki vagy?..