Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hammerberg (törölt)

0 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha az embernek túl sok szabadideje van, elkezd olyan felesleges dolgokon agyalni, hogy például melyik, minden idők legjobb filmes jelenete. Gyakorló filmfanatikusként, erre a kérdésre már évek óta megvan a válaszom. A baj az, hogy az esztendők teltek-múltak és senki nem tette fel a…..
Az oroszok már nem a spájzban vannak, hanem szorosan Hollywood háta mögött, és éppen a nyakába lihegnek. A kiváló Éjszakai őrség/Nappali őrség olyannyira lenyűgözte a tengerentúli filmeseket, hogy Timur Bekmambetov rendezőt gyorsan el is orozták maguknak,…..
Zsarufika Egy intézkedés 2008.06.05 16:48:00
Jó barátom küldte el a linket, felhívva figyelmem, többen vannak az országban, akik a jogot és az igazságot szolgálják. A lenti anyag másodközlés, eredetileg itt található. A közvélemény az első híreket a rendőrségi sajtószóvivőtől kapta, aki szerint a hevesi búcsúban…..
Érdekes problémát vet fel az alábbi levél. Nagyon sok hitelt felvevő ügyfél nincs tisztában azzal, hogy milyen kockázatot rejt magában a devizaalapú hitelkonstrukciók árfolyamváltozásai. A Zugügyvéd csak azon bukott 300.000 forintot, hogy a népszavazási hiszti miatt mélypontot…..
Törzsasztalon találtam egy újabb drogos őrületet. Aszongya:Minden drognak (toxikus anyagnak és allergénnek) megvan a saját rezgés mintázata, ami kiváltja a fogyasztó szervezetében a jól mérhető és a droglátóval láthatóvá tett rezgést. Persze csak akkor tudjuk a rezgéseket…..
 Az alantas, hataloméhes, populista rágalmakkal szemben Gyurcsánynak igenis van nemzetstratégiája, de csak az Idősügyi Tanácsnak hajlandó azt megmutatni. „Nem azért védjük most a hatályos, törvénybe foglalt nyugdíjemelési módszert, mert bizonyos pártok támadják; ez az…..
Éles István mentesítve van a főzés alól, mert a felesége nagyon jó a konyhában. Ezért jóelőre megtervezték és megbeszélték a menüt, a humorista pedig, ahogy ő fogalmaz, „kottából” dolgozott. Bevásárlás Főzés Vacsora Pontozás ..
Sasvári 'rockszínész és jobblovas' Sasi valamint Hajas 'celebfodrász és balceleb' Laci összeszólalkoztak a Vágtán (lsd: nemzeti nátha) történtek miatt.Hogy mi is történt pontosan, ki miről tehet, ki mennyire bunkó és/vagy sportszerűtlen, azt döntse el ki-ki kedve szerint. (ehez…..
Igazából egy, a magyarországi valóság pozitív jelenségeire koncentráló bejegyzéssel gondoltam nekivágni a nyárnak, azonban tegnap olyat tettem, amit idén még csak egyszer, és ami mellett nem mehetek el szó nélkül, úgyhogy az ólvéjszlúkondebrájtszájdoflájf jellegű…..
Konfuciusz ezzel a tanításával járult hozzá a tudásról szóló tudáshoz.A papír alapú kvázi humán fejlesztések korában, amikor az EU-s humán fejlesztési forrásokból vagy tilos humán szolgáltatásokra költeni, vagy számos esetben tartalommal nem bíró fejlesztésekre költünk,…..
Biztos emlékeztek még arra a régi játékra, ahol a Nokia telefonokon egy kígyóval kellett megetetni egy szép nagy pixelt, ami ettől megnőtt, míg legvégül "megette" a saját farkát (lehet most is van a telefonokon, bár most nem Nokiát használok) Unatkozóknak kivitelezhető…..
Amióta néhány hónapja egy sajtótájékoztatónak álcázott félnyilvános sírófesztiválon élőben is találkoztam egy hol a Magyar Rádió, hol a köztévék mellett lassan tíz éve civil kurátorként üzemelő hölggyel, aki büszkén mesélte az egybegyűlteknek, hogy ilyen vagy olyan…..
Massiel, egy addig alig ismert spanyol énekesnő nem csupán tehetségének köszönhette győzelmét az 1968-as Eurovíziós Dalfesztiválon, hanem egy nemrég napvilágot látott hír szerint annak is, hogy hazája akkori diktátora, Francisco Franco tábornok szavazatokat vásárolt…..
Mivel Éles István szerint nincs lehetetlenség csak tehetetlenség, ezért bebizonyította, hogy lehetséges a hal a tortán.   Íme a receptek: Előétel: Karfiolleves Hozzávalók: karfiol, tejföl, liszt, só, ételízesítő Recept: A karfiolt rózsáira szedjük és beízesítve…..
Közéleti EzMegAz NapKelte Kritika 2007.02.01 08:57:00
Alább mellékelek egy levélváltást (időrendbe raktam) és egy prezentációt, amely azt célozta volna, hogy építő jelleggel felhívja a figyelmet a Nap-kelte című műsor műsorvezetőinek műsorvezetői hiányosságaira. Elvégre csak ez az egy állami, közszolgálati tévénk van,…..
TársadalombiztosításAz átalánydíjas modell*Nem a spanyolviaszt találom fel, csak összefoglalom, amit az eddig hallottakból értelmesnek gondolok. Esetleg egy-két dolgot hozzáteszek. Mindazonáltal az alábbiak csak vázlatos megközelítésnek tekinthetők.Alapvetés:A betegbiztosítási…..
TVSERIES Lost 4x12 2008.05.26 17:28:00
Megint fasza volt a Lost, bár eléggé csöpögősre sikeredett a flashforward, de így is azt mondom, hogy fantasztikus felvezetőt kaptunk a fináléra. El se merem képzelni mi lesz itt a csütörtöki epizódban, főleg ha a 3. évad végi cliffhangerre gondolok. Nem írok sokat, tartogassuk a…..
Új MÁV blog Kődobálás 2008.06.05 10:32:04
A minap kaptam a levelet, kicsit hoax íze van, de ettől függetlenül még nagyon valós is lehet. Néhány évvel ezelőtt pár siheder töltésből felszedett kövekkel dobált meg egy vonatot. Akkor egy kő eltalált egy utast, aki szörnyethalt. Azóta a MÁV a legtöbb vonaton lecserélte az…..
Amikor Németországba jártam, én is nagyon meglepődtem. Elég volt tenni egy tétova mozdulatot: egy pillantás az út felé (a testem még csak nem is fordult az úttest irányába), az autós máris megállt. Aztán szobroztunk mind a ketten egy pillanatig, én az út szélén, ő a zebra…..
A horoszkópokról írt bejegyzésemben ígértem a gigantikus terv bemutatását, amelyet Isten készített, és már a szemünk láttára valósul meg.Mielőtt bővebben kifejteném, néhány adalék. Ennek a tervnek része az is, hogy engedi a fellázadt emberiséget a Lázító navigálásával…..
A napokban hallottam a rádióban egy rövid híradást egy új tudományos kutatásról, amely szerint a pozitív gondolkodás nem gyógyítja a rákot. Illetve nem járul hozzá a rák gyógyulásához. Azaz nem növeli a rákbeteg túlélési esélyeit. Nem véletlenül van problémám a megfogalmazással.....
 A Zugügyvéd lehozza az alábbi kacifántos történetet. Jogi megoldást valószínű a kollégák sem tudnak adni az információk alapján,  egy jó családjogász ügyvéd mindenképp javallott.Sziasztok!Egy 29 éves - nevezzem így magam - potencionális új apuka vagyok.Tavaly év…..
Subba Tinipicsák, push up hatás 2008.06.05 09:07:00
Ma nagyon jófejek leszünk egyből leírjuk a videó tartalmát, így talán feleződik azon retardált kommentelők száma akik képesek beírni, hogy nem nézik meg a videót, inkább mesélje már el nekik valaki. Hát a jó életért jössz ide. Nézzed meg, azért kerítettük. Ha már…..
Minden műsor elmegy nyári szünetre, mi meg itt maradunk kritizálnivaló nélkül. Így megy ez. Szóval az utolsó Szempontban az erős forintról, a magyar fociról lesz szó, és egy érdekes összegzés is lesz, engem ez érdekel a legjobban, ugye a Szempont stábja bejárta az országot,…..
autózz! Harc a haladásért 2008.06.05 13:21:00
Néha az az érzésem, hogy sokan megrekedtek ovis szinten, főleg mikor Tamás sztorijához hasonlókkal találkozom, melyben szakasztott olyan küzdelem folyik az előbbre jutásért, mint az óvodában a homokos lapátért. De az utakon nem csak a "mécses törhet el", hanem az autók…..