Regisztráció Blogot indítok
Adatok
neratyiskoggy

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindenki, aki csak egy keveset is járt már szülőfalujának határán túl, tapasztalhatta, hogy bár a szomszédos falvak lakóinak beszéde általában nagyon hasonló, többnyire mégis van köztük némi különbség: egy kissé másképpen ejtenek egy-egy szót, másképpen neveznek megy egy-egy tárgyat. Aki pedig már…..
Női, átverős, üzletért küzdő, múltat rejtő. Faye sikeresen elrendezte a dolgokat. Az anyját és a lányát Olaszországban rejtette el, mindenki halottnak hiszi őket, miközben apja és a férje ülnek a meggyilkolásukért. Faye élvezi a gazdagságot, a családját, míg azzal nem szembesül, hogy valaki fel…..
neratyiskoggy 2020.11.02 14:20:25
Nos, az elmúlt időszakban türelmesen kellett várnom arra, hogy kicsit kintebb bújjon a szög a zsákból. Nem ártott odafigyelni, hiszen éppen egy jelentős változás megy keresztül a magyar médiaiparban, hiszen az Index szerkesztőségének felszámolásával újabb lépést teszünk a sötétség felé vezető úton...
Az Index körüli bizonytalanság a blogszférában is megmutatkozik. Volt olyan blog, amely jelezte, hogy ezen a fórumon befejezi működését. A Blog.hu működtetői is érzik a bajt, ezért rimánkodó felhívásban kérik a blogolók bizalmát a jövőre nézve. Az előzmények alapján nem sok alappal. És most egy kis…..
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre Tisztelt Munkahelyi Terror! Akinek nem inge, ne vegye magára. DE! Úgy gondolom, hogy jelenleg (évek óta) kishazánkban a fluktuáció erősen összefügg egyebek közt a betanítás hiányával is (sok más kedvezőtlen feltétellel…..
Tisztelt Mt! A legújabb hülye divat Munkáltatói oldalról: referencia kérés.Szerintem szokjatok le róla, a saját érdeketekben! Magyarországon sokszor úgy érzi magát az ember, mintha már meg is érkezett volna a Hülyék paradicsomába (már aki látta ezt a jó kis filmet / aki még nem, annak javaslom,…..
Kezdjük egy kicsit távolabbról. Nem mondunk nagyon újat azzal, hogy az az évi nagyjából 80 milliárd forintnyi közpénzből működő közmédia, azaz az MTVA feladata az alkotmány és a médiatörvény szerint, hogy kiegyensúlyozottan és sokszínűen tájékoztassa az ország lakosságát a közügyekről. Hogy ez…..
szuperapu Szaros pelenkák 2018.08.22 20:56:50
Olvasom a híreket, meg persze a rájuk adott válaszokat - kommentek és ajánlások formájában - a közösségi médiában -, és csodálkozom. Milliókat fizet azért egy állami vállalat, hogy megakadályozza egy bicikliút építését? Egy önkormányzat perrel fenyegetve állítat helyre kátyúkat? Megtiltják egy…..
neratyiskoggy 2018.08.23 12:06:24
Utólag is bocsi a címben olvasható szóviccért, de az idei Szardínia Rali minden képzeletet felülmúlt! A tegnapi forma1-es montreali futamhoz képest (mely annyira unalmas volt, hogy még leinteni is hamarabb akarták) igazi megváltás volt a hétvégi Szardínia Rali, melynek utolsó gyorsasági…..
Apák napja – ha még új lenne ez a kategória – június harmadik vasárnapjára esik, így június 17-én lepheted meg apukádat, nagypapádat, esetleg keresztapádat. Az ajándék vásárlására, ötletelésre van még egy hét – akár egy hasznos kütyüt, akár egy klassz élménytszereznél neki. Kép:…..
Szerző: Horváth Zoltán Egyszerűen üdítő olyan közgazdászokat olvasni, aki nem a fősodorbeli klasszikus, neoliberális megközelítésből indul ki. A klasszikus irányt követők elhitetik, hogy ők számítanak szakembernek, pedig az alternatív irány igenis releváns, sőt talán érvényesebb, mint korábban…..
neratyiskoggy 2018.08.17 13:51:41
A környezetszennyezés, a Föld energiakészleteinek túl gyors felhasználása napi szinten téma a médiában. Amúgy is, de az utóbbi napokban kiemelten, hisz 7 hónap alatt sikerült felélnünk a 2018-as évre "szánt" erőforrásokat. Erről több portál is cikkezett a minap. Mindenki tud róla, mégis legtöbbünk…..
A Nürnberg közelében megrendezésre került Sticky Fingers Festival miatt vetődtünk zenekarommal Marktredwitz városába egy igencsak keserves és embert próbáló repülőutat követően a késő délutáni érkezésünk idejére pedig már igencsak farkaséhesek voltunk mindannyian. Szerencsére a hotel egy igen…..
neratyiskoggy 2018.08.16 12:51:27
Karda Zsolt öt éve él Angliában, és egy cégnél dolgozik, ahol olyan autótulajdonosoknak segítenek, akik dízel helyett benzint, vagy benzin helyett dízelt tankoltak az autójukba. Angliában sok ilyen van, de erről majd pár bekezdéssel lejjebb még lesz szó! Zsolt múlt hét szombaton is ügyeletben volt,…..
neratyiskoggy 2018.08.16 12:49:51
Bármennyire is természetes ma, hogy macskák élnek körülöttünk, máig sem teljesen tisztázott kérdés, hogyan terjedtek el Európában kis kedvenceink. A legvalószínűbb, hogy háziasítása Egyiptomban történt meg, majd tartása innen terjedt tovább észak felé. A kérdés tisztázására a biológia, a régészet és…..
neratyiskoggy 2018.08.16 12:47:53
A közlekedési eszközök piaca mindig is kedvezett a találékonyságnak és a kreativitásnak, van is választék bőven. A legújabb sport és közlekedési eszközök most terítékre kerülnek, amiket fiataloknak és trendi felnőtteknek egyaránt remek választások...
Dolvics lába továbbra sem javult, ezért véglegesen áthelyezték a légvédelmi egységhez töltőnek. Átcsoportosították őket Heidenautól északra, mert német ellenlökésre számítottak. Végül egy erdős terepen alkonyatkor csaptak össze a németekkel. Dolvicséknak szerencséje volt, a szántóföldről egy sűrű…..
neratyiskoggy 2018.07.13 14:02:57
Nagy volt a riadalom szerda este, mikor Jocó realizálta, hogy az általa előzőleg pórázzal odakötött csaja eltűnt, pedig alig egy méterre cigizett tőle. Már gondolt mindenre, az ötven kilós atlétás gyerekekre, a NAV-ra, a migráncsokra sőt magára Sorosra is, de azért érezte, hogy csaja eltűnésének…..
neratyiskoggy 2018.07.13 14:02:24
Magyar Opera Hogyan tovább? 2018.07.12 14:09:58
Ahogy észrevettétek, az elmúlt hónapokban elég kevés új bejegyzés született, és ennek csak az egyik oka az, hogy nem volt túl sok időm ezzel foglalkozni. A másik ok az, hogy az Opera fejlesztése olyan irányt vett, mikor nem nagyon van miről írni. Az új funkciók egyszerűen csak működnek. Nincsenek…..
neratyiskoggy 2018.07.13 13:58:53
"Mész befelé a városba, és úgy a Klinikák vagy a Baross utca közepén elkezd a város BELIBERNYÁKOSODNI. Unott arcú t.zsófi fejű kiélt nők, tetkós tántorgók, orrkarikák, gribedlipirszingek, szexésnyújorkos vonaglások, nagyvárosi, intelligens NYÜZSI, rövidre vágott középső ujjkörmök, intelligens…..
neratyiskoggy 2018.07.13 13:56:27
Az Emberi Erőforrások Minisztériuma amiatt vonhatja meg a támogatását a DUE Médiahálózattól, amiért a diákújságíró lapban a fiatalok olyan témáról szólaltattak meg szakértőket, ami minden fiatalt érinthet, ez pedig a marihuána legalizálása. A demokratikus közbeszéd súlyos válságtünete, hogy egy…..
Az élettér megóvása érdekében fegyvert kell használni a megszálló, idegen népességgel szemben – ez nem történelmi citátum egy 1939-es, német szórólapról. Ez a mai Magyarország, a kormányzat egyik szócsövének felhívása...
neratyiskoggy 2018.07.13 13:54:01