Regisztráció Blogot indítok
Adatok
aczadam

2 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Légiközlekedési Kulturális Központ idén is megszervezte a Nagy Reptéri Ikarus Fotózást, immáron harmadjára. Tavalyhoz képest az LKK flottája két új taggal is bővült, egy Ikarus 250-essel Malév AirTours színekben és egy hasonlóan gyönyörű festésű, háromtengelyes Ikarus…..
aczadam 2018.12.30 12:18:27
@Eurobus Online: Ezzel nem vagy egyedül, többektől is azt hallottam, hogy nem lehetett róla tudni. Facebook-on ha követed az Aeropark - Reptérlátogatás kettőst, akkor nagyobb esélyed van értesülni ezekről. De ugyan akkor ismerősöm is követi őket és neki soha nem dobta föl az eseményt... és ezt már máshol is megfigyeltem.
BusWorld blog Showbus 2018 2018.10.16 16:00:00
A brit és a magyar politikai berendezkedés, a kultúránk, természeti adottságaink a két ország gasztronómiája, és nem utolsó sorban közlekedése is jelentősen eltér egymástól. Ezzel talán nem mondtam újat a kedves Olvasónak, azonban szerényen bevallom, most nyílt lehetőségem először élőben is…..
aczadam 2018.10.16 18:23:54
@Alkaabus: Érdekesen hangzok, nagyon gondolkodom rajta én is most. Köszönöm!
aczadam 2018.10.18 08:45:02
@matteo14: Köszönöm a kérdést! A nagyobb cégek (FirstGroup, Stagecoach stb...) támogatnak felújításokat, vagy tartanak is egy kisebb flottát nosztalgia célból. Nyilván ők megtehetik, hogy plusz buszokat szállásolnak el, de a kisebb cégek esetén ez már egy meredekebb kérdés. Én úgy vettem észre, hogy odaát nem véletlenül fog bele valaki a személyszállításba, és ha van hely a telepen, oda rendszerint előbb-utóbb bepottyan egy-egy restaurált busz is. Arról már nem is beszélve, hogy a legtöbb utas (idősebb korosztály) örül, ha néha a megszokott modern gép helyett egy vintage csoda malackodik be a megállóba.