Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gábor Nagyq

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
      A fasiszta magyar miniszterelnök Finnországon nevetgél. Hogy ott nincs Alkotmánybíróság (az Egyesült Királyságban klasszikus írott alkotmány sincs, Svájcban sincs joga a Legfelső Bíróságnak, hogy megsemmisítse a szövetségi törvényeket, az alkotmánybíráskodás a demokrácia egy liberális…..
Gábor Nagyq 2019.08.06 17:48:37
@cruickshank: "szolgálta volna az ország javát, ha egy ellenzéki koalíció ölébe hullik a hatalom (valamilyen csoda vagy egy félrement orosz hacker-támadás folytán)? Akármilyen büdös is a rend, a káosznál még mindig egy fokkal jobb (hommage a Hobbes)."

Honnan veszed, hogy nem szolgálta volna a javát? Egyszer valakiknek úgyis át kell venni a hatalmat Orbánéktól. Szerinted egyébként hol jobb élni, a putyini Oroszországban, vagy a Brexit-káoszos Angliában, ha választanod kellene, hogy melyikben élsz tovább, melyiket választanád?
             A szánalmas kis doktoriját is elég érdekes módon megszerző Schmidt Mária megtámadta a CEU oktatóit. Az "árulólistán" ott szerepel Barabási Albert-László az MTA külső tagja.    Barabási Albert-László  leginkább skálafüggetlen hálózatokkal foglalkozik. Nem politikával, hanem kibaszott…..