Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gabor47

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A válásszakértő Fogyi Pék szülői frusztrációktól terhelten elefánt módjára csörtet a marketing szakma porcelánüzletében. Az anyját teherbe ejtő férfi Norbi születésekor elhagyta a nőt és kisfiát, sosem volt rá kíváncsi. Talán nem kilogrammban mérhető az apa tette. A testtömegindex a világon…..
A 15. kerület képviselő-testülete javítani tudott eddigi negatív rekordján, mivel továbbra sem sikerült megállapodnia a baloldali és jobboldali pártoknak, és ezáltal továbbra sincs költségvetése a kerületnek. A 15. kerületi LMP és magam is, ahogy már többször elmondtuk, módosító javaslataink…..
Gabor47 2019.03.20 16:43:24
Sokan kérdezik tőlem, hogy mi a véleményem az „űrhajós diétáról“, melyet most épp Schobert Norbert dobott be a köztudatba, azzal, hogy ő harminc éve őriz a széfjében egy diétaleírást, amely a NASA űrhajósoknak szánt étrendjén alapul. Ez lenne hát a nagy titok, amelynek segítségével annak idején maga…..
Gabor47 2019.02.18 13:39:51
@Gabor47: helyesen asztronautáknak
Több egymástól független magyar és uniós forrás egybehangzó állítása szerint a magyar kormány kiveszi a Bizottságnak leadandó végleges számlacsomagból az Elios által megvalósított, az OLAF által vitatott közvilágítási projektek számláit. Azaz gyakorlatilag lemond az uniós finanszírozásról,…..
  Amikor Schobert Norbert tíz perc alatt hatodjára ismételte el, hogy ő gyerekkorában a nyóckerben egy gödörben aludt kamionsofőr kurvákkal, és SOSETÖBBÉ nem fog tetvek között, egérszarba forgatva aludni, már túl voltunk azon, hogy a szegény ember két lábon járó Vallejo-illusztrációja közölte a…..
  Az uborkaszezon tegnap felröppent kis színes hírecskéje az volt, hogy Kelemen Annát nem engedték be Spiró György felolvasó programjára a Művészetek Völgyében.   Kelemen Annát nem irodalmi érdeklődése vonzotta a neves író előadására, a 24.hu által felrakott videóból az derült ki nagyjából, hogy…..