Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lordatlantis

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem tudjuk, hogy Barna Krisztina nem torrentkirálynő-e. Ő azt mondja persze, hogy nem az, sőt egészen szerény internetezési szokásai vannak, mégis ott tart, hogy felmondták a mobilnetes szerződését, sőt elvették a család két telefonját is, és mostanra már 233 ezer forintos…..
lordatlantis 2009.02.20 21:00:52
@pécsisrác:

Egyetértek, nálam is előfordult ilyen, csak éppenhogy nem 70mega volt, hanem sokkal több, 1500 mb túllépés volt. Az a vicces benne, hogy 2 nappal később küldtek ki smst, hogy jelzi hogy 2nappal ezelőtt reggeli órában értem el a 100%ot. Nagyon idegesítő volt, hogy ez 30 ezrembe fájt.. Én naív, vártam a smst, hogy mikor érkezik, és ennek tudatában torrenteztem, azóta csak odafigyelek, forgalomszámlálóval mérem az összforgalmat ( itt nem a letöltést nézik, hanem feltöltést is), ha nem vagyok biztos benne az eredményben, küldök egy smst 1730-ra G tartalommal.

Sajna, multikat szolgáltatókat nem érdeklik hogy fogyasztó mit hitt vagy nem.. be is hajtják rajtuk.

Változó, hogy mit mennyit tölt le egyes honlapok megtekintése esetén. VAlamikor amikor nagyon jó a sávszélesség, pillanatok alatt lejön a teljes méret, vagy belassulva alig jön le, attól még ez a nagy sebességingadozás se korrekt :S