Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Glasses

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szél Bernadett nem mond le. Mert ők mindent jól csináltak. Kivéve a kommunikációt. Minden más rendben volt és van. Akárcsak Orbán újabb kétharmada. Amit – ahogy azt korábban megjósoltuk – neki és az LMP-nek köszönhet...
Glasses 2018.04.10 20:05:42
@Mr. Cobb: Ez egy teljesen téves, de masszív bekattanás sokaknál. Egy pici gondolkodással belátható, hogy mennyire abszurd állítás ez.
A DK egy ötszázalékos kis szekta. A Fideszre meg 49 százalék szavazott. A DK nem oszt és nem szoroz. Már rég nem tényező.
Persze hiheted hogy az.
Glasses 2018.04.10 20:12:49
@Fülig José: Ja lehet. De miért ne tartana? Érdeke, hogy fenntartsa a demokrácia látszatát. Ehhez meg közel, s távol nincs olyan alkalmas csipet csapat, mint ez a mostani ellenzéknek nevezett szerencsétlenség tömeg.
Glasses 2018.04.10 20:58:53
@Fülig José: Azért annyira nem vészes a dolog, csak az fog történni, ami mindig is. Beragadunk tartósan a nyugat és a kelet közé. Újfeudális társadalmi viszonyokkal, annak minden szervilis, pusztán követő magatartásformájával. Elleszünk a román-magyar bolgár trióban. Ennyi. A gond akkor lesz, ha már nem engednek nyugatra. Akkor kell megijedni. A nyugat mindig is várni fogja a friss munkaerőt, emigrálni lehet, addig nincs gond amíg határok csak a térképeken léteznek.
A szocikat biztos megvették, ehhez kétség sem fér. Ők háromszor voltak kormányon, a Fidesz számtalan magas labdát feladott és semmi rámozdulásuk nem volt. Van annyi politikai tapasztalatuk, hogy tudják mi a pálya. Mégsem léptek soha, sőt! Most se kellett volna mást tenniük, mint vagy nem mondani semmit vagy csak jót a többi ellenzéki pártról a kampány során. Erre mit csinálnak. Nyakon dagadó erekkel, vöröslő fejjel fasiztázott, nácizott a Kunhalmi a Jobbikra. És nem csak neki voltak kirohanásai. Ezek teljesen kontraproduktív dolgok, mert az együttműködésre képtelenséget, az egymással acsarkodó ellenzék amúgy is erős képére erősített rá. De detto ugyan ezt a hatást érte el az elempés Vágó, aki lerészegezte Gyurcsányt. Szegény nem fogta fel, hogy saját magukat is égették ezzel, rontva az esélyeiket.
Katasztrófa volt amit előadtak megint.
Az MSZP a Fidesz zsebében van, azok tartják lélegeztető gépen. Semmi más magyarázat nincs arra zombi létre amiben az utóbbi pár éve vannak. Mesterházi próbálkozott még valamivel halványan, de utána csak a teljes reménytelenséget, szánalmat árasztják.
A Dk egy szekta. Semmi politikai cél, csupán Gyurcsány exhibicionizmusát hivatott kiszolgálni.
Jobbik mögött nincs szellemi háttér és rabja a cigányozós, lipsizős, zsidózó, demokrácia és EU ellenes múltjának, ami valójában még mindig a jelenje. És Toroczkait hallgatva a jövője is. Kuka ők is.
Az okos elempé meg hülyére vette saját magát.
Vége is a történetnek.
Tényleg csak a Momentum maradt. Talán.
Nincs összefogás! Mi próbáltunk összefogni, de ezekkel nem lehet! Nem a mi hibánk! Mi kizárólag a Momentummal vagyunk hajlandóak összefogni! – így összegezhető Szél Bernadett és az LMP eddigi kommunikációja. Orbán Viktor pedig köszöni a kétharmados többséget...
Glasses 2018.04.04 21:18:06
@a ribancok is kidobják a csikket: Normális országban Gyurcsányék sem újrázhattak volna 2006-ban és az őszi események után alapból le kellett volna mondania.
Orbán sem jelentette be hogy új alkotmányt ír, hogy letarol mindent és a közpénzből épít klientúrát olyan nagyságrendben, amiről a szocik még álmukban is félve gondoltak csak.
Gyurcsányak speciel semmiben sem volt igaza. Kormányozni nem tudott. Erről szólt az öszödi beszéd. Ami meg utána következett az meg nem kormányzás volt, hanem ámokfutás. Majd belexarva az egészben egyik napróla másikra lelépett cserbenhagyva a pártját és a választóit. Hagyjuk már ezt a Gyurcsányt! Mikor tanult ez meg kormányozni?:) Ritka kártékony valaki ez a senki.
Glasses 2018.04.04 21:19:52
@Glasses: Ennek a palinak nulla norális alapja van politizálni. Rombol és rombol és pusztít. Kormányon és ellenzékben is.
Glasses 2018.04.10 18:24:38
@Béla Horvát: Te valamit nagyon értettél meg vagy nem nekem akartál válaszolni...:)
Először is egyedül vagyok. Nálam a csordaszellem nem játszik, ez a ti meg mi felállást az ovi végeztével kinőttem.
Másik meg marhára nem vagyok elempés, nem is voltam és immár biztos hogy nem is leszek.
Hadházy Ákos, az LMP vasárnap éjjel lemondott társelnöke kellően kiborúlt ahhoz, hogy őszinte legyen. Elárulta: Schiffer András és Sallai Róbert Benedek sokmilliós perrel fenyegette azokat a képviselő-jelölteket, akik vissza akartak volna lépni az ellenzék javára. Szél Bernadettől pedig lemondást…..