Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szandi118

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szülői „értekezlet” kicsit másképp Egy éve tapasztalom milyen is a szülői értekezlet. Már a szótól is kiráz a hideg. Szerencsére nálunk nem is így hívják, szülői est a neve. Na, erre már több kedve van elindulni az embernek. Nekem a szülőikről annyi képem volt, hogy mindenkinek leginkább egy púp a…..
Július 30 hétfő A reggel ismét lustán indult, és természetesen a boltba menetellel kezdődött. A legkisebb boldogan tudta meg, hogy a vacsira kirendelt hamburgerét megeheti reggelire. Nem emlékezett az éttermi kalandból semmire. Szerinte ő ott sem volt. Most viszont jól indult a napja. Eldöntöttük,…..
Szandi118 2018.08.07 17:52:23
Ha kellően nyitott vagy rá, az utazásodból sokkal többet is ki tudsz hozni, mint ahogy azt általában gondolnád. Most az olcsó repjegyeken, szállásokon túl és azok helyett inkább erről a "többről", az emberekkel való találkozásokról, valamint az inspirálódásról, pontosabban ezeknek az egyszerűbb…..
Mindannyian szeretünk utazni, ez nem is kérdés. Abban is talán mindenki egyetért, hogy rendkívül sok új tapasztalatot ad akár csak egy-egy út is, pláne, ha úgy döntesz, hogy egyenesen nekiindulsz a nagyvilágnak. Most megtudhatod, hogy 25 éves fiatalként melyik az a 25 lényeges dolog, amit…..
Régen a mesékkel gyógyítottak, nevettetek, összetartották a családot, közösséget, falut, népet. Vidámságot vittek a hosszú sötét estékbe, tanítottak vele, életre neveltek, bölcsességeket, ősi mítoszokat és tanításokat rejtve bele.            (Fotó: Balla Csaba) Volt gyökere, és tartott valahová.…..
Szandi118 2018.06.19 15:32:03