Regisztráció Blogot indítok
Adatok
valaki nagyon más

0 bejegyzést írt és 333 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Orbán Viktor évindító sajtótájékoztatója első ránézésre rengeteg mindenről szólt, ám lényegében semmi újdonságot nem tartalmazott. Sokan új elemként értelmezik, hogy a miniszterelnök elismerte pártja vereségét az októberi önkormányzati választáson, ám ez körülbelül olyan gesztus volt, mint amikor az…..
Néhány napja a politikai elit öltözködéséről tűnődtem. Előfordult benne Parászka Boróka neve is, és meghökkentett, sőt felháborított, hogy a jobboldali trollok milyen dühvel gyalázták a marosvásárhelyi közírót. De ha a minősítgetések nem lettek volna minősíthetetlenek, akkor talán sosem fedeztem…..
Egy idősebb nő - egyszerű járókelő - leköpött egy feketebőrű férfit a budapesti Bazilikánál. Ok nélkül, illetve a puszta rasszizmus volt az ok. ..
A tegnapi napon 383-327 arányban az Európai Parlament megszavazta Ursula von der Leyent az Európai Bizottság elnökének. A volt német védelmi minisztert az Európai Tanács javasolta a Bizottság élére, ám jelölését maratoni hosszúságú csúcs előzte meg. Von der Leyen teljesen más gondol Európáról, mint…..
Csak most kezd igazán értelmet nyerni a Fidesz vezérkarának savanyú ábrázata a párt által fölényesen nyert uniós választás estéjén. Az ötven százaléknál jobb teljesítményt nyújtó állampárt ugyanis itthon csatát nyert, Európában viszont háborút vesztett. Kérdés, hogy érdemes volt-e ragaszkodni a…..
Puzsér Róbertet nem kedvelem, zavar a feltűnési viszketegsége és az ordibálása. Meglepett azonban tegnapelőtti interjúja a 444.hu digitális felületén, amelyről tegnap számoltam be. Feltűnt, hogy történelmi műveltség keveredik trágár szavakkal. Az is, hogy a többi, nála komolyabbnak vélt…..
valaki nagyon más 2019.06.23 18:17:25
@luis5: Tökéletesen egyetértek.
A vérbeli politikus arról ismerszik meg, hogy a vereségben is meglátja a győzelmet. Jó volna tudni, vajon 2014. október 19-én mit mondott Kunhalmi Ágnes az MSZP választmányi ülésén. Azt viszont az Index megörökítette az utókor számára, hogy az elnöklő Botka László így intette le a pályakezdő…..
Az ellenzéki szavazók 60:40-es többségben vannak. ..
valaki nagyon más 2019.05.28 07:07:08
A FIDESZ olyan vehemenciával kampányol, mintha nem a pártlista élén állna toronymagasan, hanem az 5% eléréséért küzdene. Jól láthatóan abban érdekelt, hogy a sajátjai mozgósításával megnövelje a részvételt (és vele a bejutási küszöböt), ezzel itthon földbe döngölje az ellenzéket ősz előtt, kifele…..
Lehet, hogy megvalósul Orbán terve, de nem lesz benne sok köszönet. ..
Az utóbbi hónapokban több felmérés is készült, melyek mind egyértelműen a Fidesz győzelmét előlegezték meg. Nemzetközi szinten is nagy eredményt el, hiszen nehéz mondani még egy országot az EU-ban ahol ekkora támogatottságnak örvend egy párt. Akár kétharmados győzelmet is arathatnak a teljesen…..
A magyar autokrata repült oda-vissza egy napot egy szűk félórás találkozóért, és szerzett egy újabb ellenséget, de a propagandája által generált látszat-valóságban ezt is komoly eredményként lehet eladni. ..
Bár elméletileg az amerikai-magyar kapcsolatokról szólt volna Orbán Viktor és Donald Trump hétfői találkozója, lényegében mindketten saját hátországukat próbálták erősíteni a megbeszéléssel. Ettől még születhettek fontos kétoldalú megállapodások a zárt ajtók mögött, ám a washingtoni vizit elsősorban…..
A kormány úgy érzi: bármilyen következmény nélkül hazudhat akármekkorát az Európai Bizottsággal kapcsolatban. És igaza is van: a propaganda kizárólag a hazugságokat harsogja, az igazság nem jut el az Orbán-hű tömegekehez...
Megmentette Manfred Webert, mert közölte, hogy nem támogatja...
Amíg Magyarországon szinte mindent letarol a Nemzeti Együttműködés Rendszere, addig Európában egyelőre elég bizonytalanul mozog a NER. Néha ugyanis nehéz a Fidesz vezetőinek eligazodniuk olyan közegben, ahol médiaegyensúly van, vagy a kormány nem gyakorol nyomást az állami szervekre, civilekre, a…..
Csányi egyre mélyebbre ássa a miniszterelnököt: nem személyesen neki, hanem valaki másnak számlázzák ki a repülőutakat. ..
Mielőtt belekezdenék a Legalizálj mozgalom és kampány jelenlegi helyzetének és létjogosultságának taglalásába a magyar társadalmon belül,  meg kell köszönjem azoknak az embereknek az eddigi, jelenlegi és jövőbeni munkáját, akik bármilyen formában is hozzátettek Magyarországon a kannabisz…..
A címben olvasható jelző nem tetszik. Bangóné Borbély Ildikó azonban ragaszkodik a tökösséghez. Már hét éve is kacérkodott vele, mondván: „Tökösebbek vagyunk, mint sok-sok férfi ebben a pártban.” (YouTube.com, 2012. május 3.) Ezt még lehetne úgy értelmezni, hogy voltaképpen nem is önmagára értette,…..