Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Explore42

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pár nappal a választás előtt már mindenkit csak egy dolog érdekel: milyen eredményre lehet számítani vasárnap? A politikával hivatásszerűen foglalkozó közvélemény-kutatóktól és elemzőktől természetesen azt várják az emberek, hogy tudjanak válaszolni erre a kérdésre. A válaszadás képességével talán…..
Explore42 2018.04.05 12:05:13
@csentecsa: Azt a részét hagytad figyelmen kívül a javasolt szerződésnek, hogy a köztörvényes bűnözőket kiiktatják az előrehozott választások előtt. Ha Orbánt lecsukják (nyilván egy kis Amerikai segítséggel), a Fidesz szétesik mint kés a vajat:-))) Ebben az esetben az LMPnek is meg a Jobbiknak is nagyobb szelet torta jutna.
Most, hogy Vágó Petőfi Gábor bocsánatot kért Gyurcsány Kikérem-magamnak-hogy-szabálysértéssel-vádolnak Ferenctől, és Szél Detti is kávézott egy órát Vona Gáborral félúton hazafelé, vissza lehet térni oda, ahol egy hete tartottunk. Az ellenzék az elmúlt napokban olyan magas labdákat dobott fel a…..
Explore42 2018.03.21 08:26:23
Eddig egyetlen forgatókönyvet láttam, ami működőképes lehet: takaritasiszerzodest.blog.hu/2018/03/19/partok_fel_eves_takaritasi-szerzodest , bár nem hiszem, hogy összesen elég eszük van az ellenzéki pártoknak, hogy közös szavazatmaximalizálásban gondolkozzanak (tehát a törzsszavazók elidegenítése nélkül vonzzanak be eddigi nemszavazókat), és majd utána osztozzanak. Az ellenzéki törzsszavazók is csak saját hülyeségüket osztják a nemszavazók felé, ahelyett, hogy a nemszavazók fejével gondolkodnának. Én mondom: megérdemeljük, ami jön.