Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kupaklali

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Orbán Viktor testi épségéért remeg Bencsik András hálatelt, kis szíve. Olyannyira, hogy akár a hadsereget is bevetné magyar állampolgárok ellen, csak baja ne essen kenyéradó gazdájának. A bérrettegés egy újabb magaslatára érkezett a propagandista békemenetelő...
Kupaklali 2018.04.26 19:21:12
@Cycmen: nézd már, megvan a seggnyalas masik lancszeme, orban-bencsik-cycmen...no te kis munkasőr, a te segged ki nyalja??? Csak nem a bayer Zsóti? Bar nem hiszem, te akkora vegleny vagy, hogy abbol a par rubelbol amit Putyin atyuskatol kapsz lapulevellel torlod ki magadból bencsik szarat... agyhalott
Mit tegyen az egyszeri állampolgár, aki szereti a hazáját ÉS nem a Fideszre szavazott? Hogyan kezelje a jelenlegi helyzetet? Tüntessen? Harcoljon passzív rezisztenciával? Törődjön bele? Éljen lehajtott fejjel és adja meg magát a többség akaratának? Menjen? Maradjon? Elmélkedés. We shall fight. Ja,…..
Kupaklali 2018.04.26 19:15:11
@aquaticus: uhh, jo nagy szarban lehettek, hogy a csungohasu most sem engedett szabadsagra harom hettel a valasztasok utan.., zs kategorias agyhalottakra is szukseg van mar a kurmanyalakitas elott??? Hany rubel a fizetesed putyincsicska?
Kupaklali 2018.04.26 19:16:10
@Andy73: @aquaticus: uhh, jo nagy szarban lehettek, hogy a csungohasu most sem engedett szabadsagra harom hettel a valasztasok utan.., zs kategorias agyhalottakra is szukseg van mar a kurmanyalakitas elott??? Hany rubel a fizetesed putyincsicska?
Vélhetően már írják a cikket Rogánék kiváló független újságírók arról, hogy Soros a Google-t IS uralva megfosztja amúgy tök nehezen összekapart hirdetési bevételeitől kishazánk kiváló entellektüel híroldalát, a 888-at. Ugyanis nagyon úgy néz ki, hogy az idegesítő hirdetéseket irtó projekt áldozatai…..
Kupaklali 2018.04.19 20:11:19
@Fülig José: jah, azt hittem, hogy Brüsszel, meg az Ensz... ha a radai rosseb nem lett volna túl hosszú üzenet, akkor az került volna a plakátokra :) Egyébként haragszom Gyuri bácsira - március 15- e óta tudjuk hogy a grazi beteg csak így hívja két szájnyalás között- túl jó munkát végzett anno a Csüngőhasúval, Máriával, futsal Petikével stb.... Ha ő ezeket a véglényeket nem pénzelte volna, nincs kommunista ifjakból liberálissá átvedlett csürhe aki azóta most kellőképpen álkeresztény szélsőjobb!
Kupaklali 2018.04.19 22:11:07
@Éhesló: sivalkodik, sivalkodik... inkabb kehesló, éhes nem lehetsz mert mar be/leszoptad a gazdád fehérjeadagját. Szánalmas szemellenzős gebe.
Hangulatjelentés Egyenes vonal 2018.04.09 08:36:02
Az idei évbe nagyon belehúztam továbbképzés szempontjából, április van, de már megjártam 3 tanfolyamot, több előadást és még kettőre vagyok belejelentkezve. A flossing második részén mélyítettem a gyakorlatomat, illetve a Masszőrök konferenciájára tértem be lelkesen, amikor épp nem otthon kómáltam…..
"Ezek a rohadékok, akik most ajvékolnak, hogy ők meg lettek fenyegetve. Pedig mindössze arról van szó, hogy egyszer tényleg vége lesz, és az összes szemét, rágalmazó tetű be lesz perelve." (Elhangzott Mészáros Lőrinc propagandatévéjének Sajtóklub nevű műsorában.)..