Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nbb93

6 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pár napja éppen egy kirándulásról mentünk hazafelé, amikor is láttuk, hogy valaki belecsúszott az autójával az árokba. Senkinek semmi baja, a kocsi is megúszta, de meg se tudott moccanni a hó miatt. Minden arra járó autós megállt és jött segíteni. Mindenki közvetlen, barátságos és bár egymásnak…..
Kőszegi Andalgó Egy élmény volt 2018.11.01 12:14:11
Te mikor mondtad legutóbb? Kissé megkopott szlogen, hisz használják jó és kevésbé jó dolgok végszavaként is. Most nem arra gondolok, amikor a fogorvostól így köszönsz el, mert valószínű hogy egyik félnek sem ez volt a nap csúcspontja. A fogorvosnak munka, a páciensnek kellemetlenség esetleg…..
Szeretem amikor két évszak között állunk. Például amikor még foltokban itt a hó, de már annyira süti a Nap, hogy elvakítja az embert. Vagy ilyen az is, amikor még kellemes a hőmérséklet, viszont a fák levelein már színek százait fedezhetjük fel. Most épp tavasz van és újdonságként hat rám a sok…..
Kőszegi Andalgó Ne gondold túl 2018.04.21 08:07:07
Valaki azt mondta egyszer, hogy amit elkezdesz elemezni azt megölöd. Nagyon megfogott ez a mondat. Az emberi elme úgy van kitalálva hogy problémákat oldjon meg. Ezt a tulajdonságát addig fejlesztette, hogy ha épp nincs probléma akkor csinál! Előhoz régi dolgokat amik rossz érzést váltanak ki…..
Felfigyeltem arra, hogy Kőszegen vannak olyan helyek amik pihentetnek, vannak amik inspirálnak és új ötletekkel látnak el és olyanok is vannak amik inkább a dolgok megvalósítását szolgálják. Inspirációért és új ötletekért érdemes egy jó kilátással rendelkező helyre menni, ahol nagyon nagyon…..
  Az idővel mi emberek általában harcban állunk, hiszen ami elmúlt az elmúlt. Visszafelé látjuk a dolgokat, előre felé csak reméljük vagy féljük őket. A jelennel kevesebben foglalkozunk, pedig ha jobban belegondolunk csak vele rendelkezünk. Amikor a természetben vagyok nem mérek időt, sőt egykor…..