Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LebensraumamOsten

0 bejegyzést írt és 878 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
George Lazar: "Kudarcba fulladt a Szánthó Miklós, Alapjogokért Központ igazgatója által gründolt budapesti de amerikai támogatású Conservative Political Action Conference (CPAC) elnevezésű rendezvény. Egyetlen aktív amerikai politikus sem jön el. A fő szónok Orbán Viktor miniszterelnök lesz aki…..
LebensraumamOsten 2022.05.19 23:59:35
@ez a nevem senki: Hát erkölcsileg meg szellemileg már sok-sok éve megbukott kangörcsös TSZ elnökünk. Persze birkák meg az illibernyák nagytőke még hatalomban tartja amíg hasznuk van belőle.
LebensraumamOsten 2022.05.20 00:05:02
@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: Hamarabb leszel te egy NSA-s dróntámadás vagy CIA-s ügynöki operatív cselekmény áldozata, mintsem hogy az amcsik a ti erkölcsi, szellemi szintetekre züllenének. Téged meg a fenti tragikus "baleset" annál jobban fenyeget, minél többet firkálsz ide és minél blődebb hazugságokat. Valószínűleg csak annak köszönheted, hogy élsz még, hogy látják olyan hatástalan az uszításod, hogy nem éri meg fecsérelni egy rakétát sem, vagy egy ügynök utaztatását és órabérét meg költségeit. Tipikus kispályázó senki vagy. A szellemi fogyatékosságod nyújtotta teljes biztonságban.
LebensraumamOsten 2022.05.20 00:09:53
@istvankah: A fidess valójában önfelszámoló tevékenységet végez. Bizonnyal hallottál a mondásról, hogy szarból nem lehet várat építeni, vagy éppen a fizikai energiamegmaradás elvéről. Tehát lopásból, züllesztésből, erkölcstelenségből nem lehet virágzó, fejlett jóléti társadalmat építeni. Amit ellopnak az mindig hiányozni fog valahonnan és tönkretesz valamit, vagy hátráltatja valaminek a fejlődését, épülését. Ennek felismeréséhez nem kell nagy ész. Szóval előbb-utóbb eljutnak arra a szintre amikor egymást teszik tönkre. Az érdekellentétek már most is feszülnek. És ez nem vágyálom, ez csak realitás.
Elvileg van megoldás Ukrajna és Moldávia gyors Európához való csatlakoztatására - máskülönben az Európai Unióba egy hosszú, több évnyi jogharmonizáción keresztül vezetne csak út - a megoldás neve: „Európai Konföderáció”. Ennek a terve már a berlini fal leomlásakor, 1989-ben felmerült, akkor…..
LebensraumamOsten 2022.05.16 12:58:16
@midnight coder: Összeverbuválódott egy aljas kleptokrata cionista kisebbség, mint ti, akik a nacionalizmus hagymázas leple alatt uszítva próbáljátok goebbels-i propagandával a hatalmat megragadni a nyomorult agyhalott senkiháziak országán kívül is, hogy más országok népességét is függővé tegyétek félfasiszta félfeudalista szövetségeseiteken keresztül és így a globális elit vagyoni, hatalmi állapotához közelire lophassátok magatokat és közeli klientúrátokat. Csak az fáj nektek, hogy sivalkodó propagandátok és tébolyult vágyálmaitok között leküzdhetetlen akadályként tornyosul a világ józanul gondolkodó nagyobbik része, kvázi 400 millió európai állampolgár, meg az USA, Kanada, Ausztrália és lojális szövetségeseik lakossága - egy elhanyagolható hőbörgők kisebbségtől eltekintve - és fityiszt mutat eszelős terveiteknek, hibbant, aljas ideológiátoknak és nyomorult konspirációitoknak. Na ez fáj Benestől is leginkább.
LebensraumamOsten 2022.05.16 12:59:17
@Nancsibacsi: Összeverbuválódott egy aljas kleptokrata cionista kisebbség, mint ti, akik a nacionalizmus hagymázas leple alatt uszítva próbáljátok goebbels-i propagandával a hatalmat megragadni a nyomorult agyhalott senkiháziak országán kívül is, hogy más országok népességét is függővé tegyétek félfasiszta félfeudalista szövetségeseiteken keresztül és így a globális elit vagyoni, hatalmi állapotához közelire lophassátok magatokat és közeli klientúrátokat. Csak az fáj nektek, hogy sivalkodó propagandátok és tébolyult vágyálmaitok között leküzdhetetlen akadályként tornyosul a világ józanul gondolkodó nagyobbik része, kvázi 400 millió európai állampolgár, meg az USA, Kanada, Ausztrália és lojális szövetségeseik lakossága - egy elhanyagolható hőbörgők kisebbségtől eltekintve - és fityiszt mutat eszelős terveiteknek, hibbant, aljas ideológiátoknak és nyomorult konspirációitoknak.
Vannak országok Földünkön, melyek akkora méretű gazdaságot működtetnek és annyira sok természeti kinccsel, nyersanyag-forrással rendelkeznek, hogy képesek saját, belső piacukkal is évtizedekig működni (még ha el is vannak zárva a többi országtól). Ilyen ma Kína, Oroszország és az USA is. Közülük…..
LebensraumamOsten 2022.05.14 20:04:31
Szanckionálni kettős céllal lehet. Az egyik, amikor az adott ország életszínvonalát rombolják addig amíg fellázad a lakosság. A másik pedig, amikor elvágják a modern technológiától. Jelen esetben az utóbbi a fontos, bármennyire is próbálja az előző cél kudarcát hiábavalóan sulykolni a cionista illiberalista álsajtó. A technológiai kivéreztetés nemcsak a mindennapi életre van kihatással - kevesebb megtermelt termék, alacsonyabb minőség - hanem fő hatását - eddig sikeresen - a hadiiparra gyakorolja. Annak technikai szintjét rögzítve az adott ország katonai képességeit jócskán lecsökkenti. De ez jelen esetben nem elegenedő. Oroszország csakis és kizárólag nukleáris csapásmérő képessége miatt számít súlypontképző tényezőnek a nemzetközi politikában. Itt még más is szükséges ahhoz, hogy a szankciók beteljesítsék hatásukat. Ez pedig az immár kivéreztetett orosz gazdasággal szemben folytatott erőteljes fegyverkezési verseny, mely az ellenfeleket bizonyos idő eltelte után képessé teszi az immár kellő mértékű fejlesztésre képtelen orosz nukleáris csapásmérő képesség semlegesítésére. És akkor eljön a pillanat, amikor már hagyományos háborút is lehet indítani az ország ellen, sőt talán még kifizetődőbb először megfenyegetni a saját csapásmérő erőkkel, melyek elhárítására az oroszok immár nemcsak képtelenek - eddig is azok voltak jobbára - hanem már megtorló csapást sem tudnak mérni. Ez pedig gyökeresen átalakítja majd a nemzetközi politikai egyensúlyt és a nukleáris hadviselés doktrínáját is.
Vicc, de igaz, ráadásul nem is én találtam ki. Azt hittük, hogy az orosz hadsereg a világon a második legerősebb hadsereg, kiderült azonban, hogy csak ukrajnában a második legerősebb. Igaz... vicces, mert igaz.   Nem csak én mondom, ők is mondják... Szóval sok baj van az orosz hadsereggel,…..
LebensraumamOsten 2022.04.26 16:01:32
@Burgermeister: Ne legyen kétséged, jónéhány nukleáris töltetnek lába kelt az elmúlt 30 évben. Aztán ezek felbukkantak itt-ott, főleg déli országok felé törekedve. Szerencsére akciót nem tudtak velük végrehajtani, vagy még várnak a megfelelő időpontra.
MaGYAUR Orbán kontra Macron 2022.04.25 04:52:21
A franciák és a magyarok sok tekintetben hasonlóak: miközben individualisták vágynak egy, biztonságot sugalló erős tekintélyre is. Nem véletlen, hogy egy időben Orbán példaképe De Gaulle volt! A különbség az, hogy Franciaországban van a "nemzetállami" mellett egy "Európa-párti" tőkeerős polgárság…..
LebensraumamOsten 2022.04.25 21:58:47
@ez a nevem senki: Felcsúti cigó már leíratta magát a világpolitikában. Neve nincs, súlya nincs, hatalma nincs. Hitelessége a nullával egyenlő.
Már 7 éve annak, hogy az oroszok bemutatták 2015-ben a szokásos nagy májusi díszszemléjükön az új csodafegyverüket a T-14 Armata harckocsit. Azóta számtalan lehetőségük lett volna ennek az új típusnak az éles bevetésére például Szíriában és Ukrajnában, ám alig-alig jutottak szerephez. Szíriában…..
LebensraumamOsten 2022.04.17 13:40:11
@Argus_: Ha-ha-ha! A szarmata csak egy nagy kamu. Aki kicsit is ért a harckocsikhoz, már ránézésre látja. Szánalmas védelem. Már a páncéltest formája és tömege elárulja róla hogy semmire se lenne alkalmas a harctéren. A fizikával nem lehet vitatkozni. A ruszki anyagkutatási tudomány ráadásul a béka segge alatt van. Ha az amerikai, japán, német, stb. anyagkutatási eredmények előtt járnának vagy 50 évvel, akkor talán ki tudnának hozni a nyugati ( Leopard 2, M1, Leclerc, Challenger 2, Merkava legújabb generációja) típusokkal egyenértékű (nem jobb, csak egyenértékű!) védettségű harckocsit negyvenvalahány tonnából 60-70 tonna helyett. De ezzel is csak mozgékonyságot nyernének, ami valójában nincs,hiszen az 1500-1600 lóerős nyugati hajtóművek (gázturbina, dízelmotor) helyett csak fele akkorát képesek a ruszkik harckocsiba építeni, mert ha hasonlót próbálnának az akkora harckocsit igényelne, mint egy toronyház. Ez is mutatja a ruszki technológia szánalmas elmaradottságát és a hadiiparuk kiszolgáltatottságát az importált nyugati technológiáknak. És akkor a fegyverzetről, érzékelókről ne is beszéljünk meg az esetleges aktív védelemről, amiről mostanában ki is derült Ukrajnában, hogy szart se érnek.
LebensraumamOsten 2022.04.18 08:59:35
@Kopasz Szuzukis: Írogatsz faszságokat. Hiába ül páncélkazettában a személyzet, ha eltalálják és kilövik a kazetta alól a harckocsit. Vagyis ezt az annak csúfolt kreálmányt. Egyrészt a mai robbanólövedékek vagy pláne rakéták esetén már a lökéshullám végezne a személyzettel, nem kell átütnie a páncélzatot. Másrészt meg mit csinálnának a páncélkazettában? Keresnék a kilőtt tank maradványait és brummogva úgy tennének, mintha vezetnék. Amúgy belegondoltál már mennyibe kerülne ha tényleg titánból lenne a ez a híres nevezetes páncélkazetta? Ha-ha-ha! Már a jármű formáját megnézve látszik, hogy itt komoly tervezés szóba se jöhetett. Ez látszik a páncéltest alakján, éleinek, sarkainak kiképzettségén, a torony formáján. Nézz már meg egy modern nyugati harckocsit ehhez képest, mekkora gondot fordítottak az alakjára, hogy a lehető legtöbb lövedék lepattanjon már a becsapódási szög miatt is a test és torony egészéről. Ennél meg semmi. Kb olyan mintha a személyzet seggére egy táblát raknának ide lőjetek! Azért a Leopard 3 még távolról sem kiforrott konstrukciója mutat némi ígéretes fejlődést, dehát azt évtizedek alatt fejlesztik tökélyre, csakúgy mint az F-22-t is tették. Az oroszok meg koppintanak egy hasonló külsőt - itt még az sem sikerült - aztán kijelentik, hogy mekkora fegyverük van. Röhejesek. És mindezt egy olyan ország teszi amelyik a kibernetika, anyagtudomány, az aerodinamika és pláne a kapcsolódó számítástechnikai kapacitás tekintetében évtizedes hátrányban van. Vicces.
Nézem, nézem a vereségre adott reakciókat, és azt látom, hogy az ellenzék nem tud akkora pofont kapni, amekkorát megérdemelne. Az emberi tisztesség minimumára is képtelenek, még akkor is ha "nincs tétje". Nem tudok mást mondani: elejétől a végéig ez egy értékelhetetlen söpredék. A 35% nem túl kevés,…..
  "Az Orbán-kormány nem húzza ki az elkövetkező négy évet. Rájuk fog omlani az a válság, amit Orbán Viktor maga idézett elő." - jövendölte Facebook-bejelentkezésében Jakab Péter a választás éjszakáján, majd arról beszélt, hogy az ellenzéknek kell átvennie az ország vezetését, amint a népharag…..
Tegnap bebizonyosodott, hogy az ellenzék jelenlegi formájában soha nem fogja tudni leváltani a Fideszt. Próbálkoztak már mindenhogy, együtt, külön, így, úgy és még amúgy is, de sose sikerült. Egyértelmű, hogy ennek a hat pártnak egyszerűen nincs jövője a magyar politikában. Az az elmélet is megdőlt,…..
A nagyplakátok üzenete: „Védjük meg gyerekeinket… a VESZÉLYES Gyurcsány, Márki-Zay-féléktől”, értsd: a gyermekeinkre veszélyt jelentő ragadozóktól… Az orbánista propagandista agytröszt módosításokkal, de követte az amerikai választásokat megelőzően a Trump-melletti, Hillary Clinton-elleni orosz…..
Az ukrajnai háború alapvetően az angolszász világ és Kína között húzódó eurázsiai térség újrafelosztásáról szól. A Putyin-korszakban a politikai, gazdasági, demográfiai szempontból egyre gyengülő Oroszország, amely hamarosan államcsőddel néz szembe, "dupla, vagy semmire" játszott Ukrajnában. Ha…..
LebensraumamOsten 2022.03.17 13:09:22
@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: Nemsokára véged. Nem tudsz örökké bújkálni. Előbb-utóbb elkapnak. Utolsó hörgéseddel még éltetheted kopasz akasztofatársad akinek osztozol majd sorsában. Nem volna helyes, ha szimplán egy becsapódó rakéta végezne veletek, vagy épp csak lelőnének helyben. Veletek példát kell statuálni a többi tetű illibsinek, hogy milyen sors vár rájuk.
LebensraumamOsten 2022.03.17 13:11:37
@arthurthedent: Még tartson csak ez a háború néhány évig. A ruszkikat szépen kivéreztetik, aztán a meggyengült országot már fel lehet osztani a lengyelek, japánok, kínaiak, németek, finnek közt. A sarkvidékre meg a nyersanyaglelőhelyekra az USA majd ráteszi a kezét. A sok ruszkiszopó meg támogatás híján éhendöglik.Ideális szituáció.
LebensraumamOsten 2022.03.17 13:19:58
@Minden ballib bérretteg: Magyar érdekekről szó sincs. Magyarországot egy szűk zsidó réteg tartja irányítása alatt, amely megesküdött rá hogy bosszúból tönkreteszi ezt a népet. Ehhez egy cigányt használnak pajzsként, akit az évszázadok alatt elkorcsosult keverék népesség mintegy harmada-fele örömmel emelt hatalomra. Cserébe azért, hogy a metéltek céljait végrehajtsa, azok szabad lopást engedtek a cigánynak az ország még meglevő javaiból és a beérkező külföldi erőforrásokból. Ehhez a cigány - rá jellemző módon - felhsználja a külföldi diverzáns eszközöket is, ily módon hazaárulást követve el, valamint aljasul elárulván az őt tápláló és naivul finanszírozó európai közösség érdekeit is, miközben sunyi módon arra a hatalmas többségre hivatkozik akik soha nem is szavazták meg az ő hatalomra emelését. Ez ilyen egyszerű. Természetes, hogy az európai közösség nem hagyja mindenféle pánszláv és főleg bolsevista ruszki beszivárgó érdekek érvényesülését a saját rovására ezáltal veszélyeztetve saját polgárait és létezését.
„Az a legszemetebb, amikor azzal hitegetnek, hogy már mindjárt szakítanak, csak kis idő kell még” – A kapcsolatban lévő nők vagy egótuningból flörtölnek, vagy azért, mert a legfigyelmesebb lelki szemetesládák mindig az ellenkező nem soraiból kerülnek ki.   Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és…..
LebensraumamOsten 2022.03.12 08:15:32
@mgdé: Inkább egy jó kis olcsó nudibárt üzemeltetnél...
Drága, a parlament kényelemes karosszékeiben pöffeszkedő, kitartott politikusaink! Mi, kisemberek a hétköznapokban beszélgetünk ám egymással, gondolatokat cserélünk, támogatjuk, lelkesítjük egymást. Kisboltban, játszótéren, körömszalonban, szülői értekezleten, közös családi nyaralások alkalmával a…..
Ez csak erőfitogtatás, nem lesz itt semmiféle háború, ez elképzelhetetlen… Hát nem az! Az a helyzet, hogy ma hajnalban Oroszország megtámadta Ukrajnát. Igen, egy szomszédos országot. Megdöbbentő, bár nem váratlan fordulat, legalábbis sokaknak nem váratlan. Aztán persze vannak párán, akik vagy…..
A kormánypártoknak az a stratégiája, hogy az országgyűlési választásokon mindent egy lapra, a homofób gyűlöletkampányra tesznek fel, nem kockázatmentes a saját szempontjukból nézve. A homofób népszavazás kierőltetése, és az országgyűlési választásokkal egy időben történő megtartása miatt…..
LebensraumamOsten 2022.02.18 22:35:12
@ulpius66: Ezt elkaletáztátok! Há-há-há! Mi lesz így a pedofil papjaitokkal és a jobb sorsra érdemes ministráns kisfiúkkal akiket megrontanak? Ti már robogtok a lejtőn. A századvég nevű közpénzszivattyú kitalációi nemhogy a valóságot nem tükrözik, de már gazdátok megnyugtatására sem lesz elég. Mekkora blama az, ha egy elcsalt választással is elbuktok majd!
Pandémia-végi visszatekintés és korrupcióinfó Mészáros Lőrinc celebbé dicsőülésétől Völner Pál csúfos lebukásáig.  Várkonyi Andrea szíve után a bulvárlapok címlapját is meghódította a fideszes milliárdos: kapcsolatukat még könyvben is a nyilvánosság elé tárta az ismert celeb úrhölgy, esküvőjük…..
LebensraumamOsten 2022.02.05 12:05:15
@Kivlov: Soha többé jobboldalt! A szemét felcsúti cigány úgy fog eltakarodni szar patkány híveivel mint a kivert kutya.
Ügyes taktika elhinteni választások előtt a külföldi beavatkozás lehetőségét, hiszen több haszonnal is jár a politikai szereplők számára. A magyar kormány ki is használja ezeket, igaz, ezekben vannak olyan veszélyek, melyek rossz irányba terelnék a társadalmat a politikai megmérettetés után. Eleve…..
Amikor az ember az úgynevezett Völner-ügy dokumentumait böngészi, egyre inkább úgy érzi magát, mintha beült volna egy időgépbe. Az egyre több szálon futó botrány ugyanis a 2010-es választás előtti időszakot idézi, amikor egymás után estek ki a csontvázak az akkor kormányzó szocialisták szekrényéből.…..
LebensraumamOsten 2022.01.22 10:45:06
@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: Nemsokára birkavágás! Bár, igaz ami igaz, talán jobb lenne ha tragikus baleset érné, vagy nyomtalanul eltűnne örökre. a la szegény VV Fanni. Igen az egész emberiség úgy járna jól.
Sokszínű baloldali fiatalok, gyenge utánpótlás             Az első, ami mindjárt eszembe jut, hogy túlságosan sokszínűek a baloldali fiatalok.  A baloldali vagy Orbánellenes fiatalok túlságosan különböző identitásúak. Lehetsz baloldali fiatal azért, mert szereted Greta Thunberget, lehetsz baloldali…..
Az Egyesült Államok minden fronton visszavonulóban van és alkalmatlan politikusai képtelenek megállítani a hanyatlást  Egyetlen birodalom sem örök: végezetül mind elbukik, önhittség és megalázottság közepette. Az elfuserált afganisztáni kivonulás szívszorító emberi szenvedéstörténete pusztán csak a…..
A Magyarországot és Lengyelországot irányító keményvonalas konzervatívok számára ma már a kommunizmusba a liberális demokráciába való átmenet csupán délibáb volt. Makacsul hisznek abban, hogy ezzel a múlttal még határozottabban szakítani kell a „nemzeti felszabadítás” érdekében és ennek egyik fontos…..
LebensraumamOsten 2021.07.13 23:06:56
@CSOKKI MÁLNA: Trumplit egy titkosszolgálati akció keretében el kell majd tenni láb alól, hogy véletlenül se zavarhasson bele az USA fejlődésébe. Ami a republikánusokat illeti, egy szenátusi gyűlés során véletlenül "terroristák" törnének be az épületbe és mindet eltennék láb alól. Utána rendkívüli helyzetet kell hirdetni az Államok egész területére és sorra elkezdeni bebörtönözni minden konzervatív, republikánus, vagy épp fajvédő nemkívánatos elemet arra hivatkozva, hogy támogatják a terrorizmust. Persze ezeket előtte titkosszolgálati módszerekkel listázni kellene, hogy egyetlen fasisztoid hulladék sem maradjon ki a sorból. Trumpot pedig olyan módon kellene balesetnek érnie, hogy eltűntnek nyilvánítsák és soha ne kerüljön elő a teteme. Így elkerülhető lenne, hogy alantas fasiszta elemek zarándokolhassanak a temetési helyére.
LebensraumamOsten 2021.07.13 23:15:59
@gigabursch: Nem kérdés, a fajvédő és fasisztoid elemekkel tűzzel-vassal le kell számolni. Ezeknek az alantas rétegeknek nem lehetnek jogaik. Ide kell venni a kelet-európai népeket, valamint a nyugati társadalmak velük ideológiailag rokonszenvező tagjait. Azon a véleményen vagyok, hogy a fehér családok okozta veszély hatástalanítása után az általuk amúgy is törvénytelen és erkölcstelen módon felhalmozott vagyonok felhasználásának és birtoklásának joga teljes mértékben a liberális államot és az általa támogatott rétegeket illeti meg. Komplex jogrendszereket kell kidolgozni, hogy a jobboldali szimpatizánsok, szavazók és politikusok ne rendelkezhessenek a legalapvetőbb emberi jogokkal sem. Ezen alsóbbrendű életformák korlátozása, szükség esetén elpusztítása bolygónk, és a rajta levő szabadságra épülő civilizációk alapvető érdeke és kötelessége.
"Úgy látszik, az UEFA továbbra is alkalmazza a már korábban megismert munkásőr-hajlamú nézőtéri besúgókat, akiknek nincs más dolguk, csak jelentéseket írni arról, hogy ki, mit mondott (vagy nem mondott) a nézőtéren. Mint a kommunizmusban: bizonyíték nem kell, elég a besúgó feljelentése." - írta a…..
Tanári dohányzó Jobboldal? 2021.06.15 18:16:29
Aki ismer, tudja, hogy nem izgatnak az ideológiák és a beskatulyázások. Volt, hogy balos ismerős mondott fasisztának, mert azt mertem mondani, hogy az erdélyi magyar nem "rom...cig..." és elég fura, ha ilyen kijelentés után másnap a rasszizmus ellen szólal fel. Jobboldalinak voltam libsi, mert azt…..
LebensraumamOsten 2021.06.16 20:27:45
@nemecsekerno_007: Nos az egyházat kell büntetni és betiltani a ratyi buzi gyerekeket molesztáló és fiatalokat hazugságokkal nevelő papok miatt. Persze le kéne csukni, sőt kivégezni az egész jobboldali politikai vezetést és szavazóikat családostól együtt. Kapitális penalizáció a szakszerű megnevezés. A családjaikat azon a római korból megismert tradíciók és megfontolások okán érdemes megsemmisíteni, mert akkor már nem tudják átvenni a bűnös, károk eszméket, de legfőképpen nem lesz aki bosszút akarna, vagy tudna állni a későbbiekben. Tiszta logikus elgondolás, higgadt tervezéssel. Például téged az elsők közt kell megsemmisíteni, mert te a tiszta politikai erkölcs szempontjából különösen veszélyes és kártékony egyednek számítasz az állandó káros, igazságellenes agitációddal. NIncs helyed és nem lenne jogod sem élni. Egyszerűen megvonnák tőled és társaidtól a jogképességet, mielőtt megsemmisítésre kerülnél a többségi társadalom jól felfogott érdekében.
Orbán Viktor ismét nemzeti konzultációra készül. Most, hogy megtudtam, hogy a szegény bérből és fizetésből élő miniszterelnök napi 16 órát dolgozott, ami még őt is megviselte, könnyítenék a helyzetén, ezért javasolok néhány felteendő kérdést. Bér és fizetés nélkül. Tessék vigyázni, nem minden…..
LebensraumamOsten 2021.06.14 18:12:20
@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: Te csak egy büdös kis kurtítottfaszú vagy, akinek még száradt a keresztvíz a fitymája helyén.