Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Chef nagykonyhai berendezések

12 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Online edzés otthon, személyi edző segítségével Sziasztok! Ez a blog bejegyzés az online női edzés témakörében készült. Mi történik mostanában? Otthon vagyunk mindannyian az idő nagy részében. Sokat eszünk feleslegesen. Az idő nagy részét nem aktív mozgással töltjük. Kiestünk az eddigi…..
New Balance cipő és Desigual táska Ez a két színfoltja a mai sokszor szürke hétköznapoknak egész szembetűnő és ezért írunk róla. A New Balance cipő, mint kiderült az egyik legkényelmesebb sportcipő, sportos utcai félcipő a piacon. Emellett nagyon sok színben kapható, ami azt jelentheti, hogy…..
Terembérlés Budapest, 3. kerület Terembérlés Budapest 3. kerületben jó árakon. Sokszor szokták kérdezni, hogy hol lehet rugalmasan termet bérelni Budapesten. Van egy jó tippem: Feelwell Centrum a 3. kerületben. Órás terembérleti díjak vannak, teljesen rugalmasan lehet választani a különböző méretű…..
Női fitness gyerekes anyukáknak privát környezetben. Sokszor merül fel a kérdés, hogy hova mehetnének az anyukák edzeni gyerekkel együtt mielőtt még óvodába kezd járni. Egy kedves barátom Szakál Kata 2 éve indított el egy privát női fitness stúdió és fitness edzőterem vállalkozást, a SHE Fitness…..
Ipari kutter, nagykonyhai aprítógép   Az ipari kutter, nagykonyhai aprítógép az élelmiszerek pépesítésére való konyhai gép. Használata során az alapanyagokat elhelyezzük a készülékben, majd magas fordulaton speciális kés segítségével pürét, krémeket, pástétomokat készíthetünk. Az ipari kutter,…..
Az ipari hűtőszekrények kiválasztása   Az ipari hűtőszekrények, hűtők, rozsdamentes hűtők, hűtött munkaasztalok, valamint az ipari fagyasztószekrények és mélyhűtők azok a nagykonyhai gépek, amiket a legtöbb forrásból lehet beszerezni, ezért a legnehezebb a választás is. Tapasztalatunk szerint…..
Ipari botmixer, nagykonyhai kézi, merülő mixer bemutatása Az ipari vagy nagykonyhai botmixer több feladat elvégzésére is alkalmas nagykonyhai eszköz, amivel gyorsan és egyszerűen készíthetünk püréket, krémeket, krémleveseket. Az ipari botmixerek általában használhatóak kiegészítő habverő fejjel,…..
Ipari húsdaráló bemutatása   Az ipari húsdaráló gépeket az ételek előkészítési területén használjuk, segítségével gyorsan és standard minőségben készíthetünk darált húst, töltelékeket, pástétomokat, krémeket. Az ipari húsdaráló gépek szerkezetét és működését nézve rég óta bizonyított…..
Ez a blog a baráti körünkön belül, a különböző témakörök összegyűjtésével fog foglalkozni, hogy ki milyen témában tud segíteni megbízható körülmények között. Csak olyan dolgokról fogok itt írni, amit személyesen kipróbáltunk és tényleg magabiztosan tudom ajánlani az adott témában, mint…..
Ipari tűzhely bevezető Az ipari tűzhely a központja a nagykonyháknak, minden étel legalább valamilyen összetevője vagy a teljes étel megjárja az ipari gáztűzhely vagy ipari villanytűzhely égőit serpenyőben vagy lábasban. Nagyon körültekintően kell kiválasztani az ételkészítési folyamatnak megfelelő…..
Electrolux SpeeDelight ipari szendvicssütő bemutatása Az ipari szendvicssütők legújabb képviselője a szuper gyors Electrolux SpeeDelight. Nem csak szendvicssütő, hanem nagyon rövid idő alatt lehet vele elkészíteni egy sor ételt. Napról napra bővül a receptek köre, amit néhány mozdulattal készre…..
Nagykonyhai gépek és berendezések a mindennapi nagykonyhai életben Ebben a blogban a nagykonyhai gépek, berendezések kiválasztási szempontjairól és felhasználási tapasztalatairól fogunk beszélgetni. Az elmúlt 20 évben séfként szerzett gyakorlati tapasztalatokat követően elkezdtünk foglalkozni a…..