Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kjdfghéosiujhgnc

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Olvasod a blogot, de van olyan kérdésed, amire még nem kaptad meg a választ? Nosza, tedd fel a kérdést, és én megpróbálok válaszolni rá! Vagy kommentben, vagy akár egy teljes bejegyzésben! Kérdésre tehát fel! Üdv, Macska-fogó LEGYÉL PÁRTFOGÓ! Kérlek, ha tetszett egy cikk, vagy rendszeresen…..
kjdfghéosiujhgnc 2018.03.01 09:32:38
@Macska_fogó: Köszönöm, h ilyen gyorsan válaszoltál!! Hát igen, a fiúk durvábban bánnak vele, mint szeretné, mi is azt mondtuk, hogy tőlük ezt szokta meg.
Az ivartalanítás számomra kényes téma. Próbáltam kérdezgetni, utánajárni, hogy az miért jó egy lakásban tartott cicának, de nem találkoztam megnyugtató, meggyőző válasszal. Két dolog van bennem: egyrészt csonkításnak tartom és véglegesnek, másrészt az egyik gyerekkori fiú cicám veseelégtelenségtől pusztult el, amit az állatorvos szerint az ivartalanítás okozott. Ez mély nyomokat hagyott bennem... A cica egyáltalán nem jelölget a lakásban, sokan ijesztgettek vele, de nem. Persze tavasszal, nyáron nyugtalan, szeretne kimenni, órákat tölt a teraszon (1. emelet). Nekünk még nem okozott problémát, hogy ivaros, de megnyugtató lenn biztosnak lenni abban, hogy tényleg az ő érdekét szolgálná, ha megműttetnénk. És nincs még későn 3éves macskánál? Szerinted jelölgetne, ha egy ivartalan kislányt hoznánk? Köszönöm szépen még egyszer!