Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ricsx

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A brit taxiknál és egy átlagos parkolóhelynél is kisebb alapterületű lakások építésére kaptak engedélyt a dél-londoni Croydonban. Ezért a "lakásért" havi 572 fontot (majdnem 200 ezer forintot) kértek..
ricsx 2019.08.11 14:52:19
@totii: Én Skóciában lakom - tudom, Angliát kérdezted -, de nálunk elég tágasak a lakások/házak. Nemcsak itt, vidéken, de Edinburghban és Glasgowban is.
Ne legyünk álszentek, a legtöbb utazó emlékbe magával visz egy-egy szappant, esetleg tollat a szállodai szobából. A hotelek ezzel nagyjából számolnak is, ám amit a minap egy indiai család művelt, az azért elég ritka...
ricsx 2019.08.04 13:13:24
@nick papagiorgo: Szóval, ha máshol is lopnak mások, akkor a lopás rendben van szerinted, mert az általad tisztelt fideszes szardarabok csinálják és nem az mszps szardarabok. Értem.
Nyilván a témából könyvet lehetne írni, tehát nem állítom, hogy Péter posztjában minden a lehető legnagyobb részletességgel benne lesz. (Korábban arról írt, milyen az élet egy angliai buszgarázsban.) Viszont arra tökéletes, hogy felvillantson egy pár témakört, kérdést, méghozzá olyasvalakitől, aki…..
ricsx 2018.04.25 09:19:39
@London2009: Ir gael nyelven kb 10% beszel anayanyelvi szinten. Valamennyire meg kb 40% elbugyog, de nem ejellemzo. Itt Skociaban a Highlandsen kb 60% beszeli a Gàidhlig-et - az Outer Hebridsen meg tobb is - a skot gaelt, de a Middlebelt alatt mar szinte senki. Mondjuk itt sokan beszelik a scots-ot. Meg az itteni "angol" is teljesen mas, mint a deli, amit Angliaban beszelnek. Mas orszag, mas nyelv(ekk)el.
Hozzateszem, itt, Greater Glasgow kertvarosaban egy - 1! - minimalberbol berelsz egy 3 szobas lakast, tartasz fenn kocsit, amivel WCre is jarsz, es eszel/iszol. Ha ketten vagytok, a masodik fizetes, az mar "csak ugy" van, pluszban. Es persze, nem csak minimalber letezik. Raadasul a skotok sokkal jobb fejek, mint az angolok. Nem csak London van a UK-ban.
Nem feltétlenül kell 20 fok és napsütés, ahhoz, hogy egy nő csinos és divatos legyen. Íme három ruhadarab, ami fagyban és szélben is megállja a helyét...
Egészen borzalmas videók láttak napvilágot arról, milyen beavatási szertartásokon kell egyes ausztrál egyetemeken átesniük a gólyáknak...
ricsx 2018.02.28 08:14:25
@Nokis: De volt választás. Az mindig van. Ha valamit nem akarok, nem csinálom. Ha valamit nem akarok, hogy csináljanak velem, akkor támadok. Nem olyan nagy dolog ez, még egy macska is így tesz.
ricsx 2018.02.28 09:17:54
@Vanillaprincess: Talán igazad van. Bár a húgom - hasonló paraméterekkel, mint Te - el tudta intézni ezt a helyzetet, hiszen azért az ember - bármekkora is legyen - szeme, ágyéka, légcsöve/torka igen sérülékeny. Igaz, nem várta meg, hogy zsebre rakják, hanem az elsőt aki a közelébe ment ajtórárugás után elintézte. A többi patkány osszekaparta a haverját és nem háborgatták többet. És nem jelentette a bátor csapat a testi sértést. Azt kell látni, hogy ezek a férgek csapatban igen bátrak, de ha az egyiket elintézted, akkor meggondolja mindegyik, hogy lehet, hogy a következő az ő töke vagy szeme lesz, és nem megy közel. Ha meg mégis - nos, hát legalább az ember mindent megtett amit meg tudott és nem csak ment a vágóhídra önként. Mindenképp megéri támadni minden ilyen esetben. Mindig. Nem védekezni, támadni. Nagy különbség...
ricsx 2018.02.28 15:21:03
@tomfree: Ugye... Ezért jár az asszony is felfegyverkezve. Bár kicsi az esély, hogy itt megtámadják, de jobb, ha van nálad fegyver de nem kell, mint ha kellene, de nincs.