Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Judit Beauty Lifestyle

9 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Ebben a blogbejegyzésben a fókusz nem a kozmetikai kezeléseken lesznek, de remélem ez is segít abban, hogy az ünnepekre kisimult legyél. :-) Kevin óta tudjuk, hogy a karácsony kissé zűrzavaros tud lenni főleg akkor, ha nagy a família. :-)  Készülj időben az ünnepekre! :-)    A karácsonyi…..
Már nagyon vártam a tavaszt. Nincs semmi bajom a téllel azt is szeretem de be kell vallanom, hogy sokkal jobban szeretek világosban ébredni és szeretem, ha sokáig világos van. Energikusabbnak érzem magam, véééégre egyre kevesebb ruhát kell felvenni. :-)Az évszakoknak komoly jelentősége van…..
    Sokszor mondjuk új év, új kezedet. Egy új év számomra olyan, mint ha egy hatalmas doboz szépen becsomagolt ajándékot kaptam volna. Nagyon tetszetős a csomagolása, de nem tudom mi van benne. Elkezdem találgatni, hogy ugyan mi lehet a dobozban? Számtalan variációt végig pörgetek, mielőtt…..
Miért lettem pénzügyesből kozmetikus?    A szépség és egészség iránti elhivatottságom már egészen kisgyermek koromban kezdődött: 6 évesen artista szerettem volna lenni és sokáig készültem erre a pályára. Már nagyon fiatalon 14-15 éves koromtól elkezdett érdekelni a bőrápolás. Úgy gondoltam, hogy…..
Az év utolsó hónapjai mindig zsúfoltak, de az idei évvége néhány  hónapja számomra nagyon mozgalmasra sikerült. Most is bebizonyosodott, ha  érzem a változtatás finom jeleit de a lustaságom, a kényelmem, az ismeretlentől való félelmeim miatt nem mozdulok,  akkor az Élet kicsit erősebben lök a célom…..
Szinte hihetetlen de immár 9 éve, hogy a hobbim lett a hivatásom. Szeretném megköszönni ha ez idő alatt velem tartottál, és bíztál/bízol bennem. :-)  Hosszú és időnkét rögös utat tettem meg eddig de elmondhatom, hogy minden percét szerettem és szeretem a mai napig.  Sokszor lehet hallani és…..
Mindenképp érdemes.  Minél fiatalabb vagy, annál inkább. Eredményt csak rendszerességgel tudunk elérni, és nagyon fontos a prevenció.   A kortalanság luxusa már zsenge fiatal korunkban elkezd érdekelni bennünket. Lehet, hogy nem így fogalmazzuk meg de biztos, hogy szinte mindenkit foglalkoztat…..
Vannak dolgok amikben maximalista vagyok és vannak amikben nem. Szerintem így vagyunk ezzel mindannyian. Ami számomra mindig is fontos volt az a bőrápolás és a sport. Nem véletlenül lett az egyik hobbim a munkám. Elvégeztem a kozmetikus iskolát, és amit vendégként nem találtam meg, azt…..
1, Szakembert válassz.  A szakmai végzettség arra ad lehetőséget, hogy elkezdjünk dolgozni az adott területen. Ez önmagában nem garancia arra, hogy valaki szakemberré is vált. Ahhoz elhivatottság kell. Csak olyan kozmetikust válassz, akiben érzed az elhivatottságot és hiteles.  2, Ismerd meg,…..