Regisztráció Blogot indítok
Adatok
aspectratio67

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Színes falevelek és sárgás árnyalatokba boruló fák ékesítik a legváltozatosabb - és sokak szerint a legszebb - évszakunkat. Most egy csokorba szedtem nektek a világ legmesésebb tájait, melyek ősszel gyönyörűek csak igazán! © Getty Images  Alberta, Kanada Kanada délnyugati részén található Alberta…..
aspectratio67 2020.10.15 13:30:52
@Degumentes: lehet ráncigálni az oroszlán bajuszát...aztán majd ha beüt a corona akkor meg megy a sírás-rívás
  Az alábbi képsorozat az Erzsébet híd láncszemeinek gyártásáról és  a híd felépítéséről szól. Jó szórakozást! A diósgyőri vasgyárban készültek a híd több mint 11 méter hosszú láncszemei. A gyár havonta 195 darabot tudott legyártani..
aspectratio67 2020.02.09 09:08:34
@Makovecz Gyula Péter: arra a 2mm-re ma azt mindanák: jó van az úgy józsi, haggyad a fenébe...
Meglepően kínos kérdést kapott a minap a baráti sajtótól Novák Katalin, család- és ifjúságügyért felelős államtitkár. A Magyar Nemzet ugyanis azt a kérdést tette fel a Fidesz egyik meghatározó politikusának, hogy mit szólt volna annak idején, ha a Gyurcsány-kormány nevezett volna ki valakit diploma…..
Méltányosság Katasztrófa, film 2019.08.12 10:00:00
Nemrég nézők milliói követhették nyomon a HBO televíziócsatorna Csernobil című sorozatát, amely megannyi érdekes diskurzust generált...
  "Tarlós István főpolgármester azt mondta, a felüljáró városképi szempontból rendkívül csúnya, ezért kell elbontani." Tényleg nem szép. Vasbeton. Hámlik a bőre. ***Viszont segít az alatta elmenő autóknak, hogy ne kelljen megvárniuk a rajta átmenő autókat. Kikből…..
Több tartalék járművet és több úgynevezett hőleváltó sofőrt kér már most, a nyár elején a BKV-nál működő Egységes Közlekedési Szakszervezet. Évek óta jelzik: életveszélyes, ha a járművezetők a kánikulában nem pihenhetnek eleget a fordulók között, ám erre megnyugtató választ a mai napig nem adott a…..
Legtöbbünk szerintem azért rendel Kínai oldalakról, mert spórolni szeretne, ha mást nem a postaköltséget, de általában a termékek is olcsóbbak. Vannak azonban olyan tipikusan hamisítható dolgok, amiknél érdemes a túl alacsony árat inkább elrettentőnek, mintsem hívogatónak érezni.Ebben a cikkben…..
Az óraállítást kipipáltuk, akkor most jöjjön az, hogy megtervezed, hol töltöd majd azt a plusz egy világos órát! Ha számodra sem kérdés az, hogy a szabadban, akkor ajánlunk neked néhány nagyon menő Budapest környéki kirándulóhelyet...
aspectratio67 2018.03.30 15:06:21
Talán nem járunk túl messze az igazságtól, ha a keresztre feszítést minden halálnemek közül a legbarbárabb kivégzési módnak tekintjük. Kicsit kutakodva a témában, talán az ókori perzsákig kellene visszamenni az időben, hogy utalást találjunk erre a kivégzési módra. Az egyik ókori hatalmasság,…..
Miniszterelnökünk március 15-i beszédéből a legnagyobb visszhangot ama bizonyos elégtétel váltotta ki. Ötödik napja vitatkozunk arról, vajon készül-e megtorlásra az április 8-ára feltételezett választási győzelem után? Az értelmezésekhez járulnék hozzá egy érdekes tanúvallomás felidézésével. A…..
aspectratio67 2018.03.21 12:32:12
@tiboru: van már ebben az országban 7-8 millió ember aki viszot NAGYON POFÁNVERNÉ VICTORT...
Szűk egy hónap múlva esedékes a szűk egy hónap múlva esedékes, és végre megbolydultak kicsit a magyar közélet golyói. Meghasadt a NER, mert egy város azt mondta: elég volt. A választók olyan durván meghódmezővásárhelyezték a fideszes politikai és értelmiségi elitet, hogy azóta is, ha nem a tévének…..
A világ számos országában ismert a postán rendelt menyasszony fogalma, valószínűleg nem is megy ki a divatból, amíg vannak olyan országok, ahol a nők számára a jobb élet elérésének - értsd, jó, vagy legalábbis jobb anyagi körülmények közé kerülés - szinte egyedüli útja egy közeli vagy távoli, de…..