Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kokenyt

20 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha vezetés közben pánikrohamot tapasztalunk, az ijesztő és veszélyes helyzet lehet. A pánikroham hirtelen fellépő, intenzív félelem és szorongás, amelyet gyakran fizikai tünetek kísérnek, és amely veszélyeztetheti a jármű biztonságos vezetését. Vannak azonban gyakorlati stratégiák a vezetés közbeni…..
A pánikrohamok a leküzdhetetlen félelem vagy szorongás intenzív epizódjai, amelyek legyengítőek lehetnek azok számára, akik átélik őket. Ezek a hirtelen pánikrohamok gyakran figyelmeztetés nélkül jönnek, és az egyén tehetetlennek és rémültnek érezheti magát. Vannak azonban különböző relaxációs…..
A pánikrohamok és az időjárási viszonyok első pillantásra nem tűnnek összefüggőnek, de vannak bizonyítékok arra, hogy a kettő között kapcsolat állhat fenn. Bár az időjárás önmagában nem okoz pánikrohamot, bizonyos légköri változások kiválthatják vagy súlyosbíthatják ezeket a nyomasztó epizódokat. A…..
A pánikbetegségek, amelyeket hirtelen és visszatérő, intenzív félelemmel teli epizódok jellemeznek, gyakran járnak együtt a társbetegségek terhével. Ezek a kiegészítő betegségek – a depressziótól a kábítószerrel való visszaélésig – súlyosbíthatják a már pánikbetegséggel küzdő egyének kihívásait. A…..
Szorongás és pánik - ingyenes előadás   Katt ide: https://focusedpanicsolution.com/eloadas-a-szorongasrol-es-a-panikrol/ Vagy Katt ide:  https://fb.me/e/2TCQy1D7x    Dátum: június 3. 18.30     Regisztráció szükséges, és így tudjuk csak a linket elküldeni a részvételhez.Az előadás interaktív,…..
A pánikrohamok és a kábítószerrel való visszaélés közötti kapcsolat összetett és sokrétű kérdés. A pánikroham a félelem és a szorongás intenzív epizódjai, amelyeket gyakran fizikai tünetek kísérnek, mint például szapora szívverés, légszomj és mellkasi fájdalom. Hihetetlenül nyomasztóak és…..
Az alvászavarok nagymértékben befolyásolhatják a pánikrohamok előfordulását és súlyosságát. Jelentős számú kutatás utal arra, hogy szoros összefüggés van a megzavart alvási szokások és a pánikbetegség tüneteinek megnyilvánulása között. Amikor az egyének olyan alvászavarokban szenvednek, mint az…..
Az éjszakai pánikrohamok olyan hirtelen és intenzív félelmi epizódok, amelyek alvás közben jelentkeznek. Ezek nagyon ijesztőek lehetnek, és az ilyet átélő emberek gyakran ébrednek fel ijedten, zavarodottan és zavartan. Az éjszakai pánikrohamokat számos tényező okozhatja, többek között stressz,…..
A pánik kognitív modellje egy olyan kognitív viselkedésterápiás elmélet, amely arra a feltételezésre épül, hogy a pánikrohamokat a negatív gondolatok és azoknak a téves értelmezése okozza, amelyek egyébként a helyzetet teljesen biztonságosnak ítélnék. Az elmélet szerint a pánikrohamok nem valós…..
A pánikrohamok és a generalizált szorongás szindróma  két olyan gyakori mentális egészségügyi állapot, amely jelentősen befolyásolhatja az egyén mindennapi életét. Bár vannak hasonlóságaik, fontos különbségek is vannak e két rendellenesség között.  A pánikrohamok hirtelen és intenzív félelmi…..
Az elhanyagolt és kezeletlen pánikrohamok számos negatív következménnyel járhatnak az érintettek számára. Ehhez néhány példa: Ronthatja az életminőséget: A pánikrohamok gyakran megnehezítik az érintettek mindennapi tevékenységeit, és korlátozhatják az életminőségüket. Beleértve a munkaképességet,…..
„Miután az Átman, a bennünk rejlő valóság tudatára ébredtünk – akár csak homályosan is – a világ nagyon eltérőnek látszik. Ez már nem az igazságszolgáltatási bíróság, hanem egyfajta edzőterem. Jó és gonosz, fájdalom és öröm még mindig léteznek, de inkább hasonlítanak a kötelekre és a tornaszer lóra…..
Élt egyszer egy jó és könyörületes szívű király, aki nagy gonddal és odafigyeléssel irányította országát. Azon volt, hogy minden alattvalója boldog és elégedett legyen. Sokszor bejárta országát – leginkább gyalogszerrel szeretett közlekedni, és emberekkel találkozni. Ahol csak lehetett, segített a…..
Jóga a mindennapi életben rendszer Szerző: Paramhans Swami MaheshwaranandaOldalak: 448 Képek: 700 Kötés: keményfedél Fogyasztói ár: 8.600 Ft   Az emberben rejlő erők - csakrák és kundalini Szerző: Paramhans Swami MaheshwaranandaOldalak: 276Képek: 50 Kötés: keményfedél Fogyasztói ár: 6.500…..
Hihetetlenül megugrott a mentális problémákkal küzdők száma, mely az elkövetkező években még tovább fokozódhat. Egészségügyileg nagy problémával nézünk szembe mind nemzeti, mind globális szinten. A hangulati betegségek térhódítása ugyanis komoly gazdasági következményekkel jár, mely nem csak a…..
Háromféle tapasztalás létezik. Lehetséges, hogy valaki bizonyos lényeket lát, vagy valamilyen testen kívüli élménye van. Azután létezik olyan élmény, amely a spirituális tevékenységen át érkezik el, mint például jótétemények, mások segítése, szeretet, szent könyvek olvasása. Az effajta élmények egy…..
  Egy téli napon, januárban, a szobámban ültem a Bola Guda-i Sivbag ásramban, amikor Maháprabhudzsí hivatott. - Madhavananda, szeretnél egy málát? – kérdezte. - Uram, - feleltem – éppen ez járt az eszemben, honnan szerezhetnék egy málát. Miközben beszéltem, Maháprabhudzsí felém nyújtotta a…..
A tudat fejlődése nyolc különböző szinten történik, amelyek a kőtől az emberig terjednek. Kövek, hideg fémek, halak, növények, madarak, állatok, az ember, és így tovább. Az emberi tudat az anyagi világhoz jobban kötődő, behatárolt, alvó tudatosság – amelynek nincs rálátása az asztrális világ…..
 A meditáció az egyetlen út, amely elvezet a célunkhoz, az újraegyesüléshez a Legfelsőbbel, Istennel. Amikor meditálunk, bhaktival tegyük azt, szeretettel, és akkor meditációnk tele lesz örömmel. Az intellektuális meditáció sehova sem vezet. Nem könnyű kellemes, csodálatos érzéseket felébreszteni…..
Bár nem tudjuk pontosan, mi okozza a depressziót, számos dolog kapcsolódik a kifejlődéséhez. A depresszió általában a legutóbbi életesemények és más hosszabb távú vagy személyes tényezők kombinációjából származik, nem pedig egy közelmúltbeli történésből.   Életesemény A kutatások azt mutatják,…..