Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sz. Beni

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A strapabíró mobilokról sokaknak kompromisszumokkal teli fél téglák jutnak eszébe, amit átlagos user a kezébe se venne, csak ha nagyon muszáj. Az előítéleteket viszont érdemes félretenni, mert a Blackview mobilja egészen jól sikerült...
Sz. Beni 2018.03.11 09:43:28
@Csarlikabacsi: Elég sok termék érkezik tesztelésre, ezért nem jut idő egyetlen mobilt 1 évig próbálgatni. Hidd el, a legtöbb (akár nemzetközi) techoldal szintén kb. 1 hetes használat után alkot véleményt egy okostelefonról.
Köszönöm a kommentet, hogy nevetséges a teszt, de az általad felhozott érvek nagyrésze pont, hogy kifejtésre került a bemutatóban. Én is dicsértem a mobilt, hogy jó vételnek számít, sőt a meggyőző teljesítményt szintén kiemeltem. Azonban te elfogult vagy a sajátoddal kapcsolatban (ami nem probléma, örülök, hogy tetszik), de nekem a hibáit is ki kell emelnem, tökéletes okostelefon nem létezik. A kamera az egyetlen pont amiben nem értünk egyet, a kommented alapján.
Azt meg nem várhatod el, hogy egy tesztmobilt - ami nem a saját tulajdonom - 15 méteres magasságból ejtsek le, cementbe mártogassak stb.
Ha kínai cuccokat akarunk rendelni, akkor sokaknak az AliExpress jut eszébe először. Az oldal az Alibaba Csoport tulajdonában van, ami a világ legnagyobb és legértékesebb kereskedője. Az oldal már Magyarországon is évek óta szárnyal, egyre több honfitársunkat éri el a kínai vásárlási láz. Azonban…..
Sz. Beni 2018.02.19 18:35:46
@BéLóg: Nagyon szépen köszönöm. Jól estek a kedves szavak!:)
A OnePlus 4 éve hatalmas hype közepette robbant be a telefoniparba. A meghívórendszer, a 300 dolláros, szinte haszon nélkül árult csúcstelefonok korszaka azonban már leáldozott a cégnél. A OnePlus felnőtt, mind hozzáállásban, mind árban, cserébe viszont az egyik “legnyugatiasabb” kínai telefongyártó…..
Sz. Beni 2018.02.13 21:06:45
@övön alul: A cikk pillanatában még nem volt, de egy-két hete tényleg kijött a stable Oreo. Egész jól sikerült az update, de én magam váltottam az Open Beta 3-ra, az Iphone X-szerű gesture-ök nagyon megtetszettek.