Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pár dollárral többért

0 bejegyzést írt és 544 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tavaly karácsonykor Viktor egy mikrofonállvány és a nyilvánosság előtt saját jóemberségéről elmélkedett. Arra jutott magával, hogy neki elsősorban jó miniszterelnöknek kell lennie, és ha emellett jó ember is, az bónusz. Nem mondta ki - mert ha szeret valamit magában, az a szerénység - csupán…..
Pár dollárral többért 2019.12.31 16:56:36
@bölcsbagoly:

Nem értek egyet. Magyrországon nincs szarabb ember orbánnál.
Pár dollárral többért 2019.12.31 17:02:19
@bölcsbagoly:

Téged kellene orbánoddal együtt elvinni Grazba. Ott a helyetek mindkettőtöknek.
Pár dollárral többért 2019.12.31 23:41:36
@Alick:

Laikusként nekem elég furcsa az, hogy az emberiség a Napba a Naprendszerünk központi csillagába akarja lövöldözni a Földön keletkezett atomhulladékot. Első hallásra elég bizarrnak tűnik ez az ötlet. Az elmélet az egy dolog, de ha bármi nem úgy alakul, mint ahogy azt az elméletben eltervezték, akkor vége a dalnak. Mint tudjuk a Nap nem a szomszédban van az jó sok idő, míg innen elindul és oda megérkezik 149 600 000 km.
Mi van ha egy aszteroidával találkozik, a "K1-es" rakéta? Vagy csak szimplán valami űrszeméttel, mert az emberiség azt is tele szemeteli. Agyament dolog felküldeni egy Tesla Roadstert, csak azért mert megteheti. Vagy a szállító járművel történik műszaki hiba akár a fellövéskor vagy az űrben? Ilyen idén 2019-ben is előfordult. Na olyankor mi van, ha az űrben felrobban az a csekélyke pár millió tonna atomhulladék?
vancello.hu 40 éves a kocka Kadett 2019.12.22 05:30:00
Négy évtizeddel ezelőtt más volt a világ, mint amiben ma élünk. Hogy jobb, vagy rosszabb, azt döntse el mindenki maga, de főleg azok, akik éltek is abban a korban. 1979-ben számos újdonság lepte meg az emberiséget és sok érdekes dolog történt a világban. Jobb helyeken akkor már a Dallas, vagy a…..
Kövér László nemrég kijelentette, hogy csakis az isten-, haza- és emberszeretet teszi emberré az embereket, s egy másik alkalommal pedig azt nyilatkozta, hogy a magyarságnak meg kell védenie önmagát az istentelenekkel, hazaárulókkal és nemzettagadókkal szemben. A hivatkozott szövegek az alábbiakban:…..
Az X-generáció a ’60-as évek közepétől a ’70-es évek végéig született nemzedék. Nálunk ekkor már megszűnt a terror, a rendszer enyhült és eljött a „gulyáskommunizmus” ideje. A gyerekek az érzékeny antennáikkal azt vették le, hogy a világ, ahova születtek nem lehet annyira rossz, mert sok hülyeséget…..
Nagyon rossz úton járunk... A magyar labdarúgó-válogatott kikapott Wales ellen az Eb selejtező utolsó csoportmérkőzésén, így nem jutott ki a kontinensviadalra. Még esélyünk van kiharcolni a részvételt a „pótselejtezőn”, amelyen a Nemzetek Ligájának legjobbjai, továbbá a már kijutottak mögött…..
Pár dollárral többért 2019.11.21 19:21:24
@ÉE: Máshogy látjuk a dolgokat.
A 2016-os kijutást és a csoportgyőzelmet úgy lehetne értékelni, hogy a csillagok szerencsés együttállása miatt alakult minden úgy ahogy.
Topligás játékos alig volt több, mint most, igaz volt egy Gera és azt se felejtsük el, hogy abból a válogatottból sokan most is játszanak. Hova jutottak azóta ? Milyen klubbokban játszanak, milyen bajnokságokban játszanak?
Ezekre a kérdésekre kell válaszolni. A válaszokban pedig ott rejlik, hogy 2016 EB kijutás EB szereplés nem volt más, mint hatalmas mázlival megtűzdelt fellángolás.
Mert kérem szépen, hol vannak azok a játékosok akik ott voltak 2016-ban és azóta nem vonultak vissza?
Pár dollárral többért 2019.11.21 22:21:21
@MAXVAL bircaman közíró:

A magyar fociban amatőrök játszanak és amatőrök tevékenykednek.
Pár dollárral többért 2019.11.21 22:22:32
@MAXVAL bircaman közíró:

Így működik a NER. Ez egy gépezet amiben ti biológiai robotok vagytok.
Jó pár éve már, hogy a kormány átalakította a hazai cafetériarendszert, és az Üdülési csekket társaival, a különböző utalványokkal ki-, a Széchényi Pihenőkártyát vagyis SZÉP-kártyát pedig bevezette. Aki kap ilyet a munkáltatójától, az tudja hogy működik, a többieknek mondjuk: az éves juttatás 3 féle…..
Pár dollárral többért 2019.11.02 13:14:02
@CleoCat:
Egyébként pont ez a baj ezzel az országgal, hogy állandóan hoznak ilyen törvényeket, mint pl. a kafetáriánál ez a szép kártya és gyakorlatilag beépítenek kiskapukat, hogy meg lehessen kerülni mindent. Van három zseb és nagy nehezen az egyikbe bele lehet szuszakolni a Nike sportcipőt. Viszont arra már a kutya sem kíváncsi, hogy azt sport és rekreációs célra használja-e a vásárló.
Szóval nem vagyok ellene a kafetáriának, de Magyarországon sem a szép kártyát, sem semmilyen pénzügyi szolgáltatási terméket nem arra használnak amivel próbálják megmagyarázni a döntéshozók.
Pár dollárral többért 2019.11.02 19:58:08
@havrilla:

Ostoba nem ostoba, pontosan tudjuk, hogy mire használták egyesek a devizahitelt. Hitelt vettek fel majd azt pénzügyi termékekbe fektették. Nem mindenki.
Aztán itt van a MÁP +, épp most volt róla hír, hogy még már az MNB-nek sem tetszik, hogy hitelt vesznek fel emberek és azt tolják be a MÁP + ba.
Aztán ott van a babaváró, amiből a valóságban szintén nem babaváró támogatás lesz, hanem különböző pénzügyi műveletekkel próbáják meg egyesek megforgatni.
Szóval melyik része az ostoba?
Pár dollárral többért 2019.11.02 22:58:51
@havrilla:

Ez nem általánosítás. Az utóbbi pár hónapban egy halom cikket lehetett olvasni arról, hogy mit mire használnak és mit mire nem használnak.
Azt meg kikérem magamnak, hogy egy senki leostobázzon. Mert igen te egy senki vagy, veszed a bátorságot és személyeskedsz, de nem csak senki vagy hanem egy jó nagy büdös bunkó is.
A történetem valószínűleg nem egyedi, viszont fényesen példázza a hazai gépjárművezető-oktatás sajátságos helyzetét. Mint közismert, a gépjárművezető-oktatásban zajló évtizedes korrupciót azzal a remek ötlettel próbálták felszámolni, hogy kiszervezték azt, ami a gyakorlatban azt jelenti, hogy…..
Közelednek az önkormányzati választások, és ismét felbukkant a feledés homályából a 24 órai zárás tavalyi népszavazáson elbukott ötlete. Minden ellenzéki erő – és van belőlük három – azzal kampányol, hogy ha győz, ledobja a Bulinegyedre az atombombát. Tényleg ki fogják nyírni a…..
Tizennyolc évvel ezelőtt, 2001 szeptember 11. reggelén a világ TV csatornái, hírújságjai és rádióadói szörnyű, szinte sokkoló üzenetekkel illetve képekkel árasztották el a médiát, amikor arról számoltak be, hogy New Yorkot súlyos terrortámadás érte. Ezen napon ugyanis 19 géprabló 4 utasszállító…..
Pár dollárral többért 2019.09.07 12:35:25
@chrisred:

Értem amit mondassz, csak túlságosan szerencsés egy globális háború kellős közepén egy nem hadviselő állam részéről (semleges) olajembargót bevezetni egy hozzá képest kisebb, de amúgy nagy és agresszív hadvisleő állammal szemben.
Viszont a lényeg, hogy az USA tudott Peal Harbori támadásról.
Se nem próbáltak tárgalni a japánokkal, se nem akadályozták meg. Hagyták megtörténni, csak azért, hogy az amerikai nép háborúellenes hozzállása háborút támogató hozzállássá változzon.
Magyarul föláldozott 2403 amerikai embert.
Sokkal több a WTC-nél sem halt meg.
Pár dollárral többért 2019.09.07 12:36:05
Egy fesztivál sok szeméttel jár, ezen próbál változtatni a Sziget mellett idén a Samsara Fesztivál is. A cél az volt, hogy a fesztiválozók ne termeljenek szemetet. Sem szelektíven, sem sehogy, ezért a fesztivál próbált szemétmentesen működni és erre kérték a látogatókat is. Ha mégis behoznak…..
Pár dollárral többért 2019.08.28 19:17:38
Valahogy ez nem kerek.

Alapvetően az egész emberiség az összes társadalmi kaszt csak és kizárólag akkor fog a környezetére jobban figyelni, ha majd a multik olyan csomagolásokat gyártanak amik hamar elbomlanak, illetve visszatérnek a műanyag PET palackoktól a visszaváltható üvegekig.
Autógyártók csaló szoftvereket építenek be az autókba, a fogyasztási és károsanyagkibocsátási értékeket.

Mindenhol, mindenki csak arról papol, hogy ne szemetelj, ne szennyezd a környezetet stb
Ez oké, én el tudom fogadni Viszont lehet némely embertársainknak egyik fülükön be a másikon ki. Ez ugye kultúráltság kérdése.
Viszont, mikor fognak a bármely terméket gyártó vállalatok beállni pl. a MŰANYAGMENTES JÚLIUSBA?
Ez itt a kérdés!
Mikortól nem fognak az autógyártok sumákolni?
Mikor lesz a C Cola, meg P Cola visszaváltható üvegbe, mint a 80-as években?
Azokból az üvegekből nem sok kerülhetett az élő vizekbe, folyókba, tavakba, óceánokba.
Mikor fognak a gyártók a saját profitjukból áldozni a környezetvédelemre?
Mert az, hogy pl. a skandinávok és rajtuk kívül bármilyen nemzetiségű kultúrált emberek eltakarítanak maguk után és nem dobálják szét az csak egy dolog. De mi lesz utána a szeméttel amit ők termeltek? Ezt senki nem követi vissza.
Én nem azt mondom, hogy nem kell népszerűsíteni az emberek között a környezet védelmét, de szerintem sokkal több eredménnyel járna, ha a dolgok gyökerénél kezdené az emberiség a környezetvédelmet. A gyártó cégeknél.
Alig harminc főnemesi család kezében összpontosult a magyar földek egyharmada a XIX. században, de vajon hogyan alakult ki ez? Forrás: Fortepan..
Vajon játsszon-e egy lány autóval? Vagy fiú babával? Kell-e külön fiú és lányrészleg a játékosztályokon? A kérdésre más választ ad Magyarország és mást a svédek, ami akkor lesz különösen érdekes, ha egy Svédországban élő magyar család hazalátogat. Neked mit jelent a magyarság? Hogyan viszonyulsz…..
Pár dollárral többért 2019.07.14 17:50:08
@Shaktee:

Látod, te is beskatulyázol engem, hogy a lőrices pártra szavazok.
Pedig nagyon is tévedsz, mert soha nem szavaztam rájuk.
Pár dollárral többért 2019.07.14 19:32:33
@Shaktee:

Mondom, hogy nem vagyok a basi híve. :D
Pár dollárral többért 2019.07.14 19:32:45
@gabors:

abban igazad, van nem blog, hanem post. Na elírtam, hibáztam stb.
Nem volt a posztban, hogy jobb, csak mivel a svédeknél van valami, itt meg egy más valami, már egyből az ittenit kell ufóként kezelni, mintha nem így lenne már évtizedek óta.
A tolerancia meg nem csak azt jelenti, hogy én toleráljam más emberek szokásait, vislekedését, hanem ennek vica versa kellene történnie.
Egy apának a legnagyobb büszkesége a gyermeke. Nyilván jól esik vele tündökölni, de bármennyire is szeretné, nem lehet mindig kitenni a kirakatba. Pedig egy egész éjszaka munkája van benne – ami valójában csak néhány perc, de ekkor már ki emlékszik erre. Legfeljebb anya, ő még biztosan, főleg ha még…..
Pár dollárral többért 2019.07.07 21:11:32
@Muzsikok közt:

"egyelőre a gyerektelenek is kapnak nyugdíjat..."

Ja mert a gyerektelen az nem fizetett be semmi adót ugye.
Meddőségről hallottál-e már? Olyanról hallottál-e már, hogy halva születés, meg hogy valakinek meghalt a gyereke?

Egy ilyen törvény tipikus lenne a magyar népnek. Büntető intézkedés!
Majd az adófizető nyugdíj nélküli nyugdíjasok a botjukkal fogják agyonverni az orbánt ezért, ha addig fel nem dobja a talpát.
Pár dollárral többért 2019.07.07 21:17:27
@Muzsikok közt:

Inkább azért mert sokan megeszik a maszlagot. A magyar nép többsége nemzeti zászlós pántlikával szereti a maszlagot.
Pár dollárral többért 2019.07.07 21:27:40
@Veszéjben a lyogállamiság !:

Aki normális az biztos, hogy nem néz fidesz tv-t. A köztévé elvesztett KÖZ TV jellegét.
Lehetne például lila helyett narancsárga a színe és Fidesz TV 1-2 stb az M1-M2 stb helyett
A két lábbal a földön állók aránya a vevők között ezrelékekben mérhető. Ezért, mint vásárlóerő, kalkulálni velük nem lehet. Mai cikkünk blogposztja...
Fabius Az USA 5 legrosszabb elnöke 2019.06.25 19:35:04
Donald Trump gyakori média-megjelenései, nagyon vegyesen megítélt döntései és vitatható bel- illetve külpolitikája ráirányítják a figyelmet az eddigi amerikai elnökök értékelésére is. Trump rövidlátó, sőt korlátoltan ostoba klimapolitikája (melynek "megkoronázása" volt 2017-ben az USA kiléptetése a…..
Pár dollárral többért 2019.06.26 22:18:39
Dwight D. Eisenhower "A három fő ok, amiért felkerülhetett a legrosszabb amerikai elnökök listájára: a "Mr Vétó" -ként emlegetése, hazánk cserbenhagyása (1956-ban)"

Hazánk cserbenhagyása?
Ki tanítja ezt az őrültséget?
A Szövetségesek a háború alatt találkoztak Jaltán illetve Potsdamban, ahol fel lett osztva Európa katonai övezetekre.
A szovjetek és Sztálin a nácik alól felszabadított és azzal a lendülettel a kommunisták által elfoglalt országokat szatellitállamoknak tekintette. Amennyiben a hidegháború idején kitört volna egy háború Európában a nyugat és a szovjetek között, azt ezen megszállási övezetekben található országok területén vívták volna meg.
Nem szovjet területen.
Ausztriából csak azért vonultak ki a szovjetek, mert az egyezmény szerint az nem az ő megszállási övezetük volt.
Ezt kellene már felfogni.
Tudod mi történt volna, ha az USA, FRA, GBR itt beavatkozik 1956-ban?
III. világháború és lehet, hogy az atomfegyverek miatt nem is lenne országunk úgy pár tíz vagy százezer évre.
Sztálin halála nem hozott akkora enyhülést, mint amilyet a magyarok feltételeztek, ugyanakkor a szovjetek nem engedhették meg, Magyarország függetlenedését, mert akkor az összes többi megszállt országot is elbukták volna akkor. Ami hatalmas arcvesztés lett volna a rendszernek, a szovjeteknek. Egy nagyhatalom ezt nem fogja engedni soha. Pláne nem egy hidegháború kellős közepén amikor fegyverkezési és űrrepülési versenyt folytattak a szovjetek az amerikaiakkal.
A világpolitikában semmilyen realitása nem volt az 1956-os magyar forradalomnak és ezzel nyugaton mindenki tisztában volt. Emellett persze elismeréssel tekitettek egy kis ország kis nemzetére, akik szembeszálltak a hatalmas vörös megszállókkal. Ennyi a történet.
Széllel szembe nem lehet vizelni.

1956-on kívül ott volt még 1956 és 1981 Lengyelország, 1968 Csehszlovákia. Nem tudtak nekik sem segíteni.
Pár dollárral többért 2019.06.26 23:38:26
@Jericho 1:

Tett vagy nem tett ígéretet Eisenhower teljesen mindegy. Ha tett ígéretet akkor később mégis úgy lehetett vele, hogy nem akar darázsfészekbe nyúlni.
Lehet nem tett ígéretet. A magyar történelemben van sok legenda, szóbeszéd meg egyéb.
Semelyik esetben nem gondolom, hogy Eisenhower cserben hagyott volna bennünket.
Az 1867-es kiegyezéstől kezdve az egész magyar történelem egy nagy talány. Nem voltak felelős vezetőink. Nem voltak gondolkodni képes vezetőink. Nem Eisenhowerben kellene keresni a hibát, hanem abban, hogy hogyan magyarosítottak. Abban, hogy 1914-ben miért nem mértük fel egy háború kockázatait. Szemellenzővel mentünk a Habsburgok után.
Majd a háború végén a nép egymásnak esett és lett belőle Tanácsköztársaság, mialatt megtörténik Trianon és után a siránkozás. Majd a Horthy rendszer feudalista marhasággal tölti ki a két világháború közti időszakot, hogy aztán revízionista meggyőződésből beszálljunk a háborúba. Megegyezünk a Jugókkal, majd jól átb@sszuk őket és tartunk egy kis vérengzést is a délvidéken. De erre mi nem akarunk emlékezni, csak arra, amikor később a jugók visszavágnak. "Báncsák a magyart!" Persze hadat üzenünk az USA-nak és a Don-kanyarban védjük a szovjetektől a magyar földet, lovakkal, szuronnyal meg hiányos öltözetben a kemény télben.
Majd a nyilas hatalomátvétel több százezer honfitársunk halálát okozza. Majd a háború végén szovjet megszállás és a kommunista párt kiépítése és az ÁVÓ feltöltése náci nyilasokkal. Így lesz a náci nyilasból kommunista.
Rákosi, Sztálin legjobb tanítványa, de Sztálint halála után a szovjetek is átértékelik. Bizony nem tetszik már nekik sem, ha egy ország vezetője sztálinista. Na ezért lett Rákosi eltakarítva.
Gyerekek végig kell nézni az MKP irányítását 49-től 56-ig aki ott megfordult az bűntetett és bűnhődött.
Jött a Kádár meg a szovjet csapatok. Kádár nélkül is jöttek volna szovjet csapatok.
Volt rendszerváltás eltelt 30 év és mi mindig csak visszafelé fejlődünk. Ügynökakták nincsenek nyilvánosságra hozva. Van egy gyurcsányunk meg egy orbánunk és nem lehet eldönteni melyik a hülyébb.
Szóval szerintem hagyjuk békén Eisenhowert, mert mi magyarok vagyunk akik felelősek vagyunk a saját sorsunkért.
Írtunk már drónokról és drónépítésről, könyvet is ajánlottunk hozzá. Most fordítok a nézőponton, mivel működés közben láttam egy nagyon nehéz, nagyon profi gépet és kicsit továbbgondoltam a máshol már közbeszéd tárgyává lett drónos kukkolás kérdését. Tehát a magánélet szentsége és védelme közügy.…..
Pár dollárral többért 2019.06.17 21:00:16
@Bobby Newmark:

3. Ha berepülök (és ez a lényeg) kibaszottul semmi közöd nincs hozzá.

Hidd el, nem lesz az neked jó hogy berepülsz ide meg oda meg amoda. Az emberek különbözőek, van aki csak értetlenkedni fog, van aki meg leszedi valamivel, van aki meg kinyomozza ki az a tuskó majom aki fölötte drónozik. Majd megkeresi és péppé veri a kukkolót.
Hidd el nem lesz az neked jó, mert sose tudhatod, kinek a magántulajdona fölött drónozol és videózol.
Garantáltan lesz olyan aki leépíti az arcodat és beültet egy életre a tolószékbe.Azt majd távirányíthatod.
Pár dollárral többért 2019.06.17 22:31:19
@kkm.furdancs:

Pontosan. Nem tudnám megtippelni, hogy egy politikai nagykutyával vagy egy alvilági figurával járna rosszabbul. Vagy egy bekattant átlagembert idegesítene fel a hobbijával aki aztán pokollá tenné az életét.
A UITP Global Public Transport Summit 2019-en jártam június 10-13 között, ahol a Navya két önvezető, elektromos kisbusza is járt a konferenciaközpont körül. És hogy jól működnek-e? Abból a szempontból igen, hogy maximálisan biztonságosak. Talán túlságosan is, éppen ez a hátrányuk. A…..
Vérengzés a Csillag börtönben - 1984   1984 október: A szegedi Csillag börtön előtti piac népe csak annyit látott, hogy szirénázó mentők érkeznek a börtönhöz és véres testeket hoznak ki. A várost elárasztották a rémhírek. „A Szegedi Dózsa—Makó futballmérkőzésen... a szurkolók... a városban bujkáló…..
Pár dollárral többért 2019.06.15 13:18:14
Nem elhanyagolható, hogy a fenti gyilkos milyen családból jött. Meglehetősen szegény közegben élő gyerekgyáros família 10-ik gyereke. El lehet képzelni azt a nyomort amit ennek az egyednek a szülei teremtettek azzal, hogy nem álltak meg 2-3 gyermek után a szaparodással. Ekkora családot mégis hogy lehet eltartani? Hogy lehet azt elérni abban a mélyszegénységben, hogy a 10 gyerek közül egy se legyen fekete bárány és mind megtalálja a helyét az életben?
Sehogy!
Mint ahogy a fenti példa tökéletesen mutatja ebben a családban, szinte az összes gyerek úszott a bűnben, mint hal a vízben. A szülők nem kis felelőssége az, hogy csak csinálták a gyerekeket, de nevelni meg eltartani na az már nem ment.
A gyilkosságokra ráterve, pedig mindenképpen figyelembe kell venni, hogy 3 darab kést készített és rejtett el az Alföldi bútorgyárban. A késdobáláson kívül mi volt még a célja a késekkel, ha nem gyilkolni akart vele?

"Egy akrobata család lezüllött ágán, szülei legkisebb, tizedik gyerekeként született meg Richter Richárd 1956 decemberében. (A világhírű Richterekkel nem álltak rokonságban.) „Későn tanul meg beszélni, óvodába két hétig jár, 14 esztendős koráig az általános iskolának csak az első osztályát fejezi be. Kilencévesen állami gondozásba kerül (szülei betegek, testvérei börtönben vagy külföldön), nevelésére egy rokon sem vállalkozik. Az intézetből megszökik, hol egyik, hol másik testvére rejtegeti. Szülei halála után egyik nővére fogadja be, de ő sem bír az állandóan csavargó, gyújtogató kisfiúval. Richárd gyermekvédő intézetbe kerül, innen a fiatalkorúak fogdájába... Az általános iskola második—hetedik osztályát felnőttként végzi el.”

Csodálozott valaki azon, hogy gyengelméjűnek nevezték? Ami nem menti fel a tettének súllyossága alól.
Ilyen háttérrel persze, hogy bűnöző lesz az esetek túlnyomó részéből. Kár volt megszületnie!
Pár dollárral többért 2019.06.15 13:41:24
@Egy Hun Hunniából:

Plusz harmadiknak Balla Irma ügy. Meghurolták a fiát és aztán kiderült sok-sok év után, hogy mégsem ő volt.
 A fotók illusztrációk, nem az említett épületet ábrázolják, de állapotuk közelít hozzá Mai történetem érintőlegesen sem használja politikai nézetek kifejtésére a CSOK-ot, önök se tegyék. Pusztán statikai, ingatlanfelújítási szempontból szeretnék ismertetni egy ingatlanos trükköt, de Seneca…..
Pár dollárral többért 2019.05.23 16:40:41
@Visceroid:

Lósz@rt sem ér a CSOK! Ha a támogatás összegével emelkedik az ingatlan ára, akkor kinek jó ez?
Senkinek.
A legnagyobb vesztes az, aki próbált öngondoskodni és készpénzből megoldani a lakhatását. Erre jöttek a támogatások és az égbe verték fel az ingatlanárakat.
Aki meg felveszi a CSOK-ot ugyanott van, mint az áremelkedés előtt.
Hitelre b@sszatok magyarok! Lehetne ez a jelmondat.
Mindig csak hitelre, hogy a magyar nemzet mindig ki legyen szolgáltatva a mindenkori kormánynak és hatalomnak.
Majd amikor a CSOk felvevők nem tudnak 3 gyereket csinálni tök mindegy, hogy saját hibából vagy nem saját hibából, akkor ki fizeti a révészt?
Ha 3 gyerekre vették fel, de 2 gyereknél, felbomlik a házasság, akkor mi lesz?
Ha az egyik szülő meghal, akkor mi lesz?
Megy majd az egyik szülő az utcára? Vagy majd közpénzből mentegetik őket és a nem teljesített 3 gyerek ellenére nem kell visszafizetni semmit?
Amúgy eléggé le van szűkítve a CSOK-os kör.
Pár dollárral többért 2019.05.24 09:48:23
@Pipas:

Mennyire verte az egekbe az árakat?
Nos kb. annyira, hogy a támogatások megjelenésekor automatikusan beépítették az eladók a támogatás összegét az árakba. Magyarul a támoagtásoknak köszönhetően egy átárazódás történt.
Ha ezt valaki nem érti az egy dolog. Ám, te nem akarod megérteni csak nyomnád a propagandát.