Regisztráció Blogot indítok
Adatok
labancznorberterrőlarról

6 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem túl gyakran használható a "sci-fi - thriller" műfaji meghatározás, de Jeffrey Nachmanoff 2018-as science fiction műve esetében - melynek címe: Klónok (Replicas) talán helytálló lehet. Ez a film egyszerre érdekfeszítő, izgalmas és elgondolkodtató, miközben 107 percre teljesen leköti…..
A dal és, ami mögötte van #1 Utolsó könyvünk a Rage Against The Machine zenekarról szól, a Sleep Now In The Fire című daluk pedig annyira jellemzi őket, hogy már-már himnusszá vált a rajongóik körében, így kigyűjtöttünk egy-két részletet a könyvből, ami erről a dalról…..
A jelene ezer körmével múltjába kapaszkodó, jövőtlen ember. Valószínűleg így hangozna az a mondat, amivel tömören jellemezni kellene a modern, ambíciótól és kilátásaitól tudatosan megfosztott társadalmat. A nyugati világ komplett generációi válnak kulturális és egzisztenciális áldozatául a fukuyamai…..
A képre kattintva már olvashatod is legújabb cikkemet a HR portálon!    ..
A cafeteriával foglalkozó cikket az Üzletrész is szemlézte Íme, amikor a dolgozók kényszerítik ki a cafeteria változását címmel. Jó olvasgatást!  ..
A béren kívüli juttatások népszerűek hazánkban. Egy friss kutatás szerint az 1000 fő feletti cégek mindegyike ad juttatást,ami szuper! Ugyanakkor a 10 fő alatti cégek esetében ez az arány jóval kisebb, 67%-nál, ami viszont gáz. De ha már van, akkor viszont legyen a legjobb! Valószínűleg minden…..
Soron következő cikkemben találhattok tippeket:  4 tipp, hogy válasszon a tanács elnököt?  3 tipp, hogy készítsünk üzemi megállapodást? Megtudhatjátok: milyen témákat vittünk elsőként az menedzsment elé? mire érdemes odafigyelni a találkozó szervezésekor?  ki és hogy vezesse a…..
Sziasztok! Ti mit gondoltok valóban csak deresedő hajjal, esetleg mákos hajzuhataggal lehet hatékonyan dolgozói érdeket képviselni?  Ha érdekel, hogyan is csöppen bele egy ilyen intézménybe valaki huszonéves fejjel, kattints ide, a HR Portalon megjelenő cikksorozatom első írásából megtudhatod a…..
Szia, kedves Olvasó! Arról fog szólni ez a blogom, hogy miként lettem üzemi tanács tag, és hogy hogyan is zajlik a munka a tanácsban. Az a célom, hogy felhívjam erre a nagyszerű munkavállalói lehetőségre a figyelmet, és hogy praktikus tanácsokat adjak a működtetésre, a "hogyanokra"…..