Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hijarna

0 bejegyzést írt és 86 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Sziasztok, lelkes cukiság rajongóként szeretném Nektek bemutatni Carment, a brit rövidszörű bluepoint cicánkat. Párizsi születésű révén, mondanom sem kell, hogy a cicus maga a megtestesült elegancia és hűvösség, amelyet a jégkék szemek csak még jobban kihangsúlyoznak.…..
hijarna 2012.05.07 11:46:35
@épészmérnök:
Aztamindenit! Egyébként már mondtam a páromnak, hogy semmi gond, pakoljunk ki arról a polcról mindent és tegyük tele elhasznált rongyokkal, nem baj, ha oda fial (máshova nem is nagyon tudna).
hijarna 2012.05.08 11:34:35
@épészmérnök:
jaj, már, tiszta horror :((
   Tegnap mutatkozott be a sajtónak a Fővárosi Állat- és Növénykertben a május 10-én született három kistigris. Az elmúlt hetek során ugyanis csak a gondozók láthatták őket, mivel az apróságok – az anyjukkal együtt – egy elkülönített, a…..
hijarna 2011.07.05 14:41:13
A vadállat neve Murcielago, azért, mert ha jó kedve van, olyan mozdulatokkal ugrál, mint egy dühös bika, és még a szeme is vörös. Elég vadóc, rettenetesen makacs, önfejű és szeszélyes, tulajdonképpen még jobban, mint egy macska. Általában a kíváncsisága és a gyávasága…..
"Ezen a képen a pici Lili még csak 6 hetes, de már akkor úgy tudott a kamerába nézni, mint aki erre született. Egyik kedvenc fotóm róla. Szerintem nincs olyan ember, akit ne venne le a lábáról" - írja Niki...
hijarna 2010.02.01 12:56:45
@uruk.hai:
miért csak volt? megette vacsorára talán? :-)
Aki sokat jár vonattal, annak kaland az élet. Mókit, aki a BKV-s flörtje után mostanában inkább a MÁV segítségével gyártja a Homárra valót, most a csatlakozás nem várta meg, pedig sietett. De legalább megtudta, hogy a fiatalok idővel mind elhagyják a vasutat. Ha hiszi, ha nem,…..
Cserébe viszont az egész közös Magyar-Román Köztársaság(?) magyarul beszél. Legalábbis ez derül ki a Service Logistic International hómpédzsén, ahogy azt Karl Boro kiszúrta.Mit mondhatnék...? A trianoni "határ-újraértelmezés" mindenkinek másképp szúrja a szemét…..
hijarna 2008.08.25 17:04:42
Zseniális naiv ügyfelet talált EK a méltatlanul keveset linkolt Étteremblogon, akik amiatt panaszkodtak, hogy rövidgatyában és papucsban nem engedték őket az ötcsillagos Villa Medici éttermébe. Átkopiztam az egészet, mert annyia vicces: "A hétvégén 2008. 08 16.-án…..
"Ő Spikey, az új családtag nálunk. Most 5 hónapos, nagyon szeret 'ásványvizes palackozni', forgószék alá beszorulni, rongyozni, egyhelyben pattogni, fürizni, labdázni, hemperegni.......de persze aludni is a legkülönlegesebb pozitúrákban. Készül az outside video is, homok,…..
hijarna 2008.08.05 08:50:57
Nadine · nadinevilaga.blogspot.com 2008.08.02. 10:35:59
Nem tudom, milyen fajta kutya Spikey, de nagyon-nagyon-nagyon édes, a videó meg irtó profi! Öröm volt végignézni, tényleg...

A kutya Jack Russel terrier, ugyan olyan fajta, mint a Maszk c. filmben, meg a kék mobilszolgáltató régebbi reklámjaiban.
Azt mindenki tudja, hogy a vasúttársaság úgy szabta meg a késés miatti kártérítés feltételeit, hogy az utasok véletlenül se kaphassák vissza a jegyük árát. Most kiderül, hogy amit mindenki tud, az mennyit ér a bíróság előtt, a Fogyasztói Jogérvényesítő Szervezet ugyanis…..
Újabb fájdalmas búcsúnak lehetünk tanúi a Máté Péter emlékpunkzenekar Zoli Zsuzsa előadásában. Csak egy konnektort szeretett volna, valamiért a Tescót nézte ki, 45 percébe került: Az egy dolog hogy hála a Tesco és a Pannon közös együttműködésének köszönhetően az…..
Az utazási iroda által gyermekbarátnak nevezett szálloda különösen sok lépcsővel várja kedves vendégeit, de legalább a szobát lefoglalták, nem úgy, mint a következő alkalommal, amikor Éviék rajtuk keresztül intézték a szállásukat. Félretájékoztatott, a reggeli kávé…..
Kétféle alkohol egy posztban, mert nyári hétfő délután van és ilyenkor minden ízelt- és ízeletlen lábú másnapos vagy inni készül vagy mindkettő. Yoditól egy kulurált poharas, Levinsontól egy náci szuveníres Olaszországból. Nem tudom, hogy a rákfélék hogyan reagálnak az…..
A Homár elképzelni sem tudja, hogy lehet az ilyen kiváló tömegverekedési lehetőségeket kihagyni. Molcsa nem borított semmit a Humanic személyzetére, akik pedig Monty Python-heteket tartanak az Eurocenterben, és olyanokat mondanak, hogy a kettérepedt talpú cipőt azért nem veszik…..
Beryék házában zajlik az élet, bizony előfordul a bebaszva pörgés-forgás, a lakóközösség azonban nem vevő a kortárs művészet korlátokon végighányó válfajára. Ejnye "Robi"! A lakók újra lesújtottak! Egyszer már szóvá tették, most azonban az inkriminált…..
Gebra beleszaladt a banki ügyintézés poklának legmélyebb bugyrába, amikor minden ügyintéző máshogy ügyintéz, majd jönnek a kitöltendő űrlapok, de hiába: a hitelkerete először megnőtt, majd megszűnt és három hét után már csak a kérdései maradtak. Az alábbi vidám és…..
hijarna 2008.07.21 08:13:00
7.
Lakáskeresés közben bukkant rá georgejr a MÁV-blogból egy zseniális ingatlanközvetítőre, akik kisebb csoportokkal látogatják a teljesen kamu képekkel és információkkal behirdetett lakásaikat: Keresgetünk új albérletet mostanság, ami közel van a munkahelyemhez, ami normális…..
hijarna 2008.07.18 12:14:33
Kong az ürességtől a részben híres angol focisták pénzéből épített bevásárlóközpont, úgyhogy szegény bérlőknek már ósdi cseleket kell bevetniük pár ezresért. KB csaja nem bírta felpróbálni a bugyit, mert rá volt csiptetve egy nagy lopásgátló, de később kiderült, ez…..
Ugyan levélírónknak valóban nem volt a 06:20-asra érvényes jegye, mégis megpróbálkozott a lehetetlennek tűnővel: ha már a pénztárban félretájékoztatták, talán a kalauz lesz olyan rugalmas és megérti a helyzetet. Ehelyett rendőrségi intézkedést és egy hittérítőt kapott.…..
hijarna 2008.07.03 11:10:37
ndy Single · candysingle.blog.hu 2008.07.03. 11:07:46

Merevgörcsös süncsalád az ilyen postolónak a seggébe. Amúgy ha sokszázé' vettél egy kávét vagy egy kappucsínót kedves posztoló, akkor a pótdíjra mé' nem futotta?
hijarna 2008.07.03 11:49:39
Mao elvtárs · modell.blog.hu 2008.07.03. 11:18:31

Vagyis, végül megbukott a csaj, de a cipődre azért rátérdelt? :-PPP Vannak még jó dolgok az életben...
Rutinosabb Homár-olvasóknak már nem kell bemutatni az iStyle Macbolt szervizét. Ők azok, akik a bontatlan gépen is alaplapot akarnak cserélni százezerért. Zoli nővére végül megúszta a 33 ezer forintos vinyócserét, amire természetesen semmi szükség nem  volt: Az iStyle-t azt…..
Elég szar lehet külföldről hazatérő járatot lekésni, de Gáborékkal ennél sokkal megrázóbb dolog történt. Már ültek a buszon, amikor kiderült, hogy az OrangeWays túlfoglalta a járatot, és a 64 tényleges férőhelyen felül eladott 12 virtuális hely pont az ő székeikre szólt.…..
Corporate hülyeség kategóriában a kánikulai időszak eddig csúcsa, hogy a Vidám Park hasonmáskereső pályázatot írt ki az eddig jó érzékkel titkolt kabalafigurájukra, Vidám Vilire hajazó kisfiúknak. Mi, megkönnyítendő a zsűri dolgát, és idekopíroztuk a tuti győztest.…..
Gondolhatják, hogy igazán tapasztalt tízlábúak vagyunk, de összefirkált rántotthússal még sosem akadtunk össze karrierünk során. Geffry kollégái rendelték, mármint nem kérték kifejezetten a feliratot, de jött vele. Viszont ki tudja kisasolni, hogy mi van ráírva? A mi kocsányos…..
Világcsúcs! De legalábbis magyar rekord, hogy az ismert barkácsáruház mintegy hazai pályán, a kamu árleszállítós akciók területén nemhogy megverte a Versenyhivatal által folyamatosan milliókra büntetett hipereket, hanem laposra, bucira, gyurcsányistára verte őket. A…..
Örökzöld, mint a Pornolizer, és pont annyira megunhatatlan a gépesített spam. Egy felhős napon némi napfényt csempész az életünkbe Tart József Poon. ---- Original Message ----- From: "HANG SENG BANK" <info@truemail.co.th> To: <undisclosed-recipients:> Sent: Monday,…..
hijarna 2008.06.17 13:40:40
Milyen backdoor üzenetet hagy egy pap? Sosem mertünk belegondolni, de Tibor nem kegyelmezett, és lefotózta egy keszthelyi templomban. Visszatért rögtön a borzongás, ami piarista diákéveinket annyira - hm - borzongatóvá tette. Nekünk ezeket nem cetlin, hanem élőszóban adták elő...