Regisztráció Blogot indítok
Adatok
75 napjuk van a libsiknek az ujabb szopásig

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
1989-ben beléptem a Fidesz-be. Akkor még úgy hívták, hogy Fiatal Demokraták Szövetsége, fiatalok voltak és demokraták. Ma már – az akkori szabályok értelmében - nem lehetnék a tagjuk. Nem is vagyok, de más miatt. Boldog, lelkes ifjú voltam, hogy bizony én is teszek a demokrácia ügyéért valamit.…..
75 napjuk van a libsiknek az ujabb szopásig 2018.01.23 20:19:15
@egy_ember_: Elmegyek szavazni, mindegy kire, csak Orban Viktor benne legyen.
A hirado.hu féligazságokat kezdett el terjeszteni Németh Szilárd nyomán Szél Bernadettről és a szakértőjéről. A titkos információkhoz az Alkotmányvédelmi Hivataltól jutottak hozzá. ..
75 napjuk van a libsiknek az ujabb szopásig 2018.01.23 14:30:35
"a történet már vérkomoly és azokat az időket idézi, amikor a ballonkabátos emberek a fekete autóval mentek az "állam ellenségeiért""

Semmire nem mentek ezzel az eszement demagog hazudozassal, mert ezzel nem tudtok versenyezni:

20 százalékos béremelés jön a Lidlnél
A béremelés után a bolti dolgozók számára havi 290 ezer és 320 ezer forint közötti bruttó járandóság érhető el napi 8 órás munkával.
index.hu/gazdasag/2018/01/23/20_szazalekos_beremeles_jon_a_lidlnel/

Mindenki tudja, hogy ha egyszer hatalomra kerulnetek, megint szetbasznatok az orszagot. Nem hogy nem volna tobbe bermeles, hanem azonnal megfelezodnenek a nagynehezen kiharcolt magasabb berek. Ha a fidesz kormany marad, akkor meg garantalt, a tovabbi nagymerteku beremeles. 2 ev mulva a mostani brutto 320 ezer garantaltan 400 ezer lesz.