Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Almás csávó

33 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az iPad Pro Sokkal erősebb lenne ha az A13-as processzort kapta volna meg, de nem az Apple úgy gondolta inkább az A12-t turbózza és legyen benne egy A12Z processzor, biztos ez is nagyon erős és nagyon gyors és nagyon nagyon mindenben jó lesz. Kapott egy LiDAR szkennert amivel sokkal pontosabban fog…..
Igen, tudom megint nagyon sokat hagytunk ki. A lényeg azonba, hogy vettem régebben egy Xiaomi RGBW-s okosizzót. (a neve az izzó,amúgy LED szóval nem kell kiakadni.) A lényege az annyi, hogy telefonon tudod irányítani és Google Home és Alexa kompatibilis, itt elkezdhetnéll gondolkodni,hogy akkor…..
Az iPhone 11-et az Apple 2019.09.10 Kedd estéjén mutatta be az Apple: iPhone 11 iPhone 11 Pro iPhone 11 Pro Max iPad 7.gen Apple Watch S5 iPad:  Kaptunk egy 10.2 Colos tabletet A10-zel ami azért sajnálatos mert a 6.generációba is azt kaptuk, vehetsz hozzá Smart Keyboardot és Apple…..
2019.09.10-én fogja az Apple bemutatni az iPhone 11-et vagy ha az Apple át áll a római számozásra akkor az iPhone ikszít,mert ugye a jubileuimi iPhone sem tíz hanem iksz csak mert római számmal lett írva. És hogy miben lesz más? Nem sokban szerintem mert: Kötelező kör: minden évben gyorsabb lesz…..
Az Apple az ios 13 bejelentése után amint lehetett a fejlesztői béta profilt feltettem, mert egészen addig nagyon meglepő módon de csak egy 2009-es MacBook Próval és iTunes-szal sikerült feltenni e legelső fejlesztői bétát ( ne kérdezd én sem tudom csak megpróbáltam ) a legelső béta az nekem nagyon…..
AppleFanok Apple Pay és WWDC 2019 2019.06.02 13:00:04
Sziasztok nagyon nagy kihagyásaim után úgy gondoltam hogy most írok egy cikket az Apple Pay-es tapasztalataimról és a WWDC-s pletykákról is. Kezdjük az Apple Pay-jel ami 2014-ben jelent meg az Apple Watch-csal  és az iPhone 6-tal. Ami a legjobb az egészben,hogy csak sz@ros 5 évet kellet várni…..
A legelső zenés cikkben írtunk egy két olyan alkalmazást,amivel gép nélkül is le lehet tölteni zenéket/videókat,de sajnos ezek vagy már használhatatlanok azaz nem enged mindent le tölteni,vagy csak az eddigieket engedi hallgatni,vagy az Apple törölte az AppStore-ból. Nem akartam szerkeszteni az…..
Almás csávó 2019.02.09 10:09:32
@gfs22:Jogos, induláskor van egy reklám, de a YouTube-on is számtalan reklàm van videó nézés közben.De én úgy gondolom aki nem tölti le a zenét és nem teszi fel pl. iTunes-szal vagy nem fizet elő Spotify-ra hanem alkalmazással szeretné letölteni ( ugye itt nem csak zenét lehet hanem videót is ) annak az az egy reklám nem gond ,mert utána vígan nézi net nélkül a videót vagy hallgatja a zenét.
Ma az Apple bemutatta az új Mac készülékeket meg az új iPad Prót. Tegnap írtam,hogy lesz iMac...nem nem lett sajnos a MacBook Airt megcsinálták sikeresen szarul.Viccelődtem azzal,hogy elhagyják a rendes USB A-t és a MagSafe töltőt és mit ad isten el is hagyták azokat és valljuk be a MacBook Airből…..
Az Apple kiküldte a meghívókat az októberi eseményére ami holnap lesz október 30-án magyar idő szerint 15:00-kor. Amik több mint valószínűek azok: Mac Mini iMac 3. generációs iPad Pro ( MacBook Air? ) Amik lehet,hogy lesznek: AirPods 2 Airpower  iPad Mini 5 MacBook Air Több forrás…..
AppleFanok Miért nincs iPhone SE2? 2018.10.14 12:19:09
Az iPhone SE egy nagyon népszerű telefon volt és még most is az,hiszen az iPhone 6S hardverét kapta meg ami elég jól szuperált 2015-ben és igen tudom az SE az 2016-os telefon de a hardvere az a 6S ami 2015-ös. Az iPhone SE az az 5S ráncfelvarása. Az iPhone 5S egy 2013-as telefon és az SE meg…..
Biztos sokan emlékeztek arra,hogy amikor az ios 11 tele volt hibákkal.....gyakran lefagyott nem minden működött úgy ahogy annak kellet volna stb. Már az ios 11 bétával voltak nagyon nagyon nagy gondok amiket vagy sikerült megoldani vagy nem,inkább nem mint igen. Na ehhez képest az ios 12 az…..
Korábban írtunk egy cikket arról,hogyan tudtok zenét letölteni alkalmazással azt erre kattintva el tudjátok olvasni,ne aggódjatok ez egy új ablakban fog megnyílni...
AppleFanok IOS 12 béta 4 2018.07.19 14:04:09
Az IOS 12 béta háromról nem írtunk hiszen nem voltak benne nagy újdonságok,de most azért van egy pár. Be lehet kapcsolni az automatikus frissítést ( szoftver frissítés ) Megváltozott a görgetés,kicsit mintha "folyékonyabb" lenne Kicsit változtatták a Zene alkalmazásban a navigáló gombokat.(…..
AppleFanok IOS 12 béta 2 2018.06.20 17:30:23
Tegnap este ( 2018.06.19) az Apple elérhetővé tette az IOS 12 második fejlesztői bétát és vadul el kezdtem keresgélni mik változtak és van miről beszélni. Az első béta az ilyen félig kész rendszer volt. Naná hisz béta a rendszer... mondhatnád jogosan,de azért mondom ezt mert akkor: a kijelző idő…..
Sokan keresnek alkalmazást arra hogy zenét töltsenek le,mert nem akarnak fizetni havonta. Eddig az Audify volt erre a legjobb mert szinte bárhonnan lehetett filmet,zenét,videót letölteni,DE ezt sajnos törölték mint az összes többi ilyen alkalmazást amit már töröltek vagy törölni fognak.Na de hogy…..
Az Apple június 4-én mutatta be az IOS 12-t amiről sok mindent nem mondanék,mert már sokan írtak róla. Ami a lényeg és számomra legalábbis nagyon jó dolog: Az értesítési központ egybe gyűjti az értesítéseket azt egyesével ismeg lehet nézni csak úgy,hogy rá böksz az értesítésre és előjön az összes.A…..
Kérdezték már többen is hogyan lehet azt megoldani hogy pl egy Apple logót hogyan tudnak mások be gépelni a másoláson kívül. Elmondjuk! Az IOS eszközön lépjünk a Beállításokba/általános/billentyűzet/Csereszöveg A jobb felső sarokban levő + ikonra bökve a kifejezéshez illeszd be :  majd a…..
Mostanában jönnek a pletykák,hogy lesz SE 2, DE mindenek előtt nézzük át hogy mennyi az esélye ennek. Milyen hardvert kaphat? Sajnos szinte 100% hogy nem az iPhone 8 illetve 10 (X) hardvert kap hanem inkább az iPhone 7-ben bevált A10-es processzort ami erősebb mint a mostani A9 de annyival nem…..
Volt egy cikk amiben leírtam hogy mire elég egy  Watch S1 2018-ban de most csak arra fogok kitérni hogy sport tevékenység közben milyen. vegyük ketté a dolgot mert, van az Apple Watch S0 ( én úgy hívom a legelső generációt ami tényleg lassú volt ) Ott kellet várni az Appok betöltésére és…..
Az Apple sem a régi 2 részben írtam hogy elkezdett az akkumulátorom a telefonban rakoncátlankodni és 10 fok alatt 6%-on kikapcsolt.... Na most videó hívást indítottam (kb 5 percre otthonról ) 28% körül és kiírta a telefon hogy 20% alá csökkent az akkumulátor majd le is állt a telefon, volt közben…..
AppleFanok Az Apple sem a régi #3 2018.03.18 17:32:45
Az első részben azt vettük ki,hogy iCloud,tárhely,nem engedi NEM frissíteni az orát. A másodikban az akksit, hogy 10 fok alatt és 6% alatt kikapcsolt... Most meg megint az Apple Watch... Ma elkezdtem beszélgetni egyik volt osztálytársammal, és eszembe jutott hogy lehet az órán úgy üzenetet…..
Korábban írtam egy cikket arról hogyan lehet esetleg megelőzni vagy mit csinálj ha találsz egy iPhone-t (iCloud/elvesztett üzemmód,orvosi azonosító stb.) Azonban a legfontosabb dolgot kihagytam, amit mindenki meg tud magának csinálni.A háttérképre írja fel azokat az adatokat amit tudni érdemes…..
Sokan hagynak el iPhone készülékeket és aki megtalálja az jobb esetben ( reméljük ) vissza szeretné adni de ugye az ujjlenyomat és a jelkód nélkül semmire nem megy vele. Jó megoldás lehet: https://www.icloud.com/ és ott vagy másik Apple eszközön az iPhone keresésben elhagyottként beállítani és…..
Egy kicsit hasonló lesz mint amit Domi írt. Ma ( reggel a 80%-al indultam el otthonról ) a szokásosnál is jobban elkezdtem nyomkodni a telefonomat,játszottam,böngésztem ( FaceBook a böngészőn belül nem vesz annyi netet ) és az iskola után olyan 28% körül voltam. A villamoson zenét hallgattam és…..
Én a béta telepítését nem javaslom senkinek csak SAJÁT felelősségre. Tegnap este már elérhető volt,én ezért lefrissítettem az iPhone SE és iPhone 5S készülékeimet és mivel az első 2 béta az 5S-en nagyon lassú és buggos volt addig ez a 3. egész jó lett,legalábbis 5S-en gyorsabbnak tűnik,SE-n nem…..