Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MIR1

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fotó: biggeorges.hu A Margit körút - mint minden valamire való belvárosi körút - sűrűn be van építve, de azért akadnak benne foghíjak. Például a Rómer Flóris utca sarkán. A foghíjak általában rondák és az utcáknak csak javára válik, ha helyre áll a zárt utcasor, de ez a…..
Sarka Kata pár pixelben (via bors) Nikki Kihallgatás A megunhatatlan Erica Bella Black n' White Froschl Zsanett aka Madisn Parker Gyúrás után kúrás Puma..
MIR1 2011.02.21 00:16:54
@Chaoyang: > "Ez most komoly? Ez egy atlagos magyar lany. Nem lehetne valami szepet es csinosat helyette?"

Elképesztő milyen kommenteket "vonz be" egy index címlapos poszt, pl engem is. :o)

Kedves Chaoyang!
Mi a problémád az átlagos magyar lányokkal? Nem ismerem a hölgyet, de a külsejével nincs semmi gond, (szerintem) szép és csinos. Persze ez valóban szubjektív. Nem anorexiás, szétműtött/fotoshop-olt fotómodell, hanem egy átlagos magyar lány.

Majd ha egyszer felnősz, és majd valóban igazi társat keresel, talán rájössz, hogy milyen hülyeséget írtál/gondolsz. Ha nem, akkor őszintén sajnállak.

Pár közhely, csak most, csak neked: :o) (a "közhely" kb azt jelenti, hogy egy adott közösség tagjainak nagy többsége szerint elfogadott, unalomig ismert gondolat)
A szépség múlandó, sokkal fontosabbak az emberi értékek.
Esetleges szépséghibákat lehet javítani, (egész ipar épül erre, bár szerintem a kirívó esetektől eltekintve fölösleges), de az "agyáltültetésre" még sokat kell várni.
Akit őszintén szeretsz, az számodra a legszebb.
A legjobbakat Neked! Béke!
Minden valószínűség szerint börtönbe kell vonulnia Paul Di'Annónak, polgári nevén Paul Andrewsnak amiatt a több mint 45 ezer font (több mint 9 millió forint) miatt, amihez a bíróság szerint csalással jutott hozzá az elmúlt években. Az Iron Maiden első két klasszikus lemezét…..
MIR1 2011.02.15 12:38:41
@MIR1: angolul kevésbé tudók kedvéért fordítás féleség, nem szó szerint:
Főszlogen: "segélytolvajok a célkeresztben"

1. kép: Visszafizettették velem a támogatást, amit elloptam. És azt hitte, sose kapják el. Tavaly 56493 segélytolvajt kaptunk el.

2. kép: Segélytolvajok, a technológiánk nyilvántart/keres titeket.
Csalás-nyomozók figyelik a segélycsalással gyanúsítottakat. Az adatok ellenőrzésével és összevetésével csak idő kérdése, hogy elkapjunk. Hívjon minket bizalommal, ha bármilyen segélycsalást gyanít a környezetében. Vagy email-ezzen.
Semmi ha, semmi de. A segélycsalás bűncselekmény, ha törvényt szegsz, büntetett előéletű leszel.

EGÉSZ MÁS ÉRZÉS LEHET ÍGY ADÓT FIZETNI. (Bocs a kiabálásért, elragadott a hevület.)